Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με πολυμηχανημα Brother DCP-L2620DW B/W LASER

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, πήρα ένα καινούριο εκτυπωτή της brother πολυμηχανημα δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τον κάνω ασύρματο το πρόβλημα του ήτανε ότι ενώ συνδέθηκε στο ίντερνετ σκαναρε κανονικά  μόνο  με το wi fi άλλα δεν εκτύπωνε, με το καλώδιο κανονικά και εκτυπώνει και σαρώνει τελικά έβγαλα τους drivers και τους ξανά πέρασα και έφτιαξε δεν είχα ποτέ ασύρματο εκτυπωτή και δεν ήξερα μήπως ήτανε καλύτερα πρώτα να τον κάνω ασύρματο και μετά με το καλώδιο εγώ πάτησα την επιλογή με το καλώδιο πρώτα να κάνει εγκατάσταση. Τέλος, πάντων τώρα δουλεύει και ασύρματα έχω και το καλώδιο πίσω καμιά φορά άμα δεν έχει σύνδεση το βάζεις στον υπολογιστή. Το πρόβλημα  τώρα ειναι στην εκτύπωση αφού έφαγα μια μέρα να τον κάνω ασύρματα να δουλέψει δεν πρόσεξα ότι οι εκτυπώσεις που έβγαλα και ποιο πριν έχουν μια λωρίδα γεμάτη με ξεραμένο γραφίτη και πασαλείμματα μπρος και πίσω από τις σελίδες και το τονερ με δυσκόλεψε να το βάλω ελπίζω να μην έκανα καμιά ζημιά δεν ξέρω εκτυπωτή να μην έχει ένα manual κατι να λεει οδηγίες πως μπαίνει στο ίντερνετ πως μπαίνει το τόνερ του δεν ειχε απολύτως τίποτα παρά μόνο κάτι χαρτιά για τις εγγυήσεις και ένα μεγάλο χαρτί με 3 εικονίτσες για το τόνερ αντε να καταλάβεις με ποια μεριά μπαίνει και πως ελλειπείς οδηγίες τίποτα, δεν ξερω αν φενεται κατι στις εικονες ή στο τονερ αν εκανα κάπου λαθος και βγαινουν ετσι, επισης σαν μαρκα η brother ειναι καλη;  ή μηπως επρεπε να ξανα παρω HP που εκει και αν δεν ειχε θεμα με drivers        

1722720791662-min.jpg

1722720791665-min.jpg

1722720791673-min.jpg

1722720791677-min.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...