Προς το περιεχόμενο

Router για το αυτοκίνητο.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από flyer,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αναζητώ μικρό router για μόνιμη εγκατάσταση στο αυτοκίνητο (στο router θα μπει μια κάρτα cosmote extra sim unlimited). Δηλαδή να ανοίγει χωρίς παρέμβαση όταν το αυτοκίνητο δίνει ρεύμα στις θύρες usb (ή στον αναπτήρα) και να κλείνει όταν κλείνει το αυτοκίνητο. Το να έχει μπαταρία δεν είναι απαγορευτικό αλλά πρέπει να είναι αφαιρούμενη (για να κλείνει το router όταν σταματά η παροχή ρεύματος). Το βασικό ζητούμενο είναι να  μην χρειάζεται να πατάει κάποιος το κουμπί on off κάθε φορά που ανοίγει το αυτοκίνητο αλλά με την παροχή ρεύματος το router να ανοίγει αυτόματα , και αντίστοιχα να κλείνει. Υπάρχει τέτοια συσκευή? Ευχαριστώ. 

(Έχω στην κατοχή μου αυτό = https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/diktiaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-pocket-alcatel-mw45-4g/?productId=20413456 , αλλά δεν κάνει μιας και δεν ανοίγει αυτόματα , και δεν λειτουργεί χωρίς την μπαταρία στη θέση της και έτσι δεν κλείνει όταν σταματά η παροχή ρεύματος) 

• Λύση
Δημοσ.
10 hours ago, Ukforthemoment said:

Αυτό δεν βγάζει  wifi,δίνει ιντερνετ μέσω της usb.

6 hours ago, poulinos said:

θελει pc δυστυχως.δεν το κουμπωνεις απλα σε μια usb για να παιξει. δεν εχει καν wifi

Έχετε απόλυτο δίκιο! 
Το σωστό είναι το Huawei E8372h-153

https://www.amazon.de/-/en/E8372/dp/B014WMEJ2Q/ref=sr_1_1?crid=3I0ROCAQ47RI4&dib=eyJ2IjoiMSJ9.upLFrXo427pp5avkNxrT3p-yF9w8fgefTR5n0CPY-MQ6WkMr17b2zf3bvbK10xYg4-Ixp4j-duC_-7V3XSjILmgBGgPkhWwB7N4-Gb-d0tWXAwJcVeGxF2fOurw-UJZ3oIYVk5Az6rCR9tsxP7RwXwFd7pEHz_EOdxo4iiQPAHfixnWOxE8BZmX6paZCtKKXVmH5TkH7kY1e7vLiDgChBxDqRyUYzmlCyT0J4jFWCQs.6BJaA0hTWVMWZw5dZbmmGOeanOgwhMGNuClupFYn9Q8&dib_tag=se&keywords=huawei%2Be8372&qid=1722925049&sprefix=%2Caps%2C160&sr=8-1&th=1

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αυτό είναι ότι πρέπει. Ευχαριστώ. (βέβαια το μικρό του μέγεθος , παίζει ρόλο στο πόσο καλός 'δέκτης' σήματος είναι (για πομπός δεν έχει σημασία , η απόσταση στο αυτοκίνητο είναι αμελητέα)? 

• Like 1
Δημοσ.

να βγαλεις εξωτερικη κεραια δεν ειναι ευκολο αλλο τοσο απο Usb router που θες εσυ.το καλο ειναι οτι θα κανεις την δουλεια σου ευκολα και γρηγορα χωρις να φαινεται ενα μεγαλο router.

6 hours ago, MANOS5544 said:

Ναι αυτό είναι ότι πρέπει. Ευχαριστώ. (βέβαια το μικρό του μέγεθος , παίζει ρόλο στο πόσο καλός 'δέκτης' σήματος είναι (για πομπός δεν έχει σημασία , η απόσταση στο αυτοκίνητο είναι αμελητέα)? 

το wifi κομματι δεν σε νοιαζει αφου οπως ειπες η αποσταση δεν ειναι ουτε 2 μετρα μεσα στο αμαξι.δεν εχει να κανει με πομπο δεκτη. και το wifi και το 4g/5g εχουν πομπο και δεκτη ταυτοχρονα. απλα το ενα κομματι ειναι του 4g/5g και το αλλο του wifi. στο wifi δεν σε νοιαζουν και πολλα αφου εισαι μεσα στο αμαξι.

Δημοσ.
9 hours ago, MANOS5544 said:

Χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο εδώ και πολύ καιρό. Το έχω τοποθετήσει με ένα κλασσικό φορτιστή αυτ/του στη 12βολτη πηγή που έχω στο  χώρο αποσκευών. Δουλεύει απροβλημάτιστα. Δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με 4g/wifi ή θερμοκρασίες λόγω λειτουργίας σε μη κλιματιζόμενο χώρο (ειδικά τώρα το καλοκαίρι)…

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, flyer said:

Χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο εδώ και πολύ καιρό. Το έχω τοποθετήσει με ένα κλασσικό φορτιστή αυτ/του στη 12βολτη πηγή που έχω στο  χώρο αποσκευών. Δουλεύει απροβλημάτιστα. Δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με 4g/wifi ή θερμοκρασίες λόγω λειτουργίας σε μη κλιματιζόμενο χώρο (ειδικά τώρα το καλοκαίρι)…

θα μπορουσες να το ειχες και στον αναπτηρα του αμαξιου για να μην ειναι μεσα στο πορτ παγκαζ και στην ζεστη τωρα το καλοκαιρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...