aenaos15 Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Intersex Samsung !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 11 hours ago, Voodooman said: Μοιάζει το Galaxy με το Apple; Πού ακριβώς, εκτός από το άθλιο λουράκι; 10 hours ago, Nakis93 said: Αν μιλάμε για το εικονιζόμενο ρολόι, ποιά ακριβώς είναι η ομοιότητά του με οποιοδήποτε apple watch (πέρα από το ότι και τα δύο είναι ρολόγια); 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, freegr είπε Ακριβά τα ρολόγια κσι για αυτό έχουν μείωση πωλήσεων τους βαρέθηκε ο κόσμος Καλό είναι μην λέμε πράγματα στον αέρα …… Επεξ/σία 4 Αυγούστου από Jiakometi 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkaL- Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Καλό είναι μην λέμε πράγματα στον αέρα …… Αυτοό το site ξέρει και τα νούμερα του Τζόκερ μέχρι το 2028 ; 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Τα smartwatches κατά την γνώμη μου αν δεν κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον μια βδομάδα είναι αδιάφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360kias Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Δεν υπάρχει καμία ομοιότητα στο ρολόι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosaero Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 🤣🤣🤣Ειδικά η λεπτομέρεια με το πορτοκαλί κουμπάκι στο ρολόι είναι όλα τα λεφτά…. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από giorgosaero 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Τα ρολογια ειναι η μερα με την νυχτα εκτος απο το λουρι που μοιαζει αρκετα, σαν κοντρα μεταξυ του προεδρου και του επικεφαλης μου μοιαζει κυριως για θεματα ποιοτητας και τα πηρε η μπαλα ολα, αυτα ομως λεγονται εντος των εταιριων οχι δημοσια οποτε ο προεδρος μου κανει για λιγο βλαμμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 22 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Τα ρολογια ειναι η μερα με την νυχτα εκτος απο το λουρι που μοιαζει αρκετα, σαν κοντρα μεταξυ του προεδρου και του επικεφαλης μου μοιαζει κυριως για θεματα ποιοτητας και τα πηρε η μπαλα ολα, αυτα ομως λεγονται εντος των εταιριων οχι δημοσια οποτε ο προεδρος μου κανει για λιγο βλαμμενος. Από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα