Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Ποσα και ποσα περιοδικα εχουν κλεισει και ειναι λογικο. 

Καποτε επερνα pc world/hitech εχω μια κουτα γεματη με περιοδικα τους τα εχω κρατησει για συναισθηματικους λογους. Ακομα αυτα να ειχαμε με αλλα τοσα που πληρωνουμε σημερα. 10 ευρω το hitech καθε μηνα αλλα 7-8 το pc world βαλτε και εφημεριδες τοτε καθε βδομαδα εβγαινε το 30αρι για πλακα μονο με αυτα. Βεβαια δεν πληρωνες ιντερνετ ote tv nova tv κτλ κτλ. Αλλες εποχες μετα το internet τα εκοψα ολα και ενημερωνομαι απο τα site που θελω εγω. 

μαι  αδερφε.... αλλα  pc magazine με φραπεδια   σε μέγεθος κουβά, 3 πακέτα τσιγάρα  θησειο  .κυριακη πρωι ....δεν  υπαρχει  πλεον.. ειναι  ιεροτελεστία.. και μ  έλειψε  να πω την αλήθεια , το συναισθημα  να χανεσαι στις σελιδες  για  ωρες... να πεφτει ο ηλιος και να μην το παιρνεις  μυρωδια.. 

4 ώρες πριν, aliakas είπε

παιδια αλλο το περιοδικο και αλλο το internet

στο περιοδικο διάβαζες στο ιντερνετ χαζευεις... 

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

μαι  αδερφε.... αλλα  pc magazine με φραπεδια   σε μέγεθος κουβά, 3 πακέτα τσιγάρα  θησειο  .κυριακη πρωι ....δεν  υπαρχει  πλεον.. ειναι  ιεροτελεστία.. και μ  έλειψε  να πω την αλήθεια , το συναισθημα  να χανεσαι στις σελιδες  για  ωρες... να πεφτει ο ηλιος και να μην το παιρνεις  μυρωδια.. 

στο περιοδικο διάβαζες στο ιντερνετ χαζευεις... 

Πρόσθεσε στην όλη φάση με φραπεδιά και tabacco (προτιμούσα το στριφτό τότε), και το γράμμα που μπορεί να έγραφες για να το στείλεις στο περιοδικό με τα παραδοσιακά Ελτά.

Όπως είπες στο περιοδικό διάβαζες.
Η μαγεία να το ξεφυλλίζεις, τα χρώματα και τα πόστερ και άλλα δώρα που είχε μέσα.

3 ώρες πριν, AtiX είπε

Το κακό με τα περιοδικά είναι ότι ακόμα και εβδομαδιαία να είναι, αυτά που θα διαβάσεις θα είναι μπαγιάτικα νέα…

Ναι, πλέον η πληροφορία κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς...

3 ώρες πριν, cpc464 είπε

Αλλες εποχές ποιά,μετά το 2000 που ο κόσμος άρχιζε να αποκτα γρήγορο ίντερνετ οι εκδόσεις περιοδικών τεχνολογιάς άρχισαν να εξαφανίζονται λόγω tech/gaming  reviewers, pc master ,computer για όλους,pc world και άλλα άρχισαν να κλείνουν το ένα μετά το άλλο,λογικό είναι κάποια στιγμή να κλείσουν όλα.

Θα γίνουν και αυτά για collectors, όπως το βινύλιο.
Αν και είχε γίνει ενδιάμεσα μεταπήδηση πολλών περιοδικών σε ψηφιακή μορφή (pdf και true pdf) φαίνεται ότι δεν καρποφόρησε ούτε αυτό.
Ευθύνεται και η έλευση του broadband διαδικτύου, των youtube, twitter, tiktok κλπ.
Ειδικά η πολυμεσική/πολυαισθητηριακή/διαδραστική προσέγγιση του youtube είναι που κέρδισε τους νέους σε σχέση με το στατικό περιοδικό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dalan2007 είπε

μακαρι και η δικη σου δουλεια να νιωσεις την ανεργια στο πετσι σου.αν δεν σου αρεσει κατι προσπερνας δεν ευχεσαι να μεινουν ανεργοι

Αν κλίσει η δικιά μου δουλειά θα βρω άλλη, το ίδιο και οι εργαζόμενοι της ign και οποιαδήποτε άλλης εταιρίας, προχωράμε.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, HypnoTask είπε

Αν κλίσει η δικιά μου δουλειά θα βρω άλλη, το ίδιο και οι εργαζόμενοι της ign και οποιαδήποτε άλλης εταιρίας, προχωράμε.

Δεν ξέρω αν πρέπει κανείς να σε μισήσει ή να σε λυπηθεί.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, manolis940 είπε

Όταν υπάρχουν τόσες δωρεάν εναλλακτικές να ενημερωθείς, γιατί να πληρώσεις συνδρομή;

να θυμασαι οτι τιποτα δεν ειναι δωρεαν και οτι δεν πληρωνεις παντα με χρημα κατι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aias είπε

να θυμασαι οτι τιποτα δεν ειναι δωρεαν και οτι δεν πληρωνεις παντα με χρημα κατι

Κάνε ένα κόπο αν μπορείς και διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως δεν ήταν το τελευταίο. Βγαίνει ακόμα το PCGamer. Τόσο το UK version όσο και το US. Είχα κάνει κάποτε συνδρομή γιατί πολύ απλά μου έλειπε πολύ αυτή η αίσθηση του περιοδικού στα χέρια μου (Αγόραζα PCMaster από το τεύχος 32 και αντίστοιχα Pixel κάθε μήνα μέχρι να κλείσουν). Αλλά δεν είναι το ίδιο, τα PCGamer δεν έχουν πια τίποτα κοινό με τα περιοδικά των 90s και των 00s. Κακογραμμένα με άρθρα ξεπέτα... Τελικά όσοι ζήσαμε αυτές τις εποχές θα μείνουμε με τις γλυκιές αναμνήσεις. 

Επεξ/σία από lelisjr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...