Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αν στην ψηφιακη καρτα εργασιας βαρεσουμε εισοδο και στο σχολασμα ξεχασουμε να βαρεσουμε εξοδο τι γινεται ; χανουμε το μεροκαματο ; ξερει καπιος

ευχαριστω

Δημοσ.

Μετά απο 8(;) ωρες, θα θεωρηθεί οτι χτύπησες την κάρτα σου ακριβώς στην λήξη της βαρδιας σου. Δεν ξέρω πόσο κάνει να φανεί η αλλαγή στο σύστημα. 

Να ξες οτι το θεωρούν σημαντική παράβαση και αν συνεχίσει να συμβαίνει, θα έρθουν για έλεγχο (η ιδέα ειναι οτι δεν χτυπάς στην λήξη για να εισαι καλυμένος για υπερωριες αν έρθει έλεγχος, αλλα ουτε στην εξοδο αρα να μπορείς να δικαιολογέις οτι "ξεχασες" και να μην μπρουν οι υπερωρίες)

Δημοσ.

και για ελεγχο να ερθουν δεν λεει κατι. δεν μπορουν να βαλουν προστιμο ηλεκτρονικα.αν την ωρα που εισαι στην εργασια εχεις χτυπησει καρτα εισαι καλυμμενος

Δημοσ.

Υπάρχει θέμα αν γίνεται συνεχώς. Ειδικά αν έχεις και νυχτερινά μπορεί αν το κάνεις συνέχεια να σε βάλουν να κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι πας τις τάδε ώρες. Για την πληρωμή δεν υπάρχει θέμα αλλά στις μεγάλες εταιρείες έχουν κάνει πεσίματα για το εργανη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, μια ερώτηση έχω και γω! Ξέρει κανείς αν χτυπαμε την κάρτα 2 ωρες νωρίτερα στο σχολασμα αν υπάρχει θέμα;   Π.χ.  η σύμβαση λέει 7.00- 13.00  και στις 11.00 να χτυπάω κάρτα και να φεύγω, χωρίς να έχει πρόβλημα ο εργοδότης μου! Θέλω να πω αν υπάρχει θέμα με υπουργείο εργασίας και ελέγχους..

Δημοσ.

Δηλαδή αν σε έλεγχο στις 12.00 βρουν μονο τον εργοδότη και δούνε ότι παρότι οι συμβάσεις λένε μέχρι τις 13.00  οι κάρτες 'χτυπιουνται' στις 11 κάθε μέρα...δεν τρέχει τίποτα;;;

Υπάρχει περίπτωση να τον υποχρεώσουν να αλλάξει συμβάσεις για 4ωρο;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexariz111 είπε

Δηλαδή αν σε έλεγχο στις 12.00 βρουν μονο τον εργοδότη και δούνε ότι παρότι οι συμβάσεις λένε μέχρι τις 13.00  οι κάρτες 'χτυπιουνται' στις 11 κάθε μέρα...δεν τρέχει τίποτα;;;

Υπάρχει περίπτωση να τον υποχρεώσουν να αλλάξει συμβάσεις για 4ωρο;

εαν χτυπας καρτα στις 11 και πας σπιτακι και ελεγχος νο προμπλεμ
εαν χτυπας καρτα στις 11 και φευγεις 1 τοτε εχει τσεκουρι σε ελεγχο, 

Δημοσ.

Αν είναι σίγουρο αυτό και δεν έχει κάποιο πρόστιμο σε εργοδότη και σε εργαζόμενους είναι οκ!! Γιατι καθόμαστε μέχρι τις 13.00 για να βαρεσουμε τις κάρτες και είναι κρίμα! Πόσο σίγουρο είναι αυτό όμως; Που μπορώ να απευθυνθώ να το εξακριβωσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...