Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Watch 7 - LTE η οχι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παρω το watch 7 αλλα δεν εχω αποφασισει αν αξιζει το LTE.

1. Αρχικα εχω Vodafone. Στο site βλεπω οτι υποστηριζει κανονικα το watch 6 οποτε υποθετω οτι (θα) υποστηριζει και το 7. Δεν εχω μπορεσει να βρω το κοστος μια δευτερης esim ομως. Επισης η δευτερη esim του ρολογιου θα εχει μονο data η μπορεις να κανεις και κλησεις?

2. Αν δεν εχεις ρολοι με LTE τις κλησεις μπορεις να τις απαντησεις κανονικα απο το ρολοι μεσω bluetooth?

3. Για να χρησιμοποιησεις εφαρμογες τυπου viber και να απαντησεις σε καποιον, αν δεν εχεις LTE, πρεπει να εισαι συνδεδεμενος σε wifi? Αν δεν εχεις internet δηλαδη βλεπεις απλα τις ειδοποιησεις?

Γενικα που ακριβως βοηθαει το LTE?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ardi21 είπε

Σκεφτομαι να παρω το watch 7 αλλα δεν εχω αποφασισει αν αξιζει το LTE.

1. Αρχικα εχω Vodafone. Στο site βλεπω οτι υποστηριζει κανονικα το watch 6 οποτε υποθετω οτι (θα) υποστηριζει και το 7. Δεν εχω μπορεσει να βρω το κοστος μια δευτερης esim ομως. Επισης η δευτερη esim του ρολογιου θα εχει μονο data η μπορεις να κανεις και κλησεις?

2. Αν δεν εχεις ρολοι με LTE τις κλησεις μπορεις να τις απαντησεις κανονικα απο το ρολοι μεσω bluetooth?

3. Για να χρησιμοποιησεις εφαρμογες τυπου viber και να απαντησεις σε καποιον, αν δεν εχεις LTE, πρεπει να εισαι συνδεδεμενος σε wifi? Αν δεν εχεις internet δηλαδη βλεπεις απλα τις ειδοποιησεις?

Γενικα που ακριβως βοηθαει το LTE?

Το LTE στο ρολοι ειναι καθαρα και μονο για να βαλεις μια esim μεσα (τον αριθμο σου ή καποιον αλλον) και να μιλας χωρις να εχεις το κινητο σου κοντα οπου και να εισαι. 

Αν παρεις χωρις θα μπορεις να κανεις κλησεις μονο αν εχεις κοντα το κινητο σου (bluetooth) ή αν το εχεις πχ σπιτι και συνδεμενο σε ιτντερνετ και το ρολοι καπου με ιντερνετ και να κανει απομακρυσμένη συνδεση.

Η esim ειναι κανονικη καρτα αν εχει μονο δεδομενα δεν κανεις κλησεις αν εχει λεπτα ή χρηματα κανεις τα παντα. 
3. θελει δεδομενα για να τα κανει αυτα. ειτε θα του τα δωσεις μεσω wifi, ειτε θα τα παρει απο το κινητο με bt, ειτε απο την esim  

Ξεμπερδεψε το μυαλο σου. Λέγοντας LTE εννοει οτι δεχετε καρτα esim μεσα. Δεν ειναι κατι το εξωπραγματικό...  Εξωπραγματική ειναι η καταναλωση της μπαταριας οταν εχεις esim μεσα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερω οτι το LTE ειναι δεδομενα απο καρτα e-sim. Πως λειτουργει ενα smartwatch ακριβως δεν ηξερα.

Οποτε τα δεδομενα ειναι ψιλοαχρειαστα.

Επεξ/σία από ardi21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...