Προς το περιεχόμενο

Gsxr 750

jefiron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα φίλοι μου θέλω την γνώμη σας, λοιπόν είμαι έτοιμος να κάνω την μετάβαση σε μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού, ξεκίνησα με ένα ninja 400 και  έχω βρει ένα gsxr 750 με φπε και σκέφτομαι να το αγοράσω , αξίζει να το γυρίσω σε μαμά; ( το σκεπτικό μου είναι ότι ίσως είναι υπερβολικό για εμένα να έχει αυτή την παραπάνω δύναμη αλλά ίσως να σκέφτομαι και χαζομάρες )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι παλιό σαν συνέπεια φπε δεν του προκαλεί κάτι ο μόνος λόγος να πας μαμά είναι για οικονομία αν κινείσαι πόλη και προφανος να μην έχει φασαρία στο ταξίδι (όταν ήμουν18 έως 22 24 γούσταρα εξάτμιση μετα που άρχισα να κάνω ταξίδια και άρχισα να φωραω οτοασπιδες κλπ έψαχνα απεγνωσμένα μηχανή να μην κάνει ήχο)

• Like 1

Αφού η χρήση είναι βόλτα και δε σε νοιάζει να πληρώνεις την παραπάνω κατανάλωση δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές. Πιο πολύ θα πρόσεχα μην πάρεις κανένα πολύ σάπιο γιατί φαντάζομαι θα πας σε Κ8/Κ9 και έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε.

Τώρα για το αν οδηγικά είναι πιο δύσκολο, θα έλεγα ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει πολύ καλούς τρόπους (εκτός αν η βελτίωση του έχει κάνει αλλοπρόσαλλα πράγματα) και δε θα σε δυσκολεύσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...