antoniokonstant25 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Έχει τύχει σε κάποιον να έχει σβήσει το αμάξι και να έχουν κολλήσει τα λαμπάκια αναμμένα στην ένδειξη του αερίου ; Τι φταίει συνήθως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, antoniokonstant25 είπε Τι φταίει συνήθως ; Έλα ντε! Στο συνεργείο τι σου είπαν; Το πήγες συνεργείο, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniokonstant25 Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Έλα ντε! Στο συνεργείο τι σου είπαν; Το πήγες συνεργείο, σωστά; Όχι δεν το πήγα σήμερα έγινε. Απλώς έβγαλα την μπαταρία και επανήλθε. Σου έχει τύχει ; Τι εταιρεία έχεις ; Επεξ/σία 2 Αυγούστου από antoniokonstant25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Στην Toyota το έβαλα αλλά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σε κάποια συστήματα όπως το Omvl που έχω σε Honda CRV τα λαμπάκια απλά καθυστερούν να σβήσουν μετά το σβήσιμο της μηχανής. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniokonstant25 Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε κάποια συστήματα όπως το Omvl που έχω σε Honda CRV τα λαμπάκια απλά καθυστερούν να σβήσουν μετά το σβήσιμο της μηχανής. Σε εμένα σβήνει κατευθείαν μόλις το πατάω η σβήνω την μηχανή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 8 ώρες πριν, antoniokonstant25 είπε Σε εμένα σβήνει κατευθείαν μόλις το πατάω η σβήνω την μηχανή Ποιο σύστημα έχεις; Εγώ έγραψα Omvl Σε άλλα 2 αμάξια με AEB σβήνουν άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Στις 2/8/2024 στις 10:55 ΜΜ, antoniokonstant25 είπε Έχει τύχει σε κάποιον να έχει σβήσει το αμάξι και να έχουν κολλήσει τα λαμπάκια αναμμένα στην ένδειξη του αερίου ; Τι φταίει συνήθως ; Μπορεί να είναι και να είναι ένδειξη συντήρησης , να έχουν συμπληρωθεί οι ώρες λειτουργίας . Σε άλλα σφυρίζει ή μένει ελάχιστα αναμενα τα λαμπάκια με το που κλείνεις διακόπτη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniokonstant25 Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 22 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ποιο σύστημα έχεις; Εγώ έγραψα Omvl Σε άλλα 2 αμάξια με AEB σβήνουν άμεσα Stag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, antoniokonstant25 είπε Stag Ρώτα τον εγκατάστατη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα