somt Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2 ώρες πριν, alpha1005 είπε Και θέλουν να μας πείσουν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι καλύτερα . ασε σκανε και τα λάστιχα καμια φορά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bringmevictims Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2 ώρες πριν, adastra είπε Το ότι είναι Κινέζικο τι αλλάζει δηλαδή; Είναι κινεζικό , το λέει και η λέξη .. πως ήτανε το « έχει αθηναϊκές πινακίδες» . Κάτι αντίστοιχο δηλαδή . Απλό ! …. Είναι κινεζικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KPNY Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Καλά πήγε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Καλα ο Elon εχει σιγουρα την συμπάθεια μου αλλα αντικειμενικά τωρα τελευταία η Tesla εξελίσεται ραγδαία σε... XBOXSX 😁 ...... φιασκο η φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deyjandi Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου ωχ ωχ ωχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου πριτσιναδόρο ενα πριτσίνι σαν το πενταλ γκαζιού και είναι ετοιμο😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 8 ώρες πριν, adastra είπε Το ότι είναι Κινέζικο τι αλλάζει δηλαδή; Δεν ξέρω,η Tesla κάνει τον διαχωρισμό,μου θυμίζει μιά φορα όταν είχα πάει στο μάτι του Λονδίνου και ήταν εκτός λειτουργίας, όλοι οι Εγγλέζοι κατηγορούσαν κάτι βίδες που διευκρίνιζαν οτι ήταν Γαλλικής κατασκευής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Oταν πληρωνεις βιδα και χιλιαρικο για τη φιρμα και σε αφηνει με το π@λι στο χερι και σου λενε δε φταιμε εμεις το πριτσίνι φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) sabotaz κινεζικο Επεξ/σία 3 Αυγούστου από pcos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Είμαι με ντίζελ. Κάνω πολλά χιλιόμετρα καθημερινά. Κυρίως εκτός αστικού ιστού. Είμαι σε φάση αλλαγής αυτοκινήτου. Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με τις επιλογές που όλο το καθυστερώ. Αν εξαιρέσεις τις κλασικές επιλογές καυσίμου όλα τα άλλα μου μοιάζουν μεταβατικές τεχνολογίες. Μεγάλο μπέρδεμα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Πελάτης: ''Μα είναι δυνατόν να ανοίγει το καπό μόνο του; Δεν μπορείς βρε Ίλον να το φτιάξεις;'' Ίλον Μάσκ: ''Ε δεν μπορώ, δεν είμαι και ο Τόνι Στάρκ!!!'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony_boy Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία στην Δύση είναι σε τιμές premium για beta προϊόντα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 10 ώρες πριν, alpha1005 είπε Και θέλουν να μας πείσουν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι καλύτερα . Και μόνο που πάω βενζινάδικο και σε 2 λεπτά έχω φύγει φουλαρισμενος είναι λόγος να μην πάρω ηλεκτρικό ποτέ. Το πιο offtopic post ever? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killerx3 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Γνώμη για αυτούς που έχουν τεσλα και νομίζουν ότι έχουν λαμπο και τρέχουν στην εθνική με 200? την έχουν δει κάπως μου φαίνεται και μοστραρουν. δεν καταλαβαινουν οτι αυτα τα αυτοκινητα ειναι οικονομικα αυτοκινητα (+ self drive) και οχι σπορ αυτοκινητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα