Thodoris Kourpanidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Χρειάζομαι βοήθεια να συνδέσω μια σειρήνα συναγερμού. Δεν υπάρχει κέντρο.Θέλω μόνο να αναβοσβήνει το φως. Θα συνδεθεί με καλώδιο ρεύματος (όχι μπαταρία) για συνεχομενη τροφοδοσία και μετασχηματιστή αν χρειαστεί. Κάνοντας δοκιμή με την μπαταρία, τα led ανάβουν μια φορά και μετά τπτ. Λυσεις και προτάσεις. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2024 από Thodoris Kourpanidis
nickol-us Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2024 Είσαι σίγουρος οτι αυτό είναι εφικτό; Σου είπαν τι γίνεται ή το έχεις δει να συμβαίνει; Δεν έχω ιδέα από σειρήνες και με αυτά που δείχνεις δύσκολα θα λάβεις βοήθεια, εκτός αν πέσεις στους εξαιρετικά λίγους που ξέρουν καλά το κομμάτι και καταλαβαίνουν από λειψές φωτό, τι βλέπουν. Εκτός τις λίγες πιθανότητες να το δει κάποιος εξειδικευμένος, φαντάζομαι είναι ακόμα λιγότερες να θάλουν αυτοί που βγάζουν το ψωμί τους από αυτό, να βοηθήσουν έναν "άσχετο" σε ένα φόρουμ αφιλοκερδώς. Αν μας πεις τι έχεις αγοράσει και μας δώσεις κάποια συνοδευτικά διαγράμματα, πιθανώς και άνθρωποι που δεν είναι του αντικειμένου, να μπορέσουν να βοηθήσουν.
Thodoris Kourpanidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Ευχαριστω για την απάντηση. είναι εφικτό,είμαι σίγουρος. Και ειναι και σχετικά απλό μάλιστα αν έχεις μια ιδέα. το είχα κάνει σε άλλο κουτί, απλά η συνδεσμολογία ήταν κάπως διαφορετική και δεν θέλω να το πειράξω αν δεν ειμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Θα το ψάξω λίγο παραπανω
manolis940 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 22 ώρες πριν, Thodoris Kourpanidis είπε Καλησπέρα παιδιά, Χρειάζομαι βοήθεια να συνδέσω μια σειρήνα συναγερμού. Δεν υπάρχει κέντρο.Θέλω μόνο να αναβοσβήνει το φως. Θα συνδεθεί με καλώδιο ρεύματος (όχι μπαταρία) για συνεχομενη τροφοδοσία και μετασχηματιστή αν χρειαστεί. Κάνοντας δοκιμή με την μπαταρία, τα led ανάβουν μια φορά και μετά τπτ. Λυσεις και προτάσεις. Ξέρεις μοντέλο της σειρήνας; Πιθανών η μπαταρία σου είτε είναι μικρή, είτε απλώς έχει τελειώσει.
pavloa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2024 Βάλε φωτό από την πλακέτα της σειρήνας και αν μπορείς να μας πεις την μάρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα