Προς το περιεχόμενο

Azla Foamax με Sony WF-1000xm5 mini review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Ως κάτοχος των παραπάνω ακουστικών από πέρυσι έψαχνα μαξιλαράκια μιας και ως γνωστον, τα μαμά της Sony είναι λίγο περίεργα στο αυτί. Είναι λίγο "άγρια" στην υφή με συνέπεια γαργαλανε μετά από λίγη ώρα συν τα μεγέθη είναι λίγο ο,τι να ναι. 

Στο αριστερό μου αυτι το medium είναι μπόμπα ενώ στο δεξί είναι μεγάλο , και το small είναι λίγο μικρό. Αγόρασα διάφορα eartips συμπεριλαμβανομένου σιλικόνης το οποία ναι μεν έκαναν δουλειά όσον αφορά το fit, αλλά ο ήχος γινόταν πιο πριμος και η ακύρωση θορύβου πήγαινε περίπατο. 

Πριν μια εβδομάδα πήρα τα azla foamax. https://store.azla.co.kr/products/sednaearfit-foamx. Μετά από μια εβδομάδα έχω να πω τα εξής

Υπέρ

Λίγο καλύτερη ακύρωση θορύβου

Πιο έντονα μπάσα 

Πλένονται! Νεράκι και στέγνωμα σε σκιά μετά

Πολύ καλύτερο fit

Πολύ πιο ξεκούραστα στα αυτιά

Κατά

Είναι αναλώσιμα όπως κάθε foam tip. Με καθημερινή χρήση υπολογίστε γύρω στο 8μηνο

Για νούμερα, ο,τι φοράτε στα Sony eartips υπολογίστε λίγο μεγαλύτερα στα foamax. Τα πιέζετε με το δάχτυλο σας και μετά τα βάζετε στο αυτί (σαν ωτοασπιδα). Έτσι αυτά καθώς κάνουν expand , "γραπωνουν" στο αυτί τέλεια. Προσωπικά στα Sony φοράω medium αριστερό, small δεξί και τα MS στα foamax μου έκατσαν τέλεια. 

Αυτά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...