poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 13 minutes ago, Arkin said: Απιστευτο και κατι που δεν γνωριζα. Δηλαδη θα κλεψουν οι απατεωνες το τηλεφωνο μου και θα περνουν αλλους και θα φαινεται το δικο μου? Δηλαδη αν ο αλλος θελει να κανει μηνυση για απατη θα κανει εμενα? Καλα δεν υπαρχει καποιος να βαλει χερι σε ολο αυτο? Γιατι δεν ειναι καν τηλεφωνα τα κλασικα που τα βρισκεις με ενα search στο white pages. Ειναι πραγματικα τηλεφωνα ανθρωπων που τιθετε θεμα ασφαλειας για τους ιδιους. δεν σου κλεβουν κατι με την πραγματικη εννοια. εχω πχ το τηλεφωνικο σου νουμερο απο καπου. πχ 6999456321. κανω κλησεις και φαινεται αυτο το νουμερο.δεν χρεωνεσαι κατι εσυ απλα φαινεται το νουμερο σου.οποιος δεν το σηκωσει μετα θα το παρει πισω .στις εισερχομενες ομως θα χτυπησει μονο το δικο σου που εσυ δεν θα ξερεις τιποτα.ακριβως το ιδιο μπορει να γινει και με το email>μπορω να στειλω email και να φαινεται κωστας παπαδοπουλος ή [email protected] 1
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 17 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν σου κλεβουν κατι με την πραγματικη εννοια. εχω πχ το τηλεφωνικο σου νουμερο απο καπου. πχ 6999456321. κανω κλησεις και φαινεται αυτο το νουμερο.δεν χρεωνεσαι κατι εσυ απλα φαινεται το νουμερο σου.οποιος δεν το σηκωσει μετα θα το παρει πισω .στις εισερχομενες ομως θα χτυπησει μονο το δικο σου που εσυ δεν θα ξερεις τιποτα.ακριβως το ιδιο μπορει να γινει και με το email>μπορω να στειλω email και να φαινεται κωστας παπαδοπουλος ή [email protected] Αρα μιλαμε ξεκαθαρα για phising απλα εδω περνουν τα πραγματικα τηλεφωνα αλλων ανθρωπων ενω στο phising mail δεν θα μπορεσεις ποτε να στειλεις mail με ακριβως ιδιο mail με ενος αλλου παντα κατι θα υπαρει διαφορετικο. Αρα γινεται η απατη με το δικο μου νουμερο με κανει μηνυση μετα ο παραληπτης της κλησης και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 12 minutes ago, Arkin said: Αρα μιλαμε ξεκαθαρα για phising απλα εδω περνουν τα πραγματικα τηλεφωνα αλλων ανθρωπων ενω στο phising mail δεν θα μπορεσεις ποτε να στειλεις mail με ακριβως ιδιο mail με ενος αλλου παντα κατι θα υπαρει διαφορετικο. Αρα γινεται η απατη με το δικο μου νουμερο με κανει μηνυση μετα ο παραληπτης της κλησης και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. παμε ενα ενα.και στο Email θα φαινεται αυτο ακριβως που θες.για να το καταλαβει ο παραληπτης πρεπει να τσεκαρει Headers σε email και διαφορα αλλα που οι περισσοτεροι δεν ξερουν.εκει ακριβως πατανε τα email που ερχονται που φαινεται οτι το εχεις στειλει εσυ στον ευατο σου και σου λεει οτι σε πιασα να αυνανιζεσαι και θα το στειλω στις επαφες σου κτλ για το τηλεφωνο ακομα και μυνηση να σου κανει καποιος στην πραξη δεν θα καταφερει κατι για 2 λογους.πρωτος λογος οτι ειναι γνωστο αυτο το πραγμα οτι δηλαδη μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να φαινεται οτι θες και δευτερον ο παροχος εχει Log με τις κλησεις σου οποτε θα μπορουσε να δει οτι εσυ ποτε δεν με καλεσες εμενα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Αρα μιλαμε ξεκαθαρα για phising απλα εδω περνουν τα πραγματικα τηλεφωνα αλλων ανθρωπων ενω στο phising mail δεν θα μπορεσεις ποτε να στειλεις mail με ακριβως ιδιο mail με ενος αλλου παντα κατι θα υπαρει διαφορετικο. Αρα γινεται η απατη με το δικο μου νουμερο με κανει μηνυση μετα ο παραληπτης της κλησης και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Να σου κάνει μήνυση για αναπάντητη; Και φυσικά στα αρχεία του παρόχου σου δεν υπάρχει κλήση που έκανες προς αυτό το νούμερο. Μην τρελαίνεσαι με μηνύσεις ,αλλού ναι είναι επικίνδυνο πχ να φαίνεται ότι καλούν απο τράπεζα. 1
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, poulinos είπε παμε ενα ενα.και στο Email θα φαινεται αυτο ακριβως που θες.για να το καταλαβει ο παραληπτης πρεπει να τσεκαρει Headers σε email και διαφορα αλλα που οι περισσοτεροι δεν ξερουν.εκει ακριβως πατανε τα email που ερχονται που φαινεται οτι το εχεις στειλει εσυ στον ευατο σου και σου λεει οτι σε πιασα να αυνανιζεσαι και θα το στειλω στις επαφες σου κτλ για το τηλεφωνο ακομα και μυνηση να σου κανει καποιος στην πραξη δεν θα καταφερει κατι για 2 λογους.πρωτος λογος οτι ειναι γνωστο αυτο το πραγμα οτι δηλαδη μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να φαινεται οτι θες και δευτερον ο παροχος εχει Log με τις κλησεις σου οποτε θα μπορουσε να δει οτι εσυ ποτε δεν με καλεσες εμενα. Ναι βρε αυτο λεω για το mail στο αναλυτικο mail δεν γινεται να στειλω εγω πχ απο [email protected] και να φαινεται ακριβως αυτο γινεται ομως να φαινετε σαν ΟΤΕ αυτο ξερω οτι γινεται οτι θες. Δεν γνωριζα οτι γινεται να υποκλεψεις νουμερο αλλου και να κανεις κληση και να φαινεται αυτο πρωτη φορα το ακουω αλλα καλο οτι φαινεται στην αναλυση οτι δεν ηταν απο μας η κληση οπως γραφει.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Just now, Arkin said: Ναι βρε αυτο λεω για το mail στο αναλυτικο mail δεν γινεται να στειλω εγω πχ απο [email protected] και να φαινεται ακριβως αυτο γινεται ομως να φαινετε σαν ΟΤΕ αυτο ξερω οτι γινεται οτι θες. Δεν γνωριζα οτι γινεται να υποκλεψεις νουμερο αλλου και να κανεις κληση και να φαινεται αυτο πρωτη φορα το ακουω αλλα καλο οτι φαινεται στην αναλυση οτι δεν ηταν απο μας η κληση οπως γραφει. Θα φαινεται αλλος smtp server πιθανοτατα εκτος αν και ο αλλος που στελνει ειναι πελατης Πχ cosmote. ειναι πολυ μικρες οι διαφορες που ο κοσμος δεν ξερει καν τι σημαινει . αυτο που βλεπει ο χρηστης δηλαδη email και ονομα μπορει να ειναι οτι θελει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Δηλαδή με μια κλήση στο τηλέφωνο σου, μπορούν να σου κλέψουν λεφτά; Χωρίς Truecaller υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μας σώζει από απατεώνες; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2024 από Dream_Killer
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, Dream_Killer είπε Δηλαδή με μια κλήση στο τηλέφωνο σου, μπορούν να σου κλέψουν λεφτά; Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα;
Neptu Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 θυμάμαι κάπου ανάμεσα στο 2000-2008 όλο αυτό ήταν παιχνιδάκι. υπήρχε και μια εφαρμογή από ισπανικό πάροχο όπου μπορούσες να στείλεις και μηνύματα βάζοντας αριθμό άλλου ή γράφοντας ένα κείμενο. Μάλιστα δεν ήθελε επιβεβαίωση όπως απαιτείται τώρα. είχε κάποιον περιορισμό και θυμάμαι είχα γραφτεί με πάνω από 15 accounts για να μπορώ να στέλνω. (μικρός και άμυαλος γαρ) Πρέπει να ήταν το VirtualsMsHandset από το https://www.lleida.net/. Είχα το exe μέχρι πρόσφατα παρόλο που εδώ και πολλά χρόνια δε δούλευε. Το τι πανηγύρι είχε στηθεί με μαιμού μηνύματα σε γκόμενες και όχι μόνο, δε περιγράφεται. Φανταστείτε αν την πατάνε τώρα, τι γινόταν τότε που είχε πρωτοξεκινήσει η κινητή στην ελλάδα και δεν ήξερε κανείς τι του γινόταν. Ακόμα σκέφτομαι φάρσες και κλαίω από τα γέλια. το τραγικό είναι ότι τόσα χρόνια μετά και υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται μη χρεωθούν αν απαντήσουν σε μια κλήση.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Neptu είπε θυμάμαι κάπου ανάμεσα στο 2000-2008 όλο αυτό ήταν παιχνιδάκι. υπήρχε και μια εφαρμογή από ισπανικό πάροχο όπου μπορούσες να στείλεις και μηνύματα βάζοντας αριθμό άλλου ή γράφοντας ένα κείμενο. Μάλιστα δεν ήθελε επιβεβαίωση όπως απαιτείται τώρα. είχε κάποιον περιορισμό και θυμάμαι είχα γραφτεί με πάνω από 15 accounts για να μπορώ να στέλνω. (μικρός και άμυαλος γαρ) Πρέπει να ήταν το VirtualsMsHandset από το https://www.lleida.net/. Είχα το exe μέχρι πρόσφατα παρόλο που εδώ και πολλά χρόνια δε δούλευε. Το τι πανηγύρι είχε στηθεί με μαιμού μηνύματα σε γκόμενες και όχι μόνο, δε περιγράφεται. Φανταστείτε αν την πατάνε τώρα, τι γινόταν τότε που είχε πρωτοξεκινήσει η κινητή στην ελλάδα και δεν ήξερε κανείς τι του γινόταν. Ακόμα σκέφτομαι φάρσες και κλαίω από τα γέλια. το τραγικό είναι ότι τόσα χρόνια μετά και υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται μη χρεωθούν αν απαντήσουν σε μια κλήση. Κάποιο site ώστε να βλέπουμε αν το κινητό που μας καλεί δεν είναι επικίνδυνο;
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Είχα κι εγώ κλήση από +306944433383 που ξεκίνησε να λέει κάτι στα βλαχοεγκλέζικα και το έκλεισα. Πριν το κλείσω κάτι άκουσα για charge αλλά εννοείτε το αγνόησα.
alejsalonica Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Τι θέλουν να πετύχουν ακόμα δεν έχω καταλάβει. 1
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 41 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Τι θέλουν να πετύχουν ακόμα δεν έχω καταλάβει. Αν σε πάρουν ακολούθησε τις οδηγίες και μετά πες μας τι προσπάθησαν να πετύχουν. Phising είναι όπως και τα email από το PayPal ή τις τράπεζες που σου λένε ότι χρωστάς και να πατήσεις σε λινκ για να ρυθμίσεις το χρέος σου. Ή από το Facebook για να πατήσεις σε λινκ για να μη σου κλειδώσουν το λογαριασμό σου.
safridia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Λογικα θελουν να σε αγχωσουν οτι εχεις χρεωθει τα 600€. Σου λενε ομως επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι οριστε ο τροπος να αμφισβητησεις την χρεωση ακολουθωντας τις οδηγιες μας, οι οποιες οδηγιες ειναι ουσιαστικα η μοναδικη πραγματικη χρεωση που κανεις. Εαν δεν κανεις τιποτα δεν εχεις καμια απολυτος χρεωση. Θα προσπαθουσα να ειμαι πολυ επιφυλακτικος με το πως χαρακτηριζω καποιον που φοβαται μην χρεωθει με μια κληση. Ηδη ξερουμε οτι με το IRIS μπορεις μεσω του νουμερου κινητου να μεταφερεις χρηματα, πολλα νεα προαγματα ερχονται για την "διευκολυνση μας" οποιος δεν ειναι ολη ημερα στο ιντερνετ να διαβαζει δεν μπορει να τα ξερει ολα. Ας ειμαστε λιγο επιεικής ΥΓ Δεν ηξερα καν οτι μπορουν να χρησιμοποιησουν νουμερο αλλου
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, safridia είπε Λογικα θελουν να σε αγχωσουν οτι εχεις χρεωθει τα 600€. Σου λενε ομως επειδη ειμαστε καλοι ανθρωποι οριστε ο τροπος να αμφισβητησεις την χρεωση ακολουθωντας τις οδηγιες μας, οι οποιες οδηγιες ειναι ουσιαστικα η μοναδικη πραγματικη χρεωση που κανεις. Εαν δεν κανεις τιποτα δεν εχεις καμια απολυτος χρεωση. Θα προσπαθουσα να ειμαι πολυ επιφυλακτικος με το πως χαρακτηριζω καποιον που φοβαται μην χρεωθει με μια κληση. Ηδη ξερουμε οτι με το IRIS μπορεις μεσω του νουμερου κινητου να μεταφερεις χρηματα, πολλα νεα προαγματα ερχονται για την "διευκολυνση μας" οποιος δεν ειναι ολη ημερα στο ιντερνετ να διαβαζει δεν μπορει να τα ξερει ολα. Ας ειμαστε λιγο επιεικής ΥΓ Δεν ηξερα καν οτι μπορουν να χρησιμοποιησουν νουμερο αλλου Δωσε μας τα τραπεζικά σου στοιχεία,νούμερα καρτας cvv pin κλπ,να σου επιστρέψουμε τα λεφτα.Αχ ξέρετε καταλάθος αντί για 600€ σας επιστρέψαμε 6600€ θα πρέπει να μας τα επιστρέψετε γιατί θα χάσω την δουλειά μου και δεν θα έχουν να φάνε τα παιδάκια μου.Κλπ κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα