tzotzo Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Εμένα δύο φορές διαφορετικά νούμερα, για 1200€ στο paypal
stelios_2809 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Και εγώ κάπου 500-600 στο Paypal ο παρακάτω αριθμός ! 698 5535711
Silverage Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Με έχουν πρήξει, 4 φορές με έχουν πάρει απο χθες για χρέωση 600 ευρώ paypal, coinbase και τέτοια.
AccountSaver Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Μεσημέρι αυτοματοποιημένο από και καλά PayPal ότι χρεώθηκα 600€ . Το έκλεισα αμέσως ,τσεκαρα τους λογαριασμούς μου όλους ,όλα καλά. Με ρομπότ φωνή κλασσικά Το νούμερο : 6989251725
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου Και σε μένα χθες ή προχθες, με το που άκουσα την 1η αγγλική λέξη το έκλεισα. 6974030920
helicoid Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Κι εδώ τα ίδια προχτές, κλήση από το 6981196911, και μήνυμα στα αγγλικά "είμαστε από το paypal και κάνατε αγορές ύψους 580 ευρώ, και αν είσασταν εσείς πατήστε το 1". Φυσικά το έκλεισα.
Ducatista Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) +306988492987 και εμένα αυτό σήμερα το μεσημεράκι κάτι για 600 έλεγε Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Ducatista
Arkin Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Τι γίνετε τις τελευταίες μέρες με τη συγκεκριμένη απάτη φρέσκια φαίνεται και έγινε ταυτόχρονα σε πολυ κόσμο. Τηλέφωνα εξωτερικού μην περνετε ποτέ πίσω ειδικά αν έχετε συμβόλαιο γιατί με κάρτα πόσα να σε φάει. Αν είναι νούμερο δικό μας κινητό βάλτε απόκρυψη και πριξτε τους στις κλήσεις εφόσον έχετε λεπτά προς όλους προφανώς.
REPLAY33 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Εμένα με κάλεσε αυτός ο αριθμός 6937887191 και μου είπε το παραμύθι, ή φάση είναι ότι ψάχνοντας στο Google είδα ότι αυτός ο αριθμός ανήκει σε κατάστημα καλλυντικών πήρα πίσω και το σήκωσε μια κυρία η οποία δεν είχε ιδέα.
baspav Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Και μένα την Πέμπτη το +306973202945. Είπα "ναι; ναι;" και μετά μόλις ακούω από αυτοματοποιημένο μήνυμα τηλ λέξη "transaction" το κλείνω. Στο Viber βγάζει κάποιον, αν δείτε με φώτο. Τι να πω..
mechpanos Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Τα νούμερα αυτά είναι τυχαία νούμερα που βάζουν οι scammers στο voip call center τους ώστε να φαίνονται πιστευτοί. Οι πραγματικοί κάτοχοι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα