vasilisdsk__ Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Καλησπερα σας και καλο καλοκαιρι! θα θελα να ρωτησω, σε λιγους μηνες σκεφτομε να κανω φορητοτητα καρτοκηνιτου (Cosmote Kosmocarta) σε Q. επειδη το κινητο ειναι δηλωμενο σε στοιχεια συγγενη μου θα εχω προβλημα αμα δωσω τα δικα μου στοιχεια για να γινει η φορητοτητα; Οτι απαντησεις δωσετε θα ειμουν ευγνωμον 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν δεν είναι στο όνομα σου.Ας στο μεταφέρει στο δικό σου και μετά κάνεις φορητότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisdsk__ Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν δεν είναι στο όνομα σου.Ας στο μεταφέρει στο δικό σου και μετά κάνεις φορητότητα. Ναι, αλλα δεν μπορει ομως να το κανει διοτι μενει στην Επαρχια και δεν μπορει να το βαλει στο ονομα μου.. Αλλη λυση δεν ξερω αν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, vasilisdsk__ είπε Ναι, αλλα δεν μπορει ομως να το κανει διοτι μενει στην Επαρχια και δεν μπορει να το βαλει στο ονομα μου.. Αλλη λυση δεν ξερω αν υπαρχει Iσως με εξουσιοδότηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Καλησπέρα Αν δεν ειναι στο όνομα σου όταν θα έρθει ο courier με τη σιμ και τη δήλωση φορητότας πώς θα την υπογράψεις ;; Αλλίως κάνε την αίτηση και όταν σε καλέσουν ρώτα αν μπορείς να κάνεις φορητοτητα και ταυτοχρονοα αλλαγή ονοματος Αλλιώς η με εξουσιοδοτήση μεσω gov η νέο αριθμό θα ζητήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 7 ώρες πριν, vasilisdsk__ είπε Καλησπερα σας και καλο καλοκαιρι! θα θελα να ρωτησω, σε λιγους μηνες σκεφτομε να κανω φορητοτητα καρτοκηνιτου (Cosmote Kosmocarta) σε Q. επειδη το κινητο ειναι δηλωμενο σε στοιχεια συγγενη μου θα εχω προβλημα αμα δωσω τα δικα μου στοιχεια για να γινει η φορητοτητα; Οτι απαντησεις δωσετε θα ειμουν ευγνωμον 🙂 Θα το κάνεις online φίλε μου. Απλώς θα έχεις μία φωτοτυπία της ταυτότητας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα