Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ξανά πετάξει drone και πάντα ήθελα ένα 

Σίγουρα ένα φτινιαρικο δεν ανταγωνίζεται ένα των 700€+ 

Αλλά για αρχή θέλω ένα το οποίο να μπορεί να πετάξει και να βλέπω έστω και από το κινητό πλάνα και να μπορώ να τα αποθηκεύσω σε SD η στο κινητό απευθείας..

Σίγουρα αυτό που με νοιάζει πιο πολύ είναι το να μην πέσει μόνο του και όσο πιο δυνατόν να είναι φιλικό για έναν αρχάριο 

Ψαχνω έως και με  120€ 

Ότι έχετε να προτείνετε 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 hour ago, mr.robot said:

Αλλά για αρχή θέλω ένα το οποίο να μπορεί να πετάξει και να βλέπω έστω και από το κινητό πλάνα και να μπορώ να τα αποθηκεύσω σε SD η στο κινητό απευθείας..

Σίγουρα αυτό που με νοιάζει πιο πολύ είναι το να μην πέσει μόνο του και όσο πιο δυνατόν να είναι φιλικό για έναν αρχάριο 

Θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο DJI mavic mini . Λογικά θα μπορείς να το βρεις μέχρι 150 ευρώ αλλά όχι τώρα το καλοκαίρι, προσπάθησε το χειμώνα.

Εφόσον είσαι αρχάριος, άσε τα φτηνιάρικα, γιατί μάλλον θα σε απογοητευτείς και θα τα παρατήσεις....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nkarama είπε

Θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο DJI mavic mini . Λογικά θα μπορείς να το βρεις μέχρι 150 ευρώ αλλά όχι τώρα το καλοκαίρι, προσπάθησε το χειμώνα.

Εφόσον είσαι αρχάριος, άσε τα φτηνιάρικα, γιατί μάλλον θα σε απογοητευτείς και θα τα παρατήσεις....

Αυτό δεν θέλω να απογοητευτω δεν περιμένω να κάνει και παπάδες εννοείται 

Γιατί από χειμώνα όμως ;

Δημοσ.
1 hour ago, mr.robot said:

Αυτό δεν θέλω να απογοητευτω δεν περιμένω να κάνει και παπάδες εννοείται 

Γιατί από χειμώνα όμως ;

Είχα πάρει κατα καιρούς φτηνιάρικα (όχι όμως των 100 ευρώ, αλλά φθηνότερα). Παλευες να τα κρατήσεις σταθερά. Το να προσπαθείς παράλληλα και να βγάλεις καμμια φώτο απο τις άθλιες κάμερές τους, ήταν άθλος. 

Το dji το σηκώνεις και μένει εκεί που το αφήνεις. Είναι σταθερότετο και πιστεύω είναι ότι πρέπει για να μάθεις. Εννοείτε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απλά για να μαθεις να πετάς, αλλά ο προσανατολισμός του είναι η φωτογραφία και το video.

εριξα μια ματιά στις αγγελίες και τα έχουν όλοι στο θεό. 200-300 ευρώ... έλεος... τόσο πήρα το δικό μου μεταχειρισμένο πριν 2 χρόνια... Θεωρώ ότι η ανεβασμένες τιμές είναι λόγω καλοκαιριού (που τα αγοράζουν για τις διακοπές τους) και θα πεσουν αργότερα... Δεν μπορώ να το στηρίξω με κάποιες αποδείξεις, απλά δική μου διαίσθηση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τυχαία μπήκα. Εχω αν σε ενδιαφέρει ένα mavic air (fly more combo) 3 μπαταρίες, με έναν αισθητήρα (πίσω νομίζω)  που δεν δουλεύει, κατα τ αλλα τελευταία φορά που το δούλεψα δούλευε άψογα (έχω το ανταλακτικό, αλλα δεν έχω το χρόνο να το ανοιξω) 

Μπορώ να το δώσω 180€

Αν σε ενδιαφέρει PM 

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...