Προς το περιεχόμενο

Λυση για WiFi σε σταθερο PC

Prasino Mantarinh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπερα σας, με συγχωρειτε αμα το ποστ το βαζω σε λαθος θεματικη.

Ψαχνω λυση για να εχω ιντερνετ στον σταθερο μου, δυστυχως το ρουτερ ειναι σε αλλο δωματιο και για να μην γεμισω τους τοιχους τρυπες αναγκαστικα θα συμβιβαστω με WiFi. 

Για την ωρα, εχω internet απο το κινητο, το συνδεω μεσω καλωδιου και ενεργοποιω usb tethering, ολα κομπλε αλλα πιστευω πως καταστρεφω την ηδη κατεστραμενη μπαταρια του κινητου μου οσο δεν γινεται.

Εχω δοκιμασει USB adapters αλλα ο ενας χειροτερος απο τον Αλλον. 
Με αυτον ειχα θεματα συνδεσεις και ουτε 10 MB δεν επιανα ( σε 50ρα συνδεση) 
Και με αυτον μια ειχα ιντερνετ μια δεν ειχα.

Εβαλα drivers το ενα το αλλο τιποτα 

Οποτε τωρα τι?

1)Μια λυση που δεν ξερω πως θα δουλεψει και ισως χρειαστω βοηθεια ειναι η αγορα ενος φθηνου router και χρηση ως extender και να συνδεθω στο ρουτερ μεσω καλωδιου. Πχ
https://www.skroutz.gr/s/21233463/Xiaomi-Mi-Router-4C-Asyrmato-Router-Wi-Fi-4-me-2-THyres-Ethernet.html
Αλλα ειναι +1 συσκευη οποτε θα καιω τζαμπα ρευμα?

2) Μετα wifi card. Δεν ειχα ποτε οποτε δεν ξερω ποσο καλη λυση ειναι αυτη
https://www.skroutz.gr/s/15931544/Gigabyte-WB1733D-I-rev-1-0-Asyrmati-Karta-Diktyou-Wi-Fi-5-1733Mbps-PCI-e.html?product_id=166442231&sponsored=listing

Υπαρχει 3η λυση?  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια καλή λύση είναι τα powerlines αν υπολογιστής και router βρίσκονται στην ίδια ηλεκτρολογική παροχή ( όχι γραμμή, π.χ. στην ίδια ασφάλεια, στην ίδια παροχή, π.χ. στο ίδιο σπίτι, άρα λογικά καλύπτεις αυτή τη προϋπόθεση ) και έτσι θα δουλεύεις με καλώδιο και όχι μέσω wifi. Υπάρχουν και σχετικά φθηνά σετ με ένα client, αλλά θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για passthrough το οποίο έχει πρίζα για να συνδέσεις μια συσκευή πάνω του και να μη δεσμεύσεις τη πρίζα μόνο για το powerline, καθώς και να δεις τις ανάγκες σου για τη παρεχόμενη ταχύτητα δικτύου. Τα φθηνά παρέχουν σύνδεση 100 mpbs, τα ακριβότερα παρέχουν σύνδεση 1gbps. Για να καταλάβεις, εγώ στο σπίτι μου για αρκετά χρόνια έχω ένα σετ της tp-link με 100mbps ethernet, μεταφέρω τη σύνδεση στο επιθυμητό σημείο και εκεί έχω ένα router για να συνδέω με ethernet τους υπολογιστές μου και να έχω wifi στο χώρο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...