Efgedi4970 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Αν διαγραψεις η μπλοκάρεις φίλο από fb παλιότερα σχόλια η λαϊκ που έκανε συνεχίζουν να φαινοντε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Αν διαγραψεις η μπλοκάρεις φίλο από fb παλιότερα σχόλια η λαϊκ που έκανε συνεχίζουν να φαινοντε; Μόνο αν τον blockαρεις φεύγουν και όλα τα σχόλια/λαικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 40 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Αν διαγραψεις η μπλοκάρεις φίλο από fb παλιότερα σχόλια η λαϊκ που έκανε συνεχίζουν να φαινοντε; Αν τον διαγράψεις, τα βλέπεις γιατί συνεχίζουν να φαίνονται ακόμα. Αν τον μπλοκάρεις, δεν τα βλέπεις αλλά συνεχίζουν να φαίνονται ακόμα στους άλλους αλλά όχι σε εσένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Efgedi4970 Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν τον διαγράψεις, τα βλέπεις γιατί συνεχίζουν να φαίνονται ακόμα. Αν τον μπλοκάρεις, δεν τα βλέπεις αλλά συνεχίζουν να φαίνονται ακόμα στους άλλους αλλά όχι σε εσένα. Δηλαδή αν μπλοκάρω κάποιον που με έκανε ένα σχόλιο ...εγώ δε θα βλ πω το σχόλιο αυτό αλλά πχ οι φίλοι μου θα το βλέπουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Δηλαδή αν μπλοκάρω κάποιον που με έκανε ένα σχόλιο ...εγώ δε θα βλ πω το σχόλιο αυτό αλλά πχ οι φίλοι μου θα το βλέπουν; Αν δεν θες να το βλέπει κανείς μπορείς να το διαγράψεις αν είναι στον δικό σου τοίχο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Efgedi4970 Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν θες να το βλέπει κανείς μπορείς να το διαγράψεις αν είναι στον δικό σου τοίχο . Με έκανε ταγκ και θέλω να σβηστεί από δικό μου τοίχο οκ το έσβησα αλλά από δικό του τοίχο δε θέλω να βλέπουν οι κοινοί φίλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, Efgedi4970 είπε Με έκανε ταγκ και θέλω να σβηστεί από δικό μου τοίχο οκ το έσβησα αλλά από δικό του τοίχο δε θέλω να βλέπουν οι κοινοί φίλοι Τοτε την επομενη φορα ανεφερε ακριβως ποιο ειναι το θεμα. Θα πας στην δημοσιευση, και θα πατησεις να αφαιρεθει το tag σου κιολας. Αυτο το κανουν καποιοι με κατι καταστημα ψευτοπροσφορων ή whatever 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Τοτε την επομενη φορα ανεφερε ακριβως ποιο ειναι το θεμα. Ξεκινήσαμε απο μπλοκάρισμα φίλου,πήγαμε σε σχόλια και likes και καταλήξαμε σε ταγκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Efgedi4970 Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξεκινήσαμε απο μπλοκάρισμα φίλου,πήγαμε σε σχόλια και likes και καταλήξαμε σε ταγκ. Συγνώμη ρε φίλε .....που δεν ήμουν σαφής ....έχει ως εξής με έκανε φίλος ταγκ και φάνηκε στο προφίλ μου .....δεν ήθελα .....το έσβησα από το δικό μου αλλά στο δικό του φαινόταν ...νόμιζα αν κάνω μπλοκάρισμα ίσως εξαφανιστεί .....γι'αυτο ξεκηνησα ερώτηση από μπλοκάρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Για σχόλια δεν ξέρω αλλά έχω έναν φίλο που μου είχε κάνει like σε κάποιες αναρτήσεις. Κάποια στιγμή στο μέλλον με μπλόκαρε αυτός για προσωπικούς λόγους. Στις αναρτήσεις μου εμφανίζεται ακόμη ότι κάποιος μου είχε κάνει like, αλλά δεν δείχνει το όνομά του. Επεξ/σία 2 Αυγούστου από gokuthelegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Υπάρχει επιλογή για τα ταγκ να σου ερχεται ειδοποίηση και να επιλέγεις εσύ αν θα προστεθείς με ετικέτα και αν θα μπει στον τοίχο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα