Ne0n Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) J.A.R.V.I.S likes Her! Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Ne0n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 ώρα πριν, oldnew είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openai.chatgpt Ειχε κανονικά την φωνη, μίλαγες και απαντούσε. Απλα δεν έχει πολλές φωνές όπως τώρα. Χαίρω πολύ... Αυτό είναι διαθέσιμο για όλους και το δουλεύω από την στιγμή που βγήκε... εδώ λέμε για το τελευταίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 3 hours ago, kostasfalcon said: Χαίρω πολύ... Αυτό είναι διαθέσιμο για όλους και το δουλεύω από την στιγμή που βγήκε... εδώ λέμε για το τελευταίο. Ok, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουν διορθωσει απολύτως τίποτα στα Ελληνικά σε 1 μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 8 ώρες πριν, oldnew είπε Ok, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουν διορθωσει απολύτως τίποτα στα Ελληνικά σε 1 μηνα. Η γλώσσα μας πάντα έρχεται σχεδόν τελευταία σε όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Just now, kostasfalcon said: Η γλώσσα μας πάντα έρχεται σχεδόν τελευταία σε όλα Εννοείται, γι αυτό σου είπα οτι σε ένα μηνα λογικά δε θα υπάρχει διαφορά στα Ελληνικά. Αλλά οκ ας περιμένουμε να δούμε. Ειδικα στο θέμα ai πάντως, όσο ποιο πόλοι το χρήσιμοποιουνε λογικά βελτιώνεται απο μονο του οπότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχεση με αλλα πράγματα. Πχ χρησιμοποιώ το ai site suno για γράψιμο τραγούδιων. Οκ και εκει υπάρχει θέμα με τα ελληνικά. Πχ δεν πετύχαινει ομοιοκαταληξια καλη όπως στα αγγλικά και συνήθως πρεπει να παρέμβεις και να αλλάξεις το κείμενο αν θες να βγάλεις καλο αποτέλεσμα. Αλλά οτι δουλεύει στα υπόλοιπα πολυ καλα και στα Ελληνικά είναι λογω της φύσης της τεχνολογίας και του μεγάλου όγκου κειμένου και στα Ελληνικά που του έχουν βαλει. Οποτε και εδω θα βελτιώθει ραγδαία σε λιγο καιρό λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, oldnew είπε Εννοείται, γι αυτό σου είπα οτι σε ένα μηνα λογικά δε θα υπάρχει διαφορά στα Ελληνικά. Αλλά οκ ας περιμένουμε να δούμε. Ειδικα στο θέμα ai πάντως, όσο ποιο πόλοι το χρήσιμοποιουνε λογικά βελτιώνεται απο μονο του οπότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχεση με αλλα πράγματα. Πχ χρησιμοποιώ το ai site suno για γράψιμο τραγούδιων. Οκ και εκει υπάρχει θέμα με τα ελληνικά. Πχ δεν πετύχαινει ομοιοκαταληξια καλη όπως στα αγγλικά και συνήθως πρεπει να παρέμβεις και να αλλάξεις το κείμενο αν θες να βγάλεις καλο αποτέλεσμα. Αλλά οτι δουλεύει στα υπόλοιπα πολυ καλα και στα Ελληνικά είναι λογω της φύσης της τεχνολογίας και του μεγάλου όγκου κειμένου και στα Ελληνικά που του έχουν βαλει. Οποτε και εδω θα βελτιώθει ραγδαία σε λιγο καιρό λογικά. Μη περιμένεις σύντομα να μιλάει καλά ελληνικά.... Το παλιό μοντέλο ακόμα μιλάει σαν Ρωσίδα μετανάστρια Επεξ/σία 3 Αυγούστου από kostasfalcon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 minute ago, kostasfalcon said: Μη περιμένεις σύντομα να μιλάει καλά ελληνικά.... Το παλιό μοντέλο ακόμα μιλάει ακόμη σαν Ρωσίδα μετανάστρια Το πιθανότερο να έχει δίκιο. Εγω σε κανα χρόνο προβλέπω να είναι σχεδόν άψογο στα Ελληνικά, αλλα ειναι στην τύχη η πρόβλεψη, δεν έχω κάποιο στοιχείο. Αμα δοκιμάσεις το suno σε τραγούδι πάντως, τραγούδαει πολύ καλα στα Ελληνικά. Οποιος θέλει, εχω ;ανεβάσει καμια 15ρια τραγούδια, τα περισσότερα στα Ελληνικά εδω απο suno, φτιαγμένα μεσω ai δηλαδή.. Ξέρω ότι δεν έχει άμεση σχέση με αυτό που συζηταμε, αλλα απο φωνη τουλάχιστον το έχουν πετύχει εκει σε χρόνο ρεκόρ στα Ελληνικά οπότε δε βλέπω γιατί να μη συμβεί κάτι ανάλογο και εδω. https://www.youtube.com/channel/UCUPgNEjPPpG6DVZHmU7y7jg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, oldnew είπε Το πιθανότερο να έχει δίκιο. Εγω σε κανα χρόνο προβλέπω να είναι σχεδόν άψογο στα Ελληνικά, αλλα ειναι στην τύχη η πρόβλεψη, δεν έχω κάποιο στοιχείο. Αμα δοκιμάσεις το suno σε τραγούδι πάντως, τραγούδαει πολύ καλα στα Ελληνικά. Οποιος θέλει, εχω ;ανεβάσει καμια 15ρια τραγούδια, τα περισσότερα στα Ελληνικά εδω απο suno, φτιαγμένα μεσω ai δηλαδή.. Ξέρω ότι δεν έχει άμεση σχέση με αυτό που συζηταμε, αλλα απο φωνη τουλάχιστον το έχουν πετύχει εκει σε χρόνο ρεκόρ στα Ελληνικά οπότε δε βλέπω γιατί να μη συμβεί κάτι ανάλογο και εδω. https://www.youtube.com/channel/UCUPgNEjPPpG6DVZHmU7y7jg Εντάξει έπαθα ΣΟΚ Με το κομμάτι …. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Τι να πω εγώ που η Alexa είναι αγορασμένη από τη γερμανικό Αμαζον και το 30% των απαντήσεων είναι στα Γερμανικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα