zoranb Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Υπάρχει τρόπος να υπολογίσει κάνεις πόσα GB χρησιμοποιεί κάθε μήνα η σύνδεση Internet που έχει; Στο νοικοκυριό γίνεται χρήση απο 4ατομα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καθε pc/κινητο εχει στις ρυθμισεις το data usage που κανει. Οποτε, στυλο, χαρτι, κουμπιουτερακι για αθροισμα. Λογικα εχουν και τα boxακια αν ειναι android, ενω για κονσολες, υπολογιζεις μαλλον τα download/update files Επεξ/σία 2 Αυγούστου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ο πάροχος δεν μπορεί να δώσει -ή μάλλον δεν οφείλει να δίνει- τη χρήση GB ανά μήνα μαζί με το λογαριασμό; Επεξ/σία 2 Αυγούστου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 32 λεπτά πριν, zoranb είπε Ο πάροχος δεν μπορεί να δώσει -ή μάλλον δεν οφείλει να δίνει- τη χρήση GB ανά μήνα μαζί με το λογαριασμό; Δεν στον δίνει;Σε vodafone mifi ο αναλυτικός λογαριασμός δίνει για κάθε μέρα τι καταναλώθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 9 ώρες πριν, zoranb είπε Υπάρχει τρόπος να υπολογίσει κάνεις πόσα GB χρησιμοποιεί κάθε μήνα η σύνδεση Internet που έχει; Στο νοικοκυριό γίνεται χρήση απο 4ατομα. Μπορείς να το δεις μέσα από το router σου και πόσο κατανάλωσε κάθε συσκευή που ειναι συνδεδεμένη στο router . Για παράδειγμα δες εδώ https://www.lifewire.com/check-data-usage-on-wifi-router-5209230 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου για τη συνδεση μιλαμε σταθερη ή κινητη??? Στο modem δεν εχεις αυτες τις πληροφοριες? Εγω ξερω οτι για τις 14 μερες που εχω αυτην την IP η γραμμη μου εχει κατεβασει 106GB εχει ανεβασει 9,45GB Εσωτερικα βλεπεις μεγαλυτερα νουμερα, LAN4-3 γιατι παιζει και streaming μεσω δικτυο 😉 ενδιαφερον νουμερο ειναι το upload, τωρα που το βλεπω μεσω wifi.... 16GB??? xm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Το παραπάνω είναι σε cosmote speed port? Δνε το βρήκα. Τεσπα, δεν το θεωρώ και τόσο αξιόπιστο, ειδικά όταν μπορεί να γίνει reboot για τον οποιονδήποτε λόγο. Βέβαια και το κινητό δεν δείχνει μόνο από συγκεκριμένο wifi, αλλά συνολικά, οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Το παραπανω ειναι απο δικο μου modem. Το πρωτο που κανω ειναι να αλλαξω modem, δεν αφηνω ποτε το modem που μου δινουν. Δεν γουσταρω κανεις να μπαινει στο modem μου !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα