Προς το περιεχόμενο

Αριθμοί τηλεφώνου με καλούν και ζητάνε πληροφορίες γιατί τους κάλεσα;

PedroG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει τίς τελευταίες δυο -τρεις μέρες συστηματική ενόχληση από διαφορετικούς τηλέφωνο ή αριθμούς που ούτε καν ξέρω ούτε έχω στη λίστα επαφών μου ......

οι αριθμοί αυτοί με καλούν και  ζητάνε το λόγο που τους κάλεσα ο ίδιος.

Μάλιστα είναι διαφορετικο κάθε φορά σήμερα δέχτηκα δύο κλήσεις σε στιγμή που είχα κλειστό μάλιστα το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης απογευματινη σιέστα ότι δήθεν κάλεσα και μια το βράδυ ενώ είμουν σε chat σε εφαρμογή..

Εχθές πάλι το ίδιο από άλλους αριθμούς. 

Υποψιάζεται κάνεις τι μπορώ να κάνω η τι έχει συμβεί; 

Το μόνο που έκανα είναι να μπλοκάρω τις κλήσεις αυτές ως ανεπιθύμητες από φόβο κάποιας απάτης...

Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει αυτό!!! 

Καμία υποψία η άλλη άποψη; 

ΥΓ Δεν έχω δημοσιεύσει τελευταία.... το τηλέφωνο πουθενά σε αγγελία η εφαρμογή στο διαδίκτυο ούτε έχω κοινοποιήσει ποτέ ο ίδιος το νούμερο μου κάπου!!!

• Like 1
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για κάποιο λόγο με είχε καλέσει και εμένα μια και δεν το πρόλαβα. Κάλεσα πίσω, λέω με πήρατε. "όχι, εσείς με πήρατε πρωτος". Ωραία λέω, ποιος είναι γτ δεν ξέρω ποιον κάλεσα και δεν το σήκωσε. "Ε αυτή που καλέσατε νωρίτερα". Ε ρε λέω, πείτε να ξέρω. Και τελικά ένα κατάστημα που ούτε το ήξερα.

Την κολοκυθιά παίζαμε? Το σπασμένο τηλέφωνο? Δεν κατάλαβα 

Το τηλέφωνο σου είναι στο μητρώο 11?

2 minutes ago, SabotazNic said:

Και τελικά ένα κατάστημα που ούτε το ήξερα.

Και εμένα σήμερα με έπαιρνε τηλέφωνο από ένα εργοστάσιο επίπλων σε επαρχία (σύμφωνα με το Google). Μίλαγε ένα botaki για κανα λεπτό και μετά έκλεισε. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

3 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Και εμένα σήμερα με έπαιρνε τηλέφωνο από ένα εργοστάσιο επίπλων σε επαρχία (σύμφωνα με το Google). Μίλαγε ένα botaki για κανα λεπτό και μετά έκλεισε. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

Τελικά το ξανά έψαξα, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ήταν, που ούτε καν χρειάζομαι/έψαξα ο ίδιος. 

@PedroG αν είναι κινητά, μπορείς να τα βάλεις και στο viber να δεις τι βγάζει 

• Thanks 1

Βλέπω είναι αρκετοί. Με πήρε χθες ένα νούμερο που τελειώνει σε 7334. Δε πρόλαβα να απαντήσω και από ότι είδα στο Google αναφέρουν τα ίδια που λέτε εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μένα τελευταία με παίρνουν συχνά άγνωστα νούμερα χτυπάνε 1-2-3 φορές και κλείνουν ή κλείνουν χωρίς να μιλήσουν μόλις το σηκώσω. Σκέφτομαι πήπως είναι από διαφημιστικές κάποιος υπάλληλος καλεί συγχρόνως 2-3 νούμερα και αν πιάσει κουβέντα με κάποιον και νομίζει ότι θα τον πείσει απορρίπτει τα άλλα και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο μόλις τελειώσει με αυτό που μιλούσε.

Δεν λογαριάζουν  ώρα 3-4 το μεσημέρι από μένα συνήθως ακούνε κανένα μαργαριτάρι και κλείνω😁

Επεξ/σία από papoys1
  • Confused 1
  • Haha 1

7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Κάποιος forex ή αλλος απατεώνας χρησιμοποιεί το νουμερο σου 

Τι είναι ο Forex????

4 ώρες πριν, czarjuly είπε

καλου κακου γνωστοποιηστε στον παροχο σας αυτο που συμβαινει μην βρεθειτε  μπλεγμενοι.....

Αυτό θα κάνω σήμερα οπωσδήποτε είναι πολλές οι γραμμές που με ειδοποίησαν ότι δήθεν τους ενοχλησα

7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τελικά το ξανά έψαξα, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ήταν, που ούτε καν χρειάζομαι/έψαξα ο ίδιος. 

@PedroG αν είναι κινητά, μπορείς να τα βάλεις και στο viber να δεις τι βγάζει 

Δεν έχω εταιρεία φυσικά ούτε καλω εγώ ο ίδιος σε καμία περίπτωση....

Αν βάλω τα Viber αποθήκευση είναι σαν να τους προσκαλώ σε συνομιλία αφού τους έρχεται ειδοποίηση.

Στην λίστα των τηλέφωνων μου δεν είναι πάντως.....

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

• Like 2

Μου συνέβη το ίδιο χθες κατά τις 20:00, μου είπε μάλιστα και το ονοματεπώνυμό του. Όταν τον ενημέρωσα πως δεν τον κάλεσα και μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος δεν επέμενε.

Τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο με μεγάλη συχνότητα ήταν το μακρινό 2007 και αναγκάστηκα να αλλάξω αριθμό, καθώς με καλούσαν και γυναίκες και η πρώην ήταν ζηλιάρα!

Vodafone και οι δύο αριθμοί.

Το δεύτερο που συμβαίνει είναι να με καλεί διαφορετικός αριθμός κάθε φορά από Αλβανία και να κλείνει μόνος του αφού χτυπήσει μία φορά, σαφώς λιγότερο ενοχλητικό από την πάνω περίπτωση. 

EDIT: Το 2007 δεν μου έλεγαν πως τους κάλεσα αλλά πως τους έστειλα SMS "Παρακαλώ καλέστε με. Ευχαριστώ."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ίδιο θέμα με πολλές σελίδες στο forum. Οποιος δεν βαριεται ας το ψαξει

Χονδρικά είχαμε καταλήξει πως καλούν απο VOiP Server κάποιας χώρας τύπου Αφρικής για επενδύσεις ή κάτι τέτοιο. Κ ο Server επιλέγει τυχαία ελληνικά νούμερα να φαίνονται στο ποιος καλεί.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
  • Sad 1
  • Haha 1

47 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Υπάρχει ίδιο θέμα με πολλές σελίδες στο forum. Οποιος δεν βαριεται ας το ψαξει

Χονδρικά είχαμε καταλήξει πως καλούν απο VOiP Server κάποιας χώρας τύπου Αφρικής για επενδύσεις ή κάτι τέτοιο. Κ ο Server επιλέγει τυχαία ελληνικά νούμερα να φαίνονται στο ποιος καλεί.

Φαίνεται ότι τα λογισμικά των εταιρειών έχουν υποστεί επιθέσεις σε βάρος χρηστών.

Δεν έχω καν συμβόλαιο. Το τηλέφωνο μου είναι τουλάχιστον 20ετιας το έχω από εποχή Telestet και έχω αλλάξει πέντε φορές πάροχο από τότε! 

Έχω ενημερώσει την Vodafone αμέσως με κάλεσαν ηχογράφησαν την καταγγελία και ενόχληση μου.

Μου συνέστησαν να το αναφέρω στην δίωξη του Ηλεκτρονικού εγκληματος γιατί οι κλήσεις που φαίνεται ότι γίνονται "δήθεν " είναι πολλές.

Τους ρώτησα αν φαίνεται στο σύστημα τους ότι γίνεται κλήση από το νούμερο μου αλλά δε μπόρεσαν να το.απαντησουμ.

Με παρεπεμψαν στην Αστυνομία 👮 👮 👮 του διαδικτύου και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης 

2 ώρες πριν, PedroG είπε

Αν βάλω τα Viber αποθήκευση είναι σαν να τους προσκαλώ σε συνομιλία αφού τους έρχεται ειδοποίηση.

Αν πατήσεις κάτω δεξιά για νέο τσατ, και πας πάνω στην αναζήτηση των επαφών σου και κάνεις επικόλληση το κινητό, δεν τους έρχεται καμία ειδοποίηση. Βασικά και στο δικό σου viber δεν αποθηκεύεται το τσατ 😉

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...