Προς το περιεχόμενο

Δημοσίευση στο Facebook ιστορίας κατά λάθος.

Belial

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω λογαριασμό Facebook έχει κοντινός συγγενής μου, κατά λάθος; ή από κάποια επιλογή του Facebook δημοσιεύτηκε φωτογραφία των παιδιών μου με μουσική. Σαν ιστορία στον λογαριασμό του συγγενή. Εκ των υστέρων διαπιστώσαμε ότι από το Viber που υπήρχε κοινή οικογενειακή ομάδα αποθηκευόταν στο κινητό αυτόματα στην gallery. Το αλλάξαμε αυτό και δεν γίνεται πιά. Επειδή δεν έχω Facebook μου φαίνεται πολύ περίεργο να μπορεί να δημοσιεύονται τόσο εύκολα οι φωτογραφίες. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να εξηγήσει πως γίνεται ή κάποια συμβουλή σε κάποια ρύθμιση ώστε να μην ξαναγίνει; Παρακαλώ συμβουλές του τύπου πάρτε του το κινητό ή μην του στέλνεται φωτογραφίες είναι δύσκολο να εφαρμοστούν θα είναι η τελευταία λύση. Ευχαριστώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν από τον ίδιο που τις αποθήκευε. Δεν υπάρχει κάποιος αυτοματισμός. Μάλλον θα ήθελε να ανεβάσει κάτι άλλο που τράβηξε, κατέβηκε η συγκεκριμένη φώτο στο κινητό του και το διάλεξε καταλάθος ως το τελευταίο που τράβηξε και ήθελε να ανεβάσει. Πόσο μάλλον όταν είναι φωτογραφία και μπαίνει και μουσική, άρα είχε χρόνο να καταλάβει το λάθος του 

Σου λεει να επιλέξεις φωτο απο το κινητό σου. Σου δειχνει τις τελευταιες 9 για παράδειγμα και πατας και ανεβαίνει όποια θες. Ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να στείλεις / ανεβασεις άλλη φωτο. Πολλοί την έχουμε πάθει κάποια στιγμή.

Οπότε στο ερώτημα σου, η απάντηση είναι, πως απλά θέλει προσοχή. 

• Like 1

Ανέβασε στο δικό σου Facebook ιστορία με μουσική με τα δικά του παιδιά να είστε πάτσι.

Αν δεν έχει παιδιά ανέβασε φώτο με την παράνομη σχέση του/της και κάνε τον tag 😏

• Haha 2

22 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Οπότε στο ερώτημα σου, η απάντηση είναι, πως απλά θέλει προσοχή. 

ή απλά δεν στέλνουμε πουθενά φωτό.Ουτε καν σε γκρουπάκια με συγγενείς που δεν κατέχουν απο τεχνολογία.

• Like 1

Tο πολύ κακό σε αυτήν την περίπτωση είναι που από default το Viber έχει ενεργοποιημένη την αυτόματη αποθήκευση media στη συσκευή.

On 01/08/2024 at 23:11, Belial said:

Δεν έχω λογαριασμό Facebook έχει κοντινός συγγενής μου, κατά λάθος; ή από κάποια επιλογή του Facebook δημοσιεύτηκε φωτογραφία των παιδιών μου με μουσική. Σαν ιστορία στον λογαριασμό του συγγενή. Εκ των υστέρων διαπιστώσαμε ότι από το Viber που υπήρχε κοινή οικογενειακή ομάδα αποθηκευόταν στο κινητό αυτόματα στην gallery. Το αλλάξαμε αυτό και δεν γίνεται πιά. Επειδή δεν έχω Facebook μου φαίνεται πολύ περίεργο να μπορεί να δημοσιεύονται τόσο εύκολα οι φωτογραφίες. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να εξηγήσει πως γίνεται ή κάποια συμβουλή σε κάποια ρύθμιση ώστε να μην ξαναγίνει; Παρακαλώ συμβουλές του τύπου πάρτε του το κινητό ή μην του στέλνεται φωτογραφίες είναι δύσκολο να εφαρμοστούν θα είναι η τελευταία λύση. Ευχαριστώ. 

το viber απο default αποθηκευει τις εικονες.αν την κανεις delete εσυ (delete from everyone) τοτε θα την σβησει και απο το κινητο του εκτος αν την εχει αλλαξει Path ή αν εχει αλλαξει κατι.

για το fb την ανεβασε με το χερακι του.τιποτα δεν γινεται αυτοματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...