Aggelos_INSM Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Καλησπερα . Εχω ξαναανεβασει για αυτο το θεμα, ομως στα speedtest η ταχυτητα της γραμμης μου με νοβα 100αρα Fiber to the home τερματιζει 100-102mbps και ξαφνικα αργα αργα πεφτει κατω, στα 95-97mbps και το upload απο 10-10.2 σε 9.7 . Ειναι λογικη τετοια απόκλιση οταν μιλαμε για ftth? Οι μετρησεις εχουν γινει και ασυρματα σε 5ghz καναλι αλλα και με ethernet, ακριβως τα ιδια αποτελέσματα . Παράλληλα , στο σπιτι ενος γνωστου μου που εχει κοσμοτε 100αρα σε vdsl σε speedtest εχει σταθερα 103-104mbps download και 10.3upload , με ασυρματο ρουτερ. Γιατι τετοια απόκλιση ενω υποτίθεται οτι το ftth ειναι εγγυημένη σε αντιθεση με το vdsl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Η νοβα πιθανά έχει χαμηλότερο overhead,δεν είναι κάτι το 95-97 είσαι μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια...Αν θες τοπ ταχύτητα κτλ κ σε ώρες αιχμής πηγαίνεις ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 5 ώρες πριν, nyne είπε Η νοβα πιθανά έχει χαμηλότερο overhead,δεν είναι κάτι το 95-97 είσαι μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια...Αν θες τοπ ταχύτητα κτλ κ σε ώρες αιχμής πηγαίνεις ΟΤΕ. Πολλες φορες μπορει να πεσει και στα 80 και αργα αργα να ανέβει στα 90 και να μείνει εκει , δεν ειναι παντα τοσο αλλα πιο σπάνια να πεσει κατω απτα 94-95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα