Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητή Microsoft, 

Εκ μέρους όλων μας, αν θες να φτιάξεις κάτι που θα έχει κόσμο και θα παρατήσουν το messenger (και το κάθε "messenger"), παρακαλούμε επανάφερε το παρακάτω:

Tech throwback: Weird things we used to do with MSN Messenger - TODAY

Αυτό το χάος γουστάραμε, αυτό θέλουμε πίσω.
Spam του vibration, .gif μέσα στις λέξεις σε άκυρα σημεία καθιστώντας το κείμενο ίσως και ακατανόητο, να βάζουμε στο status ό,τι γουστάρουμε, και γενικότερα να έχουμε αυτήν την ανεξήγητη κάψα να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή σου.

Με λίγη αγάπη και πολλή νοσταλγία,

Ένας παλιός φίλος!

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο χρησιμοποιώ για τις κόρες μου για να επικοινωνώ μαζί τους.Βόλεψε γιατί δεν απαιτεί τηλεφωνικό νούμερο, και η ποιότητα βιντεοκλήσης είναι πολύ ανώτερη σε σχέση με viber και άλλα.

Έτσι κι αλλιώς μιας κι έχουν microsoft account λόγω του family safety, μια χαρά κούμπωσε το Skype.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 2
Δημοσ.

Κάποτε ήταν το καλύτερο μέσο επικοινωνίας... Τώρα όσοι είναι γεννημένοι από το 2000 και μετά πιθανόν να μην το έχουν χρησιμοποιήσει και ποτέ..

Κρίμα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλήθεια κατάλαβε κανείς γτ πάτωσε το live messenger;  Και πολύ καλό ήταν και πραγματικά είχε το 99% της αγοράς. Λόγω fb?

κατέβασα τώρα το skype από περιέργεια. Τι buggy εφαρμογή είναι αυτή; κολλάνε τα πάντα. Ποιος την έφτιαξε;;; 10χρονο;

Επεξ/σία από for4
Δημοσ.
9 hours ago, somt said:

ψάχνοντας για το comic chat ανακαλυψα κατι καταπληκτικό

ψάξτε στο google για comic sans ms 😁

Θα το εγκαταστήσω for the lols. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα για personal project.

Δημοσ.

τι ξεθάψανε....... δεν εχω καταλαβει γιατι υπαρχει ακόμα και τι ακριβως περιμενει με αυτη την κινηση καποιος γατος στην Microsoft που σκεφτηκε και το εκανε αυτο και εβγαλε και ανακοίνωσή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...