dimitra 25 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα το έχω από το 2021,πριν λίγο καιρό άρχισε να έχει πρόβλημα να δέχομαι και να παίρνω κλήσεις, μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο Δίκτυο,άλλαξα κάρτα το ίδιο,άλλαξα πάροχο το ίδιο... μίλησα με τη Sony και μου είπαν να κάνω επαναφορά με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που κατεβάζω σε υπολογιστή από την επίσημη σελίδα και είναι χρονοβόρο αλλά χάνεις και όλα σου τα αρχεία. μου είπαν ότι ίσως είναι σφάλμα λογισμικού και ότι αν κάνω μόνη μου επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ίσως δεν σβήσει το σφάλμα,έχει συμβεί σε κάποιον άλλο με το ίδιο μοντέλο?...δεν θέλω να διαγραφούν όλα τα αρχεία γιατί ξέρω ότι και στο clood ποτέ δεν μένουν όλα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από dimitra 25
Fotia Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Kαλύτερα στο service της sony ,αν σε συμφέρει ,και να κάνουν αυτοί backup οτι σώζεται . Υπάρχουν και προγραμματα που μπορείς να κανεις backup οτι θέλεις σε αποθηκευτικό χώρο ,αλλα πάλι μετά θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα αρκετά .
dimitra 25 Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 15 ώρες πριν, Fotia είπε Kαλύτερα στο service της sony ,αν σε συμφέρει ,και να κάνουν αυτοί backup οτι σώζεται . Υπάρχουν και προγραμματα που μπορείς να κανεις backup οτι θέλεις σε αποθηκευτικό χώρο ,αλλα πάλι μετά θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα αρκετά . Σε ευχαριστώ πολύ για την σε απάντηση, μίλησα με την εξυπηρέτηση της Sony και δεν μου είπαν να το στείλω,να σου πω την αλήθεια και εγώ αυτό περίμενα να μου πουν σαν καλύτερη λύση,να το στείλω.
dimitra 25 Δημοσ. 10 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς μένω στη Σύρο
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Επειδή και γώ SONY έχω σε όλα(κινητό, τηλεόραση, PS5, walkman, ακουστικά κτλ) όταν κάτι χαλάει πάει μόνο στο ΕΠΙΣΗΜΟ SONY SERVICE όπου αυτό υπάρχει, πχ εμείς εδώ στην Κρήτη έχουμε το ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ SONY SERVICE ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Μένω Ρέθυμνο κι όποτε το χρειάστηκα έρχεται ο κος Τζανιδάκης μία φορά την εβδομάδα στην πόλη μου και του δίνω ότι έχει χαλάσει το παίρνει το φτιάχνει και το φέρνει όταν ειναι έτοιμο. Αν είχες Apple ή Samsung και στο περίπτερο που λέει ο λόγος κάνουν service 1
dimitra 25 Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου , δυστυχώς εδώ στη Σύρο δεν έχει επίσημο service της Sony.Και εγώ έτσι χρόνια πιστή στη Sony και θα συνεχίσω! Δυστυχώς δεν έχω καταλάβει που ακριβώς πρέπει να το στείλω,ίσως πρέπει να ρωτήσω σε κάποιο sony center από Αθήνα
osfp1978 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 12 ώρες πριν, dimitra 25 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου , δυστυχώς εδώ στη Σύρο δεν έχει επίσημο service της Sony.Και εγώ έτσι χρόνια πιστή στη Sony και θα συνεχίσω! Δυστυχώς δεν έχω καταλάβει που ακριβώς πρέπει να το στείλω,ίσως πρέπει να ρωτήσω σε κάποιο sony center από Αθήνα Ελα....πατριδααααα..... Ναι πρεπει να απευθυνθεις σε sony center ή απο εκει που το εχεις αγορασει. Τα αρχεια δεν τα εχεις σε καρτα μνημης; 1
GATE123 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Κάνε μια ερώτηση στον Γερμανό. Βικέλα 2 & Πλ.Μιαούλη (Ερμούπολη, ΣΥΡΟΣ 841 00 Επεξ/σία 31 Αυγούστου από GATE123 1
dimitra 25 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Σε ευχαριστώ πολύ είχα ρώτησει αλλά δεν βρήκα λύση στο πρόβλημα μου.το πρόσωπο που μου είπαν όμως να απευθυνθώ όταν πάω στο κατάστημα δεν ήταν εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα