Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Εχω παρει δυο F&U και τις θεωρω αξιοπρεπεστατες για τα χρηματα τους καθολου ''σαβουρες''

Εγω που εχω 65 Oled τις θεωρω σαβουρες.

• Haha 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, VagTz είπε

Η xiaomi του λινκ είναι μοντέλο του 2025 οπότε είναι πολύ μπροστά . Σίγουρα αυτή 

Τηλεοραση απο το μελλον....

• Haha 1
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να φέρω αντιπαράθεση Ρε παιδιά αλλά έκανα μια ερώτηση ζητώντας προφανώς βοήθεια και τις απόψεις σας. 

Μιλάμε για την xiaomi κοντά στα 400 ευρώ τα οποία προσωπικά δεν μου περισσεύουν. Άλλωστε γιαυτό νόμιζα ότι υπάρχει το φόρουμ και μπορώ να ζητήσω βοήθεια. 

Απάντησε ένας άνθρωπος και είπε την άποψη του. 

Κάποιοι έβαλαν από κάτω το γέλιο. Κάποιος άλλος ειρωνεύεται τον άνθρωπο που απάντησε. 

Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί δεν γράφετε σαν άνθρωποι εδώ μέσα να γράψετε την ιδέα σας την άποψη σας επί της ερωτήσεως να βοηθήσετε αυτόν που περιμένει τη βοήθεια σας αλλά αντί γιαυτό απλά ειρωνευεστε μια απάντηση που έχει δωθει. 

Ίσως θα έπρεπε να ανοιχτεί ένα θέμα όπου μπορεί να μπαίνει ο καθένας να κοροϊδεύει τον άλλον. 

Μάλλον εγώ έκανα τελικά λάθος θεωρώντας ότι μπορώ να βρω βοήθεια. 

Όπως και να χει σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.

• Like 2
Δημοσ.
22 minutes ago, miltostammy said:

Χωρίς να θέλω να φέρω αντιπαράθεση Ρε παιδιά αλλά έκανα μια ερώτηση ζητώντας προφανώς βοήθεια και τις απόψεις σας. 

Μιλάμε για την xiaomi κοντά στα 400 ευρώ τα οποία προσωπικά δεν μου περισσεύουν. Άλλωστε γιαυτό νόμιζα ότι υπάρχει το φόρουμ και μπορώ να ζητήσω βοήθεια. 

Κάποιοι έβαλαν από κάτω το γέλιο. Κάποιος άλλος ειρωνεύεται τον άνθρωπο που απάντησε. 

Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί δεν γράφετε σαν άνθρωποι εδώ μέσα να γράψετε την ιδέα σας την άποψη σας επί της ερωτήσεως να βοηθήσετε αυτόν που περιμένει τη βοήθεια σας αλλά αντί γιαυτό απλά ειρωνευεστε μια απάντηση που έχει δωθει. 

Ίσως θα έπρεπε να ανοιχτεί ένα θέμα όπου μπορεί να μπαίνει ο καθένας να κοροϊδεύει τον άλλον. 

Φίλε μου κάναμε πλάκα με την xiaomi η το eShop που έβαλε τέτοια περιγραφή για μοντέλο 2025 ενώ είμαστε μερικούς μήνες πίσω . Δεν ειρωνευτηκαμε εσένα ούτε την ερώτηση σου. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι βρε αδερφέ δεν έγραψα ότι ειρωνευτηκατε εμένα αλλά μπαίνω να βρω μια βοήθεια και βλέπω αυτά που λες. 

Εάν σε παρακαλώ έχεις άποψη για την τηλεόραση εάν αξίζει η όχι Ή εάν υπάρχει κάποια άλλη λύση πες μου να ξέρω. 

Αυτό ψάχνω εδώ μέσα. 

Νόμιζα ότι κοροιδευετε τη συσκευή για αυτά που προσφέρει. Σορρυ τότε δεν κατάλαβα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

419€ έχει και είναι 55" ενώ του θέματος 65".

Προς τι η σύγκριση;

359.99 είχε από eshop. Την είχε προσφορά μέχρι εχθές. 

Γιαυτό ρωτάω φίλε μου. Σαν τηλεοράσεις τι λένε εάν τις έχει δουλέψει κάποιος και ξέρει. 

Από λειτουργικό αυτό της πλαισίου είναι υποδεέστερο από Android. 

Οπότε ρωτάω σαν συσκευές τι λένε, εάν ξέρουν κάποιοι. Και τις επιδόσεις σε εικόνα και ήχο. 

Αυτά ψάχνω να δω τι λένε. Δεν είναι για εμένα το 55 η το  65 μέτρο σύγκρισης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, miltostammy said:

Φιλε, σε δημοσιο φορουμ ειμαστε, οχι σε τεχνικο τμημα εταιρειας, να απανταμε μονο για τα τεχνικα δεδομενα, εχουμε το δικαιωμα να γελαμε οταν διαβαζουμε κατι που μας φαινεται αστειο και εννιοτε να απανταμε αναλογα, γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα smileys στην εισαγωγη κειμενου, αν διαφωνεις θα χρειαστει να ζητησουμε απο τους admin να αφαιρεσουν ολα εκεινα τα "γελοια" smileys πχ 🤪🤠😋😈😺 ,τα οποια ο καθενας μπορει να εκλαβει εως ειρωνικα.

Το γελιο και οι αντιδρασεις γελιου, συνεισφερουν στην ευχαριστη αναγνωση και των τεχνικων επιχειρηματων  😉
Αν παλι πρεπει να το παμε "κυριολεκτικα", αφου προταθηκε τηλεοραση του 2025, μπορουμε να βαλουμε στο τραπεζι και μοντελα του 2026, οποιος εχει δεδομενα 2026, εστω και φημες, να τα παραθεσει παρακαλω, να μπορεσουμε να συγκρινουμε σαν ανθρωποι 🧐

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Δεν είναι για εμένα το 55 η το  65 μέτρο σύγκρισης

Είναι το πρώτο μέτρο σύγκρισης, τα υπόλοιπα ακολουθούν.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε TV 65'' Turbo X 299 euro [ΤΕΛΟΣ]
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...