Προς το περιεχόμενο

TV 65'' Turbo X 299 euro [ΤΕΛΟΣ]

tz_aristotelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε

Δεν έχει HDR όμως

Καλά και αυτές που έχουν hdr μέχρι τα 600 ευρώ μούφα είναι μιας και τα nits είναι πάρα πολύ λίγα. Οπότε είναι κάτι πρακτικά άχρηστο το hdr σε τέτοιες τηλεοράσεις. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 ώρες πριν, Arkin είπε

Καλά και αυτές που έχουν hdr μέχρι τα 600 ευρώ μούφα είναι μιας και τα nits είναι πάρα πολύ λίγα. Οπότε είναι κάτι πρακτικά άχρηστο το hdr σε τέτοιες τηλεοράσεις. 

Να ξεκαθαριουμε καποια πραγματα για τις τηλεορασεις .

1) Μια 65 αρα edge led (οπως αυτη καλη ωρα )  θα εχει οχι καλη απεικωνηση sdr ( λογο μεγεθους οσο μεγαλυτερη τοσο φαινονται οι ατελειες )

2) Αδυνατη αναπαραγωγη hdr (τα nits που βγαζει (200-250) δεν αρκουν για σωστη αναπαραγωγη (600+)

3)  Αργο internet(λογο μικρης μνημης  και λητου λειτουργικου ( vidaa) αυτο λεινεται με ενα tv box  που ανεβαζει το κοστος κατα 60-70€ αν θελουμε η tv να γινει smart.

1 ώρα πριν, power_1 είπε

Να ξεκαθαριουμε καποια πραγματα για τις τηλεορασεις .

1) Μια 65 αρα edge led (οπως αυτη καλη ωρα )  θα εχει οχι καλη απεικωνηση sdr ( λογο μεγεθους οσο μεγαλυτερη τοσο φαινονται οι ατελειες )

2) Αδυνατη αναπαραγωγη hdr (τα nits που βγαζει (200-250) δεν αρκουν για σωστη αναπαραγωγη (600+)

3)  Αργο internet(λογο μικρης μνημης  και λητου λειτουργικου ( vidaa) αυτο λεινεται με ενα tv box  που ανεβαζει το κοστος κατα 60-70€ αν θελουμε η tv να γινει smart.

Αν έχει καλό επεξεργαστή η τηλεόραση( πχ. Sony X1 Processor) αυτό δεν είναι πρόβλημα.

26 λεπτά πριν, kefalonitis2023 είπε

Το ίδιο φοράνε γαι κάποιες toshiba. 

Μυρίζει Vestel Τουρκία 

11 λεπτά πριν, fysikos είπε

το vidaa είναι καλό λειτουργικό αλλά δεν μπορείς να βάλεις άλλες εφαρμογες

To vidaa χρησημοποιει η hisense η οποια  μαλλον παραγει fason τις turbo x.

27 minutes ago, power_1 said:

Το κακό μ'αυτά τα μπουρδοOS είναι ότι συνήθως δεν κάνουν ούτε 1 update να προσθέσουν έστω βασικές streaming εφαρμογές.

Εγώ έχω μια toshiba που παρότι είναι ψιλο-οκ και δεν είναι τόοοοσο παλιά, δεν έχει Disney+.

Δε συζητάμε να θες να βάλεις κάνα vodafone ή cosmote tv.

Οπότε πλέον ή κοιτάω για googletv στις φτηνές ή να έχει κανονικό androidtv playstore... κάποια στιγμή ίσως να μην δέχεται πλέον update (λόγω hardware + android iterations) αλλά τέτοια χάλια δεν θα έχει.

• Like 3

2 hours ago, power_1 said:

Το Vidaa χρησιμοποιούν και Toshiba, Loewe, JVC, Hitachi τις οποίες παράγει η Vestel για πώληση στην Ευρώπη. Είναι πολύ πιο πιθανό οι TurboX να είναι Vestel και σχεδόν απίθανο να είναι Hisense.

Εδώ λέει πως είναι Linux based.

https://www.prnewswire.com/news-releases/vestel-adds-vidaa-to-its-smart-tvs-offerings-from-2023-onwards-301716805.html

Αναμένεται φανατική υποστήριξη από τουλάχιστον 3% του κοινού.

sick GIF by South Park

• Haha 2

Νομίζω πως αυτά τα λογισμικά είναι χρήσιμα μόνο αν προορίζονται για κάποιον ηλικιωμένο η που δεν ασχολείται . Να του εξηγήσεις πως να μπαίνει Netflix και YouTube με λίγα κουμπιά και να μην ξανασχοληθεις. Είχα στο παρελθόν μια τηλεόραση με saphi της Philips . Όντως δεν προσθέθηκε ποτέ καμία εφαρμογή στα περίπου 3 χρόνια που την είχα .

• Like 1

Αυτό με τα κουμπιά πρέπει να περιοριστεί κάπως.

9 πλήκτρα dedicated έχει το τηλεκοντρόλ μου σε διαφορετικές υπηρεσίες. Που θα πάει αυτό;

• Like 2
  • Thanks 1

8 hours ago, Teddy77 said:

Το κακό μ'αυτά τα μπουρδοOS είναι ότι συνήθως δεν κάνουν ούτε 1 update να προσθέσουν έστω βασικές streaming εφαρμογές.

Εγώ έχω μια toshiba που παρότι είναι ψιλο-οκ και δεν είναι τόοοοσο παλιά, δεν έχει Disney+.

Δε συζητάμε να θες να βάλεις κάνα vodafone ή cosmote tv.

Οπότε πλέον ή κοιτάω για googletv στις φτηνές ή να έχει κανονικό androidtv playstore... κάποια στιγμή ίσως να μην δέχεται πλέον update (λόγω hardware + android iterations) αλλά τέτοια χάλια δεν θα έχει.

Και εγώ μια "Panasonic" τα ίδια με Disney+.

Βέβαια για να πω και του στρατού το δίκιο, στην TCL με Android tv δεν έπαιξε ποτέ το cosmote tv.Και εγώ παιδευτικα αρκετά (3ωρο+ σίγουρα) + δοκιμασα με 3 συσκευές android και έκανα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση 2 φορές από καμιά ώρα το καθένα τηλεφώνημα.

Ότι και να τις εκανα, δεν έπαιξε ποτέ.

Εκτιμω σε Samsung+ LG δεν θα είχε μπερδέψει

Πιθανότατα βέβαια πλέον να παίζει αλλά δεν είναι δεδομένο το-> Android tv = παίζει τα πάντα άνετα/αγογγυστα/απροβληματιστα.

Και σε κάτι χαζοπαινιδια που είχα κατεβάσει ήταν ταλαιπωρία και εάν δεν κάνω λάθος και το Vodafone tv πάλι δεν πήγε ομαλά.(Eon, amazon,netflix,apple tv,cinobo και disney+ βέβαια δούλεψαν αναμενόμενα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...