vangelis_k Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 8 ώρες πριν, @topos είπε Και εγώ μια "Panasonic" τα ίδια με Disney+. Βέβαια για να πω και του στρατού το δίκιο, στην TCL με Android tv δεν έπαιξε ποτέ το cosmote tv.Και εγώ παιδευτικα αρκετά (3ωρο+ σίγουρα) + δοκιμασα με 3 συσκευές android και έκανα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση 2 φορές από καμιά ώρα το καθένα τηλεφώνημα. Ότι και να τις εκανα, δεν έπαιξε ποτέ. Εκτιμω σε Samsung+ LG δεν θα είχε μπερδέψει Πιθανότατα βέβαια πλέον να παίζει αλλά δεν είναι δεδομένο το-> Android tv = παίζει τα πάντα άνετα/αγογγυστα/απροβληματιστα. Και σε κάτι χαζοπαινιδια που είχα κατεβάσει ήταν ταλαιπωρία και εάν δεν κάνω λάθος και το Vodafone tv πάλι δεν πήγε ομαλά.(Eon, amazon,netflix,apple tv,cinobo και disney+ βέβαια δούλεψαν αναμενόμενα) Εχω την TCL C635 και παιζει τα παντα. Και οπου υποστηριζεται dolby vision και atmos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Στις 1/8/2024 στις 8:39 ΜΜ, samsunglife είπε Το λειτουργικό σύστημα VIDAA TV τί λέει;;; Δε λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Στις 4/8/2024 στις 11:31 ΠΜ, vangelis_k είπε Εχω την TCL C635 και παιζει τα παντα. Και οπου υποστηριζεται dolby vision και atmos. Όπου Dolby Atmos δεν μπορεί καμία τηλεόραση με κανέναν τρόπο να αναπαράγει κατά τα άλλα. Το marketing βέβαια ό,τι γουστάρει λέει και κάνει. Βάλαμε 2 ηχεία τηλεόρασης (δηλαδή τπτ) να βαράνε προς τα πάνω και το βαφτίσαμε Dolby Atmos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 ώρα πριν, nikoskon είπε Όπου Dolby Atmos δεν μπορεί καμία τηλεόραση με κανέναν τρόπο να αναπαράγει κατά τα άλλα. Το marketing βέβαια ό,τι γουστάρει λέει και κάνει. Βάλαμε 2 ηχεία τηλεόρασης (δηλαδή τπτ) να βαράνε προς τα πάνω και το βαφτίσαμε Dolby Atmos. Αν διαβαζεϛ καλα τι γραφω θα εβλεπεϛ πωϛ λεω οτι υποστηριζει, και οχι αποδιδει. Εινα σαφεϛ νομιζω οτι απο δυο ηχεια τηλεορασηϛ δεν μπορειϛ να εχειϛ το ιδιο αποτελεσμα με εξωτερικο ηχοσυστημα. Παρολα αυτα σε ταινιεϛ απο εφαρμογεϛ που το διαθετουν ο ηχοϛ εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα, βγαινει πιο γεματοϛ απο αλλεϛ ταινιεϛ που δεν το υποστηριζουν. Υπαρχει αισθητη διαφοροποιηση εκει, τουλαχιστον στα δικα μου αυτια. Αυτο δε συμβαινει σε μια lg που βλεπω και εκει αλλα δεν υποστηριζει αυτο το προτυπο ηχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 ώρα πριν, vangelis_k είπε Αν διαβαζεϛ καλα τι γραφω θα εβλεπεϛ πωϛ λεω οτι υποστηριζει, και οχι αποδιδει. Εινα σαφεϛ νομιζω οτι απο δυο ηχεια τηλεορασηϛ δεν μπορειϛ να εχειϛ το ιδιο αποτελεσμα με εξωτερικο ηχοσυστημα. Παρολα αυτα σε ταινιεϛ απο εφαρμογεϛ που το διαθετουν ο ηχοϛ εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα, βγαινει πιο γεματοϛ απο αλλεϛ ταινιεϛ που δεν το υποστηριζουν. Υπαρχει αισθητη διαφοροποιηση εκει, τουλαχιστον στα δικα μου αυτια. Αυτο δε συμβαινει σε μια lg που βλεπω και εκει αλλα δεν υποστηριζει αυτο το προτυπο ηχου. Tο σχόλιο μου δεν είναι επί προσωπικού. Μομφή ατο marketing γαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 ώρα πριν, nikoskon είπε Tο σχόλιο μου δεν είναι επί προσωπικού. Μομφή ατο marketing γαρ. Ναι βρε δεν το πηρα προσωπικα! Απλα διευκρινησα την εμπειρια μου, με αφορμη το σχολιο σου. Και βεβαια συμφωνω με την μομφη σου στα μαρκετινιστικα κολπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Μια τηλεροαση την αγοραζεις για την εικονα τι να το κανεις αν παει τον σκυλο βολτα και η εικονα της ειναι εντελως ξεθωριασμενη σαν τις σαβουρες FU που αγοραζει ο Πεθερος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Αμα δε βλεπουν τη τυφλα τους και τη θελουν μονο για τις ειδησεις στο τουρκ - καναλ why not και τουβλο Χ κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 8 ώρες πριν, nikoskon είπε Όπου Dolby Atmos δεν μπορεί καμία τηλεόραση με κανέναν τρόπο να αναπαράγει κατά τα άλλα. Το marketing βέβαια ό,τι γουστάρει λέει και κάνει. Βάλαμε 2 ηχεία τηλεόρασης (δηλαδή τπτ) να βαράνε προς τα πάνω και το βαφτίσαμε Dolby Atmos. Δε θα διαφωνίσω επί της ουσίας, αλλά θα πω όμως, ότι ακόμα κι αν δεν είναι είναι πραγματικό Dolby atmos, έχει διαφορά ο ήχος σε σύγκριση με το απλό. Το ίδιο και στα κινητά, έχει μεγάλη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Στις 2/8/2024 στις 9:24 ΠΜ, Boubis1411 είπε Αντιπρόταση έχουμε στην ίδια τιμή; Από public με ενδιαφέρει μόνο. Έσπασαν τα παιδιά 2 τηλεοράσεις και ψάχνω για τρίτη Χαρά στο κουράγιο σου.....!!! Ίσως να σκεφτείς η 3η να πάει σε βάση ψηλά στον τοίχο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Η να κρεμάει τα παιδιά στον τοίχο όταν βλέπει τηλεόραση . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Βιδες και ψηλα στο τοιχο .... Προφανως το σεμεδακι δε προσφερει επαρκη προστασια απο παιδια σκυλια και γατια ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 15 ώρες πριν, Πανος999 είπε Χαρά στο κουράγιο σου.....!!! Ίσως να σκεφτείς η 3η να πάει σε βάση ψηλά στον τοίχο!! θα ριξει κανα κινητο !!! μου εσπασαν και την οθονη χτες -27αρα 2Κ !!! Πηρα ηδη αλλη ....καινουρια ηταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Εγω οταν τα ειχα μικρα το σαλονι κλειδωνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 27/8/2024 στις 3:38 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Μια τηλεροαση την αγοραζεις για την εικονα τι να το κανεις αν παει τον σκυλο βολτα και η εικονα της ειναι εντελως ξεθωριασμενη σαν τις σαβουρες FU που αγοραζει ο Πεθερος μου. Εχω παρει δυο F&U και τις θεωρω αξιοπρεπεστατες για τα χρηματα τους καθολου ''σαβουρες'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις