dexs7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα η φοιτικη πιστωτικη έχει καταργηθεί;στο site την βλέπουμε αλλά στο ebanking δεν υπάρχει για να κάνουμε αίτηση για την Πειραιώς μιλάω Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2024 από dexs7
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Αν υπάρχει στο σάιτ, ενδεχομένως να μπορείς να κάνεις αίτηση από κατάστημα. Μην περιμένεις τίποτα σοβαρό βέβαια, 300 ευρώ το πολύ θα είναι το όριο εάν εγκριθεί
SabotazNic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Στην πειραιώς είναι 300 ευρώ το όριο, και νομίζω θέλει κατάστημα. Νομίζω δεν θέλει καν εκκαθαριστικό, μόνο τα περί σχολής, δεκο κτλ (αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό)
micos000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Μίλησα με φίλο που δουλεύει στην Πειραιώς και μου είπε ότι εκδίδεται άμεσα σε κάθε φοιτητή αλλά θέλει να πας από το κατάστημα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα online έκδοσης (ecard).
dexs7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Σου είπε με τι όριο τι δίνουν;; Και με τι χαρτια;;
SabotazNic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2024 36 λεπτά πριν, dexs7 είπε Σου είπε με τι όριο τι δίνουν;; Και με τι χαρτια;; Ξαναλεω, 300 ευρω. Πας με ταυτοτητα, ΔΕΚΟ, πιστοποιητικο φοιτητικης ιδιοτητας, εχε μαζι σου και το εκκαθαριστικο (δεν θυμαμαι αν το ζητησαν).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα