tzagaritos Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Καλησπερα, μολις μετακομισα και ειμαι στην αναζητηση παροχου για ιντερνετ. FTTH δεν υπαρχει στην πολυκατοικια οποτε μιλαμε για VDSL υποθετω. Μιλησα με Nova(παρολο τα αρνητικα σχολια που εχω ακουσει) και μου ειπε στην 100αρα ελαχιστη ταχυτηα 47. ΜΙλησα και με vodafone που ειμαι χρονια πελατης (σε αλλη περιοχη ομως) και μου ειπε ελαχιστη 67. Inalan δεν εχει ερθει ακομα. Cosmote μου φαινεται λιγο ακριβοτερη και δεν νομιζω οτι αξιζει. Τι εχετε να προτεινετε με βασει τη σχεση ποιοτητας/τιμης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 14 ώρες πριν, tzagaritos είπε Καλησπερα, μολις μετακομισα και ειμαι στην αναζητηση παροχου για ιντερνετ. FTTH δεν υπαρχει στην πολυκατοικια οποτε μιλαμε για VDSL υποθετω. Μιλησα με Nova(παρολο τα αρνητικα σχολια που εχω ακουσει) και μου ειπε στην 100αρα ελαχιστη ταχυτηα 47. ΜΙλησα και με vodafone που ειμαι χρονια πελατης (σε αλλη περιοχη ομως) και μου ειπε ελαχιστη 67. Inalan δεν εχει ερθει ακομα. Cosmote μου φαινεται λιγο ακριβοτερη και δεν νομιζω οτι αξιζει. Τι εχετε να προτεινετε με βασει τη σχεση ποιοτητας/τιμης? Αν η βοντα σου εγγυάται μεγαλυτερη ταχύτητα γιατι να μην επιλεξεις αυτους? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 18 hours ago, Aggelos_INSM said: Αν η βοντα σου εγγυάται μεγαλυτερη ταχύτητα γιατι να μην επιλεξεις αυτους? On 01/08/2024 at 13:21, tzagaritos said: Καλησπερα, μολις μετακομισα και ειμαι στην αναζητηση παροχου για ιντερνετ. FTTH δεν υπαρχει στην πολυκατοικια οποτε μιλαμε για VDSL υποθετω. Μιλησα με Nova(παρολο τα αρνητικα σχολια που εχω ακουσει) και μου ειπε στην 100αρα ελαχιστη ταχυτηα 47. ΜΙλησα και με vodafone που ειμαι χρονια πελατης (σε αλλη περιοχη ομως) και μου ειπε ελαχιστη 67. Inalan δεν εχει ερθει ακομα. Cosmote μου φαινεται λιγο ακριβοτερη και δεν νομιζω οτι αξιζει. Τι εχετε να προτεινετε με βασει τη σχεση ποιοτητας/τιμης? γιατι οτι και να βαλει θα παρει αππ τον ιδιο χαλκο και απο το ιδιο kv οποτε ιδιες ταχυτητες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 14 ώρες πριν, poulinos είπε γιατι οτι και να βαλει θα παρει αππ τον ιδιο χαλκο και απο το ιδιο kv οποτε ιδιες ταχυτητες Ναι αλλα αν σου εγγυάται μεγαλυτερη ταχυτητα και δεν ισχυσει τελικα μπορει πιο ευκολα να διεκδικήσει καποια προσφορά στο συμβόλαιο ή να μπορεσει να το σπάσει πιο εύκολα , ετσι το σκεφτηκα εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 hour ago, Aggelos_INSM said: Ναι αλλα αν σου εγγυάται μεγαλυτερη ταχυτητα και δεν ισχυσει τελικα μπορει πιο ευκολα να διεκδικήσει καποια προσφορά στο συμβόλαιο ή να μπορεσει να το σπάσει πιο εύκολα , ετσι το σκεφτηκα εγω αν το πας με αυτην την λογικη εχεις δικιο.συνηθως εκπτωση μπορει να του κανουν.λογικα θα του πουν min και max.to min μας νοιαζει παντα μπορει να δει και για 5g αν εχει στην περιοχη του.πχ εκει που μενω σε vdsl εχω 100 αλλα σε 5g εχω πετυχει και 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα