Προς το περιεχόμενο

Φορτιστης 100 ή παραπάνω watt μπορεί να κάψει κινητά και όχι μόνο?

Paragontas-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Έδωσα ίσως πολλές πληροφορίες μαζεμένες και ίσως να μην το κατάλαβες. Ο δεύτερο έχει ένα πρωτόκολο που ονομάζεται DP. Η θύρα εισόδου του Powerbank σου έχει και εκείνη DP οπότε αυτά τα δύο θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν στα 65Watt. Ο 120W δεν έχει DP οπότε το πιο πιθανό είναι να  μην τραβήξει ποτέ 65Watt το Powerbank από αυτόν.

Οπότε προτείνεις να αγοράσω τον δεύτερο verbatim φορτιστή?

Καλά κατάλαβα?

Η εταιρία verbatim ξέρω ότι είναι κορυφή σε δισκάκια cd/dvd/bluray αλλά δεν έχω ιδέα αν είναι καλή σε φορτιστές.

Εσένα ποια είναι η άποψη σου? Είναι καλή?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

23 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Οπότε προτείνεις να αγοράσω τον δεύτερο verbatim φορτιστή?

Καλά κατάλαβα?

Η εταιρία verbatim ξέρω ότι είναι κορυφή σε δισκάκια cd/dvd/bluray αλλά δεν έχω ιδέα αν είναι καλή σε φορτιστές.

Εσένα ποια είναι η άποψη σου? Είναι καλή?

Προσωπικά δεν έχω ιδέα τι κάνει στους φορτιστές. Ίσως έπαιρνα πιο εύκολα έναν αντίστοιχο Xiaomi ή Baseus ή ένα Ugreen αλλά αυτό επειδή έχω κάποια καλή εμπειρία μαζί τους .

Έκανα παραγγελια του vermatim φορτιστή.

Εγώ την εμπιστεύομαι σαν εταιρία δεν πιστεύω ότι κάνει μη ποιοτικά προϊόντα.

Άλλωστε υπάρχει και η 2 ετης εγγύηση αχρείαστη να είναι αλλά υπάρχει.

Λογικά το απόγευμα θα τον έχω.

11 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Προσωπικά δεν έχω ιδέα τι κάνει στους φορτιστές. Ίσως έπαιρνα πιο εύκολα έναν αντίστοιχο Xiaomi ή Baseus ή ένα Ugreen αλλά αυτό επειδή έχω κάποια καλή εμπειρία μαζί τους .

Εγώ έχω κακή εμπειρία με baseus..

18 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Για να σου πω τι ακριβώς θέλω να κάνω.

Θέλω να πάρω ένα φορτιστή που θα φορτίσει αυτό το power bank 40.000mah ποιο γρήγορα απ' ότι το φορτίζω τώρα με ένα απλό που βγάζει 5v2a και για να πάει από 0% σε 100% θέλει τουλάχιστον 16 ώρες.

Αν πάρω αυτόν ή αυτόν τον φορτιστή θα είμαι οκ? Και λογικά το power bank 40.000mah θα φορτίζει από το 0% στο 100% πιο γρήγορα έτσι δεν είναι?

Για αρχή μην το αφήνεις να αδειάζει τελείως.Στην συνέχεια πόσο συχνά το χρησιμοποιείς που δεν προλαβαίνει να φορτίσει;Ναι ένας πιο δυνατός φορτιστής θα κάνει πιο γρήγορα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή η δουλειά μου είναι σε βουνό και χρειάζομαι το laptop μου γι' αυτό και έχω πάρει αυτό το τέρας powerbank και πίστεψε με τελειώνει όλο στο 8ωρο της δουλειάς.

Και τουλάχιστον για το καλοκαίρι θα το χρησιμοποιώ καθημερινά το powerbank από το 0% έως το 100%.

Ας το ελπίσουμε να κάνει γρηγορότερα από τον 5v/2a που έχω και φορτίζω το powerbank τώρα γιατί χαθήκαμε.

Προς το παρόν το powerbank είναι μονίμως σε χρήση, είτε στο λαπτοπ, είτε στο ρεύμα.

• Like 1

Μόλις τώρα, Paragontas-x είπε

Επειδή η δουλειά μου είναι σε βουνό και χρειάζομαι το laptop μου γι' αυτό και έχω πάρει αυτό το τέρας powerbank και πίστεψε με τελειώνει όλο στο 8ωρο της δουλειάς.

Και τουλάχιστον για το καλοκαίρι θα το χρησιμοποιώ καθημερινά το powerbank από το 0% έως το 100%.

Πάρε και δευτερο να έχεις μαζί σου.Αν και δεν ειδα και τα καλύτερα σχόλια για το συγκεκριμένο.Ισως και μια δευτερη μπαταρία για το λαπτοπ αν έχει αφαιρούμενη.

11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πάρε και δευτερο να έχεις μαζί σου.Αν και δεν ειδα και τα καλύτερα σχόλια για το συγκεκριμένο.Ισως και μια δευτερη μπαταρία για το λαπτοπ αν έχει αφαιρούμενη.

Εκ του ασφαλούς θα απαντήσω, αλλά laptop που φορτίζουν από Type-C δεν έχουν αφαιρούμενες μπαταρίες. Όταν η τεχνολογία αυτή μας χτύπησε την πόρτα οι αφαιρούμενες ήταν ήδη Ιστορία.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/47349934/Aukey-Fortistis-CHoris-Kalodio-GaN-me-THyra-USB-A-kai-3-THyres-USB-C-100W-Power-Delivery-Mayros-PA-B7S.html

https://www.skroutz.gr/s/30095314/Baseus-Display-Braided-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-C-male-Mayro-1m-CATSK-B01.html

Τον έχω κανά δυο χρόνια και είναι εξαιρετικός και σε συνδυασμό με αυτό το καλώδιο ξέρω πάντα τι γίνεται.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά μεγάλη προσοχή στα watt που βγάζει κάθε θύρα. Δηλαδή μπορεί ένας φορτιστής να λέει 65W αλλά κάθε θύρα με περιορίζεται στα 40W πχ και συνδυαστικά να βγάζουν 65W.

Πάντως θέμα δεν θα έχεις. Καλύτερα μεγάλο για να μπορείς να φορτίσεις περισσότερες συσκευές όταν θα χρειαστεί.

Πάρε ένα δεύτερο αφού το επιβάλει η δουλειά σου

Επεξ/σία από nikopoup
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν παιζει να δωσω αλλα 50-60 ευρω.

Και τι εννοεις δεν ειδες και τα καλυτερα?

Εγω μια εβδομαδα που το εχω παντως μια χαρα δουλευει.

24 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Εκ του ασφαλούς θα απαντήσω, αλλά laptop που φορτίζουν από Type-C δεν έχουν αφαιρούμενες μπαταρίες. Όταν η τεχνολογία αυτή μας χτύπησε την πόρτα οι αφαιρούμενες ήταν ήδη Ιστορία.

Το δικο μου δεν φορτιζει απο usb-c ειναι αρχαιο λαπτοπ(Lenovo g700).

Απλα εχω παρει και ανταπτορακι απο usb-c στο βυσμα που θελει.

18 ώρες πριν, KyrGR είπε

https://www.skroutz.gr/s/53131272/Metatropeas-DC-USB-C-female-se-DC-female-1tmch-DCC21.html

Έκοψα λίγο πλαστικό γιατί το c ήταν κοντό και το έβαλα σε φορτιστή laptop 5.5x2.5 και έτσι φορτίζω γρήγορα το chromebook. Εφόσον το powerbank υποστηρίζει 20V ρεύμα εισόδου κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις, δεν βλέπω στους φορτιστές που λες πόσα είναι τα Volt.

Αυτο που εχεις κανει ειναι επικινδυνο να ξερεις. Το usb c μεταφερει τα πρωτοκολλα επικοινωνιας , με τον adaptorα το χανεις αυτο. Υπαρχει πιθανοτητα να σκασει καμια μπαταρια.

53 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

https://www.skroutz.gr/s/37956903/Remax-Dinba-Power-Bank-40000mAh-65W-me-THyra-USB-A-kai-2-THyres-USB-C-Power-Delivery-Leyko.html#reviews

ή πληρώνεις εσύ για να κάνεις την δουλειά σου ή ο εργοδότης σου.Δεν νομίζω να γίνεται κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Τι ακριβώς έχεις πάρει; Το Laptop σου απ' την θύρα φόρτισης περιμένει να πάρει 20V. Το powerbank σου για να δώσει αυτά τα volt πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με μία PD συσκευή. Ειδάλλως δίνει 5V με τα οποία αποκλείεται να ανοίξουν τα mosfets στην είσοδο.,

Edit: Μόλις βρήκα τι παίζει. Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν τέτοιοι αντάπτορες οι οποίοι πρακτικά έχουν δικό τους πλακετάκι μέσα και επικοινωνούν με το PD για να πάρουν ρεύμα από το powerbank.

image.png.47e26bc3bbe56adc32ce3562a5a45e58.png

Επεξ/σία από manolis940

Έχω βάλει εδώ και 3-4 ώρες και φορτίζει ο verbatim φορτιστής το powerbank 40.000mah.

Το θέμα είναι ότι ο verbatim φορτιστής είναι ζεστός, Δεν ζεματάει να μην μπορείς να τον ακουμπήσεις αλλά είναι ζεστός.

Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ή να ανησυχώ? Πάντως στο κουτί κουτί flame protection.

• Confused 1

11 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Έχω βάλει εδώ και 3-4 ώρες και φορτίζει ο verbatim φορτιστής το powerbank 40.000mah.

Το θέμα είναι ότι ο verbatim φορτιστής είναι ζεστός, Δεν ζεματάει να μην μπορείς να τον ακουμπήσεις αλλά είναι ζεστός.

Είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ή να ανησυχώ? Πάντως στο κουτί κουτί flame protection.

Και η λάμπα στο σπίτι σου που είναι 15W αν την πιάσεις ζεστή είναι :P

Γενικά οι φορτιστές με πολλά Watt καίνε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...