theokar1982 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Καλησπέρα ομάδα..! Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο για αυτό το ερώτημα... Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, σε κάποια ελληνικά αλλά και ξένα γκρουπ στο Facebook, στα οποία συμμετέχω εδώ και καιρό, χωρίς να έχω κανέναν περιορισμό, δεν μπορώ να ποστάρω, ούτε ως προσωπικό ποστ, ούτε ως σχολιασμό σε ένα άλλο ποστ. Πάντα με βάζει σε σημείο που αναφέρει ότι το σχόλιο είναι σε εκκρεμότητα ή ότι η δημοσίευση είναι εκκρεμής και θέλει έλεγχο από τους διαχειριστές. Επικοινώνησα με τους διαχειριστές των ομάδων και μου είπαν ότι δεν με έχουν σε κάποιου είδους περιορισμό και ότι για κάποιο λόγο, ονομάζονται τα ποστ μου ως σπαμ. Δεν είναι δυνατόν να έχει γίνει σε τόσες ομάδες παράλληλα. Σας επισυνάπτω και κάποιες φωτογραφίες και θα ήθελα τη βοήθεια σας, σας παρακαλώ. Με εκτίμηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theokar1982 Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Καμία ιδέα, από κανέναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Αν συμμετέχεις στα chat των group ίσως έχεις φάει απο εκεί κάποιο ban. Ρίχνει αυτόματα ban το σύστημα χωρίς λόγο γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Μπορείς να δοκιμάσεις να συνδεθείς από κάποιον υπολογιστή ή από κινητό φίλου σου? Γιατί όπως είπες "Δεν είναι δυνατόν να έχει γίνει σε τόσες ομάδες παράλληλα." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, theokar1982 είπε Καμία ιδέα, από κανέναν; Γενικά το πρόβλημα υπάρχει εδώ και πολλούς μήνες, εξαρτάται από τις ρυθμίσεις κάθε ομάδας και κάθε chat group, σε πρώτη φάση αλλά δεν μένει εκεί μόνο. Δεν υπάρχει λύση. Αν το βλέπεις σε πολλές ομάδες έχεις φάει Shadow ban. (από το fb δεν φταίνε οι σελίδες) πχ. - Γράφεις 1 λέξη μόνο --> ίσως Spam - Γράφεις κάποιο μήνυμα που εμπεριέχει 2 φορές την ίδια λέξη --> ίσως Spam - Αναφέρεις κάποιον τρίτο ή γράφεις κάποιο όνομα εταιρείας; --> ίσως Spam - Κάνεις quote ενα μήνυμα--> ίσως Spam - Αναφέρεις άκυρες λέξεις (στην κυριολεξία) --> παραβίαση κανόνων βίας κλπ κλπ 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Αν συμμετέχεις στα chat των group ίσως έχεις φάει απο εκεί κάποιο ban. Ρίχνει αυτόματα ban το σύστημα χωρίς λόγο γενικά. Ακριβώς συμβαίνει και στα chat, αλλά και στα Post δυστυχώς. Επεξ/σία 9 Αυγούστου από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theokar1982 Δημοσ. 10 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Τι να πω βρε παιδιά. Πάει ένας μήνας πλέον και κάθε φορά πρήζω τους admin να μου τα ενεργοποιήσουν. Και είναι γκρουπ που θέλει να έχεις και μια ταχύτητα και πάντα μένω πίσω. Το fb δεν έχει customer service να μπορείς να μιλήσεις απευθείας μαζί τους; Νομίζω έστειλα κάποιο αίτημα για έλεγχο πριν 15 ημέρες αλλά δεν απάντησε ποτέ κανείς... Τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου shadow ban οπως ειπαν και ποιο πανω αλλα τσεκαρε και το ποροφιλ σου σε τι κατάσταση βρίσκεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theokar1982 Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 17 ώρες πριν, gogkroj είπε shadow ban οπως ειπαν και ποιο πανω αλλα τσεκαρε και το ποροφιλ σου σε τι κατάσταση βρίσκεται. Και τι μπορώ να κάνω για αυτό, αν έχω φάει shadow ban δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Στις ομάδες έτσι κάνουν συνήθως στα νέα μέλη, τις περισσότερες φορές τα εγκρίνουν, αργότερα θα μπορείς να σχολιάζεις ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου δε μπορεις να κανεις κατι απλα θα περιμένεις να περασει ο περιορισμός.Στο προφιλ κοίταξες σε τι κατάσταση ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theokar1982 Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Στις 13/8/2024 στις 10:09 ΠΜ, gogkroj είπε δε μπορεις να κανεις κατι απλα θα περιμένεις να περασει ο περιορισμός.Στο προφιλ κοίταξες σε τι κατάσταση ειναι? Που το βρίσκω αυτό;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theokar1982 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Παιδιά έχει περάσει ακόμα ένας μήνας και ακόμα τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, theokar1982 είπε Παιδιά έχει περάσει ακόμα ένας μήνας και ακόμα τπτ... Οπως εχει ξανα γραφτει, ο μονος τροπος να παρεις υποστηριξη απο το fb ειναι μεσω ινστα, να βαλεις συνδρομη και να επικοινωνησεις με ανθρωπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα