Προς το περιεχόμενο

iOS 18 BETA Εφαρμογές τραπεζών

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από mountzou,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να εγκαταστήσω το iOS 18 Beta αλλά δε ξέρω κατά ποσό υποστηρίζονται οι εφαρμογές ελληνικών τραπεζών e-banking.

Γνωρίζει κάποιος;

Ευχαριστώ

• Λύση
Δημοσ.

Κανονικά δουλεύουν όλες οι εφαρμογές, μεταξύ των οποίων και αυτές των τραπεζών - Εθνική, Eurobank, Πειραιώς τις έχω τεστάρει και εγώ, παίζουν.

Επίσης, χθές κυκλοφόρησε και νέα beta version του iOS 18, στην οποία παίζουν επίσης κανονικά όλες οι εφαρμογές τραπεζών.

Δημοσ.
10 hours ago, mountzou said:

Κανονικά δουλεύουν όλες οι εφαρμογές, μεταξύ των οποίων και αυτές των τραπεζών - Εθνική, Eurobank, Πειραιώς τις έχω τεστάρει και εγώ, παίζουν.

Επίσης, χθές κυκλοφόρησε και νέα beta version του iOS 18, στην οποία παίζουν επίσης κανονικά όλες οι εφαρμογές τραπεζών.

Αλλάξαν πολιτική οι τράπεζες; γιατί θυμάμαι πριν 3 χρόνια περίπου που έβαλα day 1 το νέο iOS και δεν μπορούσα να ανοίξω καν της Πειραιώς το app και της Alpha ναι μεν άνοιγε αλλά δεν έλεγε να κάνει login και δεν μιλάω για beta iOS αλλά για το τελικό. Τελικά βγάλαν update τα apps των τραπεζών 3-4 μέρες μετά αλλά μέχρι να βγάλουν το update μου είχαν κόψει τα χέρια.
Τώρα παίζουν αυτά τα 2 κανονικά και ας είναι beta;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Αλλάξαν πολιτική οι τράπεζες; γιατί θυμάμαι πριν 3 χρόνια περίπου που έβαλα day 1 το νέο iOS και δεν μπορούσα να ανοίξω καν της Πειραιώς το app και της Alpha ναι μεν άνοιγε αλλά δεν έλεγε να κάνει login και δεν μιλάω για beta iOS αλλά για το τελικό. Τελικά βγάλαν update τα apps των τραπεζών 3-4 μέρες μετά αλλά μέχρι να βγάλουν το update μου είχαν κόψει τα χέρια.
Τώρα παίζουν αυτά τα 2 κανονικά και ας είναι beta;

Δεν ξέρω αν άλλαξαν πολιτική γιατί είναι η πρώτη φορά που εγκαθιστώ νέα έκδοση iOS τόσο νωρίς, και αυτό για να δω το Apple Intelligence - το οποίο εν τέλει δεν είδαμε ποτέ τουλάχιστον στην beta έκδοση πέρα από την Siri.

Πάντως παίζουν κανονικά οι τρεις τράπεζες που ανέφερα.

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, mountzou said:

Δεν ξέρω αν άλλαξαν πολιτική γιατί είναι η πρώτη φορά που εγκαθιστώ νέα έκδοση iOS τόσο νωρίς, και αυτό για να δω το Apple Intelligence - το οποίο εν τέλει δεν είδαμε ποτέ τουλάχιστον στην beta έκδοση πέρα από την Siri.

Πάντως παίζουν κανονικά οι τρεις τράπεζες που ανέφερα.

Από ότι είχα δει εδώ στο insomnia μερικές μέρες πριν στα άρθρα της πρώτης σελίδας, δεν θα μπουν αυτά τα ΑΙ χαρακτηριστικά πριν το 18.1 και μερικά θα μπαίνουν σε point releases δλδ με .2 και το .3 κτλ.
Και εγώ θα ήθελα να δω το ΑΙ που βάλανε αλλά από την στιγμή που θα αργήσει, απλά θα περιμένω

Δημοσ.
Στις 31/7/2024 στις 9:09 ΜΜ, TasosMG είπε

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να εγκαταστήσω το iOS 18 Beta αλλά δε ξέρω κατά ποσό υποστηρίζονται οι εφαρμογές ελληνικών τραπεζών e-banking.

Γνωρίζει κάποιος;

Ευχαριστώ

Καλύτερα να κάνετε υπομονή και να μην μπλέκετε με BETA εκδόσεις. BETA = λογισμικό που δεν έχει δοκιμαστεί ότι δουλεύει σωστά και διανέμεται με την προοπτική ότι ο χρήστης-developer θα συνεισφέρει με bug reports. Μπορεί τα bugs που έχει να είναι μόνο κοσμητικά έως πολύ σοβαρά, όπως να χάσεις όλα σου τα δεδομένα.

Χαρακτηριστικά θυμάμαι την πρώτη release του Mac OS X Tiger, που έχανες τελείως τα data σε FireWire δίσκους με συγκεκριμένο chipset…

Αν έχετε υπομονή αποφύγετε ακόμη και την πρώτη έκδοση, περιμένετε μέχρι το επόμενο minor update που συνήθως έρχεται στις 2 εβδομάδες περίπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...