petranthe Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, godfather0991 είπε Για το τεκμαρτο είναι άδικο για κάποιους θα μπορούσε να βρεθεί μια άλλη λύση αλλά τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες χρόνια τώρα δεν πλήρωναν τον εφκα, ξέρω κόσμο που χρωστάει χιλιάρικα και όχι δεν πάει κατά διαόλου η επιχείρηση τους. Και τώρα πάνε να τους χαρίσουν κιόλας. Για μένα θα έπρεπε η ασφάλεια να πληρώνεται αναγκαστικά αυτόματα και όχι αν θελει κάποιος ελεύθερος επαγγελματίας, όπως στους μισθωτούς. Διακαιοτατο ειναι. Δηλώνουν επί δεκαετίες αστεία έσοδα και έχουν ολοι περιουσιακά στοιχεία. Αφου δεν πέφτουν κατασχεσεις καλα τους κάνουν. Και αναφέρομαι σε ολους. Δεν υπάρχει εξαίρεση. Οποιος βγαζει κατω απο τον κατώτατο ας κλείσει και ας γίνει υπάλληλος. Eιναι πολύ απλό. Δε θα πληρώνουν μια ζωη το μάρμαρο οι υπάλληλοι που φορολογονται αναγκαστικά και που πρεπει επισης αναγκαστικά να κάνουν συναλλαγές με κάρτες. 2 λεπτά πριν, nikopoup είπε Καλά αυτό του νούμερο δεν ισχύει. Ποιο κοντά στο 0,5 με 0,6 να είναι εκτός αν κάνουν τζίρους 2 εκ και πάνω Μου εχουν δείξει συναλλαγή. Ισχυει. Και παλι αστειο ειναι το ποσο που λες. Έχει κουράσει η κλαψα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, petranthe said: Διακαιοτατο ειναι. Δηλώνουν επί δεκαετίες αστεία έσοδα και έχουν ολοι περιουσιακά στοιχεία. Αφου δεν πέφτουν κατασχεσεις καλα τους κάνουν. Και αναφέρομαι σε ολους. Δεν υπάρχει εξαίρεση. Οποιος βγαζει κατω απο τον κατώτατο ας κλείσει και ας γίνει υπάλληλος. Eιναι πολύ απλό. Δε θα πληρώνουν μια ζωη το μάρμαρο οι υπάλληλοι που φορολογονται αναγκαστικά και που πρεπει επισης αναγκαστικά να κάνουν συναλλαγές με κάρτες. Είναι πιο πολύπλοκο το θέμα αλλά δεν θα το συζητήσουμε εδώ, δεν έχει νόημα Γενικά συμφωνούμε ότι πρέπει να είσαι τίμιος και σωστός ανεξάρτητα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή μισθωτος. Επίσης και με τσιγάρα τώρα πολλοί σου λένε δεν χτυπάω τσιγάρα δεν αξίζει 😂 Ε τότε μην τα πουλάς ρε φίλε, η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο. Μην μιλήσουμε για ξενοδοχεία που όλοι είναι στο τηλέφωνο δεν παίρνουμε κάρτα, μετρητοίς να σας κόψουμε και κάτι 😂 Επεξ/σία 1 Αυγούστου από godfather0991 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garros Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Απ' ότι καταλαβαίνω οι συγκεκριμένοι κακοί ταρίφες κάνουν τα πάντα για να κάνεις τζάμπα διαδρομές. Συγκεκριμένη ταρίφα (πλην αεροδρομίου) με το ζόρι ή χρήση ψεύτικου ταξίμετρου = Μη έκδοση απόδειξης στο τέλος της διαδρομής (θέλοντας και μη) Μη έκδοση απόδειξης = Καμία υποχρέωση να πληρώσει ο πελάτης (και φυσικά αδυναμία συναλλαγής μέσω POS) Μας προσφέρουν δωρεάν τσάρκες και διαμαρτυρόμαστε; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 hour ago, ProponitisTouKanape said: Μόνο το μαγαζάκι της κυρα-Τούλας θα το έκανε αυτό. Σε εταιρίες δεν υπάρχει ούτε για αστείο. Σε αυτο θα διαφωνησω δυστυχως. Ημουν σε εταιρεια με τζιρο 6-7 εκ τον χρονο και εδινε σε ολους τον κατωτατο και τα υπολοιπα σε φακελακι λες και μας χαρτζηλικωνε ο θειος. Για τετοια καταντια μιλαμε. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 3 ώρες πριν, petranthe είπε Κάρτα παντού ακόμα και για μια τσιχλα, ακόμα και για ένα μπουκαλάκι νέρο. Το απαιτείς, είναι υποχρεωμένοι όλοι. Αν πει δεν λειτουργει το pos, λες να σου κάνω μεταφορά με IRIS και απαιτείς απόδειξη. Αν πει δεν έχει IRIS φευγεις. Δε μπορεί να σου κάνει τίποτα. Μια παρένθεση εδώ γιατί έτσι όπως είναι γραμμένο δεν είναι ξεκάθαρο. (και ίσως το παρεξηγήσουν κάποιοι (μιας και το έχω δει παλιότερα)). Το τελευταίο "δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα" φαντάζομαι πάει στους ταξιτζήδες μόνο γτ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις απλά αφήνεις το προϊόν και φεύγεις. Σωστά? 2 ώρες πριν, Neptu είπε ενώ οι άλλοι κλάδοι είναι λαρτζ, κάνουν και δωρεές στην εφορία. Αλήθεια πόσοι μισθωτοί δηλώνουν τον κατώτατο μισθό και τα υπόλοιπα παίζουν μαύρα; Και επειδή το έχω πρόσφατο λόγω διακοπών, ειδικά κάτι ταβερνιάρηδες σε κάποια μικρά νησάκια (και όχι μόνο) παίζει να μην ξέρουν καν πως βγαίνει η απόδειξη. Με το δελτίο παραγγελίας κυκλοφορούν αντί απόδειξης, Αυτοί τι να δηλώνουν άραγε Μόνο που ο ταξιτζής θα σου πάρει 40 ευρώ με ή χωρίς απόδειξη. Ο ταβερνιαρης κόβει και κάτι 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 minute ago, SabotazNic said: Μια παρένθεση εδώ γιατί έτσι όπως είναι γραμμένο δεν είναι ξεκάθαρο. (και ίσως το παρεξηγήσουν κάποιοι (μιας και το έχω δει παλιότερα)). Το τελευταίο "δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα" φαντάζομαι πάει στους ταξιτζήδες μόνο γτ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις απλά αφήνεις το προϊόν και φεύγεις. Σωστά? Ναι δεν έχεις υποχρέωση να πληρώσεις τίποτα. Πια είναι αναγκασμένοι όλοι μα όλοι να δέχονται κάρτα και Iris, αν σου πουν δεν έχω φεύγεις και αφήνεις το προϊόν. Ευτυχώς υπάρχουν άπειρα πια μαγαζιά που μπορείς να προμηθευτείς πολλά πράγματα. Ακόμα και σε γιατρό να πας και να σε εξετάσει και να μην δέχεται κάρτα πάλι σηκώνεσαι και φεύγεις, δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις καθώς αυτός παρανομεί που δεν δέχεται την κάρτα ή άλλη μέθοδο πληρωμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μια παρένθεση εδώ γιατί έτσι όπως είναι γραμμένο δεν είναι ξεκάθαρο. (και ίσως το παρεξηγήσουν κάποιοι (μιας και το έχω δει παλιότερα)). Το τελευταίο "δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα" φαντάζομαι πάει στους ταξιτζήδες μόνο γτ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις απλά αφήνεις το προϊόν και φεύγεις. Σωστά? 😉 Προφανώς. Δεν είμαστε κλέφτες. Αν σου πει σε μαγαζι χαλασε το pos, δεν δεχομαι iris και αλλα τετοια ψέματα, αφήνεις το προϊόν και φευγεις,κανοντας παραλληλα καταγγελια στην ΑΑΔΕ. Απλα σε υπηρεσίες που έχουν ηδη παρασχεθεί, δε μπορει να κανει κατι. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από petranthe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Το μονο αρνητικο με το freenow ειναι οτι σου βαζει προμηθεια, νομιζω 15%. Αν παιρνεις συχνα ταξι ειναι σημαντικο ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 5 minutes ago, ardi21 said: Σε αυτο θα διαφωνησω δυστυχως. Ημουν σε εταιρεια με τζιρο 6-7 εκ τον χρονο και εδινε σε ολους τον κατωτατο και τα υπολοιπα σε φακελακι λες και μας χαρτζηλικωνε ο θειος. Για τετοια καταντια μιλαμε. Έχω βρεθεί και εγώ σε τέτοια εταιρία δυστυχώς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, petranthe είπε Η προμηθεια για τις συναλλαγές με pos ειναι 0.3% περιπου. Δηλαδη στα 100 ευρω συναλλαγών μιλαμε για 0,3 ευρω προμήθεια στις τράπεζες. Για αυτο γίνεται ολη η κλαψα Ό,τι να ναι διαβάζω εδώ μέσα. Ποιος δίνει 0.3% προμήθεια να πάω και εγώ εκεί. Το λιγότερο 0.9, το σύνηθες στο 1.1-1.2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, petranthe said: Μου εχουν δείξει συναλλαγή. Ισχυει. Και παλι αστειο ειναι το ποσο που λες. Έχει κουράσει η κλαψα τους. Όποιος λέει ότι "μας τα τρώνε οι τράπεζες με τα POS" είναι 2 κατηγορίες, ή φοροκλέφτης ιδιοκτήτης επιχείρησης και δεν τον βολεύουν οι κάρτες ή άσχετος και δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα, 3η κατηγορία ΔΕΝ υπάρχει. Οι χρεώσεις είναι τόσο μικρές που είναι αστείο να συζητούνται Επεξ/σία 1 Αυγούστου από Hacker?pcs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Όποιος λέει ότι "μας τα τρώνε οι τράπεζες με τα POS" είναι 2 κατηγορίες, ή φοροκλέφτης ιδιοκτήτης επιχείρησης και δεν τον βολεύουν οι κάρτες ή άσχετος και δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα, 3η κατηγορία ΔΕΝ υπάρχει. Οι χρεώσεις είναι τόσο μικρές που είναι αστείο να συζητούνται Είναι αστείο πάντως που ακριβώς από κάτω υπάρχει θέμα με υποχρεωτική προμήθεια επαγγελματικού λογαριασμού. Βάλε και κάτι πάγια. Ο καταναλωτής τα πληρώνει αυτά, όχι ο ΕΕ 😉 Επεξ/σία 1 Αυγούστου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 4 minutes ago, SabotazNic said: Είναι αστείο πάντως που ακριβώς από κάτω υπάρχει θέμα με υποχρεωτική προμήθεια επαγγελματικού λογαριασμού. Βάλε και κάτι πάγια. Ο καταναλωτής τα πληρώνει αυτά, όχι ο ΕΕ 😉 Τι σχέση έχει ο λογαριασμός με τις υπηρεσίες POS; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ό,τι να ναι διαβάζω εδώ μέσα. Ποιος δίνει 0.3% προμήθεια να πάω και εγώ εκεί. Το λιγότερο 0.9, το σύνηθες στο 1.1-1.2 Εθνική εχουν και η προμήθεια ειναι 0,3. Μπορει να ειναι καποια παλιοτερη συμφωνια-συμβαση. Τα pos ειναι παλια. Ακομα και τα ποσοστα που λες να εχεις ομως ειναι γελοια. Απαγορεύεται να κλαίγεστε γι αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, petranthe είπε Ακομα και τα ποσοστα που λες να εχεις ομως ειναι γελοια. Απαγορεύεται να κλαίγεστε γι αυτα Κάθεσαι και ασχολείσαι φίλε μου, με τις μπούρδες που λέει τύπος που ρωτούσε και ξαναρωτούσε εδώ μέσα πότε θα μπεί το fuel pass στο λογαριασμό του για να αγοράσει παιχνίδι για το Playstation, πολύ αξία δίνετε σε τέτοιους τύπους, απλά ταράξτε τους στη νομιμότητα. 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα