Προς το περιεχόμενο

ΤΑΞΙ ΚΑΙ POS

water97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 λεπτά πριν, Neptu είπε

ενώ οι άλλοι κλάδοι είναι λαρτζ, κάνουν και δωρεές στην εφορία. Αλήθεια πόσοι μισθωτοί δηλώνουν τον κατώτατο μισθό και τα υπόλοιπα παίζουν μαύρα;

Μόνο το μαγαζάκι της κυρα-Τούλας θα το έκανε αυτό. Σε εταιρίες δεν υπάρχει ούτε για αστείο.

• Like 3
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δίκιο έχετε όλοι όσοι γκρινιάζετε που δεν έχουν Pos οι χ-ψ-ζ κλάδοι. Μαζί και εγώ. Και έβαλαν όλοι Pos... Και μια και κονόμησαν οι τράπεζες έδωσαν καλά επιτόκια και φθήνηναν τις υπρεσίες. Και έπιασαν την φοροδιαφυγή και ενισχύθηκε το κοινωνικό κράτος....

Τι, όχι;

Ο μόνος λόγος για να έχει κάποιος POS, είναι για να το βλέπει και να σκέφτεται τι κάνει με τα λεφτά του αυτός που ψηφίζει και αυτοί που στηρίζουν αυτόν που ψηφίζει.

POS παντού!

Αν πείτε του ταρίφα ποιο μπροστά ότι θα πληρώσετε με πιστωτική ρισκάρετε να βάλει διπλή ταρίφα ή το κλεπτομετρο μπροστά όχι ότι αν δεν του το πείτε θα το γλυτώσετε απλά τώρα μπορεί να το τσιμπήσει παραπάνω. Εδώ εγώ παλιότερα δούλευα μόνο beat  γιατί ξέρω τι κλέφτες είναι πολλοί και πάλι για τις ίδιες διαδρομές είχα μεγάλες αποκλείσεις. Για να τά κάνουν αυτά με beat  και πιστωτική φαντάζεστε τι κάνουν χωρίς. Εννοείται από τότε μόνο δικό μου αμάξι και να πληρώνω πάρκινγκ όπου πηγαίνω και ας ταλαιπωρουμε παραπάνω ξοδεύοντας σχεδόν τα ίδια χρήματα.

• Like 2

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θα γινόμουν αλλά δεν είχα το ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Το αποκτάς αυτόματα μόλις βάλεις ποτηροθήκη για φραπέ, μούφα ταξίμετρο και μαξιλαράκι στο κάθισμα απο λαϊκή. 

• Like 1
  • Haha 11

Ακομα παιρνετε ταξι χύμα απτο δρομο; οι 9 στους 10 ειναι ημιπαρανομοι ευκαιριακοι. Προσωπικά μονο freenow πληρωμή με καρτα απτην εφαρμογή ουτε να ψαχνω ψιλα ουτε αγνωστος μαγκας εξυπνιδης οδηγος. 

53 minutes ago, gizaha said:

Γίνε ταρίφας τότε αφου βγάζουν τόσα λεφτά.

Δεν προσπαθεί να σε κλέψει. Εσύ συντελείς στο να κλέψουν αυτόν. Αν σου ζητούσε παραπάνω λεφτά λόγω pos δεν θα το δεχόσουν.

Δεν είμαι ταρίφας, δεν έχω συγγενή φίλο η γνωστό ταρίφα.

ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ σα την άλλη που μου εκλεγε οτι της κρατησαν 0.60 απο μια διαδρομή των 5€ που δεν ΄γινεται ποτέ αυτό. Ήθελε να σταματησει σε τραπεζα να βγαλω μετρητα να της δωσω, εννοείται πήρε την απάντηση που της άξιζε. Δεν με ενδιαφέρει αν σου κρατανε προμήθεια, είναι δικό σου πρόβλημα, έχω μετρητά αλλά δεν θέλω να σε πληρωσω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως σε έναν που τον είπα κάρτα, μου λέει χάλασε το μηχάνημα, οκ του λέω, IRIS, λεει δεν εχω Ιντερνετ, οκ του λέω σου δίνω 6 ευρώ από 10 που ήταν(αφαιρεσα φπα και φορο)... Τι καλά που έφτιαξε το ιντερνετ και το pos μαζι.

Καμία ανοχή ή λυπηση στους ελευθερους επαγγελματίες - διαχρονικούς κλέφτες. Αν δεν αντέχουν ας κλεισουν και να γίνουν υπάλληλοι. Απλό.

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 17
  • Thanks 3
  • Haha 1

17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θα γινόμουν αλλά δεν είχα το ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Γενική φιλοσοφία επί τροχών που έλεγε και ένα meme.😄

• Haha 1

18 minutes ago, petranthe said:

Εγώ πάντως σε έναν που τον είπα κάρτα, μου λέει χάλασε το μηχάνημα, οκ του λέω, IRIS, λεει δεν εχω Ιντερνετ, οκ του λέω σου δίνω 6 ευρώ από 10 που ήταν(αφαιρεσα φπα και φορο)... Τι καλά που έφτιαξε το ιντερνετ και το pos μαζι.

Καμία ανοχή ή λυπηση στους ελευθερους επαγγελματίες - διαχρονικούς κλέφτες. Αν δεν αντέχουν ας κλεισουν και να γίνουν υπάλληλοι. Απλό.

επρεπε να του πεις:δεν εχεις internet?,μισο να σου δωσω :wifi sharing

• Haha 13

1 ώρα πριν, Neptu είπε

ενώ οι άλλοι κλάδοι είναι λαρτζ, κάνουν και δωρεές στην εφορία. Αλήθεια πόσοι μισθωτοί δηλώνουν τον κατώτατο μισθό και τα υπόλοιπα παίζουν μαύρα; Και επειδή το έχω πρόσφατο λόγω διακοπών, ειδικά κάτι ταβερνιάρηδες σε κάποια μικρά νησάκια (και όχι μόνο) παίζει να μην ξέρουν καν πως βγαίνει η απόδειξη. Με το δελτίο παραγγελίας κυκλοφορούν αντί απόδειξης, Αυτοί τι να δηλώνουν άραγε;

Σταματήστε να στοχοποιείτε τα διάφορα επαγγέλματα. Έχει καταντήσει γελοίο. Ο κανόνας είναι ένας. Όποιος μπορεί να κλέψει σε αυτή τη χώρα κλέβει. Και όποιοι δε κλέβουν δεν είναι ότι είναι σωστοί, απλά δε μπορούν να το κάνουν. Ή το κάνουν με τρόπο που δε το καταλαβαίνετε.

Δεν διαφωνώ με ΑΥΤΑ που λες. Που είναι η διαφορά?

Το μαγαζί η τον ιατρό αφενός τον ΕΠΙΛΈΓΕΙΣ και 

Αφετέρου συζητάς ενδεχόμενος το με η χωρίς αποδείξη.

Σου έχει πει ποτέ ταξιτζής: μην κόψω απόδειξη και δωσε μόνο ΤΟΣΟ ?

Καλό αυτό που λέτε ανοίγω την πόρτα και δεν πληρώνω μέχρι μα πετύχετε κανένα τρελό...

Κατά τα άλλα δεν είναι όλες οι περιοχές το ίδιο.  Αθήνα και Θεσσαλονίκη το ταξί μπορεί να έχει λεφτά σαν επαγγελμα στις περισσότερες περιοχές όμως βγαίνει με το ζόρι μεροκάματο.

Δεν ειναι σε καμία περίπτωση δικαιολογία για κλέψιμο και απάτη είναι όμως πραγματικότητα. 

Αυτό με την κάρτα πάντως όσοι  εχουνμικροσυναλλαγές έχουν δίκιο να διαμαρτυρονται. Δεν μπορεί να σου επιβάλει το κράτος να δέχεσαι κάρτα και να επιβαρύνεσαι και την προμήθεια της τράπεζας. Θα έπρεπε να μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να μπορεί να περνάει την προμήθεια σε όποιον επιλέγει να πληρώσει με κάρτα. Κάτι αντίστοιχο με τις δόσεις, οποίος επιλέγει να πληρώσει με δόσεις επιβαρύνεται τους τόκους και τα έξοδα.

• Like 1

2 λεπτά πριν, gakost είπε

Καλό αυτό που λέτε ανοίγω την πόρτα και δεν πληρώνω μέχρι μα πετύχετε κανένα τρελό...

Κατά τα άλλα δεν είναι όλες οι περιοχές το ίδιο.  Αθήνα και Θεσσαλονίκη το ταξί μπορεί να έχει λεφτά σαν επαγγελμα στις περισσότερες περιοχές όμως βγαίνει με το ζόρι μεροκάματο.

Δεν ειναι σε καμία περίπτωση δικαιολογία για κλέψιμο και απάτη είναι όμως πραγματικότητα. 

Αυτό με την κάρτα πάντως όσοι  εχουνμικροσυναλλαγές έχουν δίκιο να διαμαρτυρονται. Δεν μπορεί να σου επιβάλει το κράτος να δέχεσαι κάρτα και να επιβαρύνεσαι και την προμήθεια της τράπεζας. Θα έπρεπε να μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να μπορεί να περνάει την προμήθεια σε όποιον επιλέγει να πληρώσει με κάρτα. Κάτι αντίστοιχο με τις δόσεις, οποίος επιλέγει να πληρώσει με δόσεις επιβαρύνεται τους τόκους και τα έξοδα.

Φέτος το κράτος έβαλε στα ταξί ελάχιστο εισόδημα 11.920€.

Είδατε κάποιον να κάνει διακοπή επαγγέλματος από αυτούς που δήλωναν 4.000€ ?

• Like 9
  • Thanks 1

Εφόσον για όλους τους κλάδους υπάρχει πληρωμή με κάρτα θα υπάρξει και γι αυτούς. Δεν εξετάζουμε αν είναι σωστό ή όχι το μέτρο της κάρτας αλλά γιατί ένας κλάδος να θεωρει τον εαυτό του υπεράνω από τους αλλους.

Οποιος δυσκολεύεται οικονομικά σταματάει το ταξί και ας βρει δουλειά αλλού, όπως αναγκάζονται να κάνουν και οι μισθωτοί όταν δεν τους αρκούν τα λεφτά από την δουλειά τους. 

Δεν τους αναγκάζει το κράτος να μείνουν σε ένα επάγγελμα ζημιογόνο (που δεν είναι για τους περισσοτερους).

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...