Neptu Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου μια που έχουμε ξεφύγει λίγο από τον τίτλο του θέματος και συζητάμε για το ποιος κλέβει ή "κλέβει" ποιον, γελάστε με την ψυχή σας Τώρα με βάση αυτό το εισόδημα πως τα καταφέρνουν να αποκτήσουν την ακίνητη περιουσία που αναφέρει το άρθρο... θα σου πούν ότι την κληρονομήσανε απο τον παππού. Και ο παππούς που την βρήκε; Την κληρονόμησε από τον παππού....Πιάσε το αυγό και κούρευτο Να υποθέσω όλοι αυτοί είναι οδηγοί ταξί ε; Διότι απ ότι μας λένε μερικοί αυτοί είναι που κλέβουν. Ειδικά μισθωτοί αποκλείεται, αυτοί δε μπορούν (εκτός αν η κυρα Τούλα έχει πολλά μαγαζάκια 😜). Κοίτα να δεις ρε που οι μισοί φορολογούμενοι είναι ταξιτζήδες. Ο ένας κλέβει τον άλλον σε αυτή τη χώρα και όλοι μαζί δουλευόμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Neptu είπε μια που έχουμε ξεφύγει λίγο από τον τίτλο του θέματος και συζητάμε για το ποιος κλέβει ή "κλέβει" ποιον, γελάστε με την ψυχή σας Τώρα με βάση αυτό το εισόδημα πως τα καταφέρνουν να αποκτήσουν την ακίνητη περιουσία που αναφέρει το άρθρο... θα σου πούν ότι την κληρονομήσανε απο τον παππού. Και ο παππούς που την βρήκε; Την κληρονόμησε από τον παππού....Πιάσε το αυγό και κούρευτο Να υποθέσω όλοι αυτοί είναι οδηγοί ταξί ε; Διότι απ ότι μας λένε μερικοί αυτοί είναι που κλέβουν. Ειδικά μισθωτοί αποκλείεται, αυτοί δε μπορούν (εκτός αν η κυρα Τούλα έχει πολλά μαγαζάκια 😜). Κοίτα να δεις ρε που οι μισοί φορολογούμενοι είναι ταξιτζήδες. Ο ένας κλέβει τον άλλον σε αυτή τη χώρα και όλοι μαζί δουλευόμαστε. Καλα εδω να δεις τι γινεται σε επαγγελματα οπως τραγουδιστες δηλωνουν 10 χιλιαρικα το χρονο και εχουν 15 αμαξαρες και 10 βιλες και δεν τρεχει μια. Σαν να εχουν ασυλο ενα πραγμα ολοι αυτοι πληρωνουμε τα κερατιατικα τους οι σωστοι πολιτες που μας εχουν ξεζουμισει. Μονο ντροπη τιποτα αλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Καλα εδω να δεις τι γινεται σε επαγγελματα οπως τραγουδιστες δηλωνουν 10 χιλιαρικα το χρονο και εχουν 15 αμαξαρες και 10 βιλες και δεν τρεχει μια. Σαν να εχουν ασυλο ενα πραγμα ολοι αυτοι πληρωνουμε τα κερατιατικα τους οι σωστοι πολιτες που μας εχουν ξεζουμισει. Μονο ντροπη τιποτα αλλο. είναι αυτό που λέω πως δεν έχει νόημα να στοχοποιούμε μια ομάδα, είτε είναι ταξιτζήδες, τραγουδιστές, ηλεκτρολόγοι-υδραυλικοί, ταβερνιάρηδες..... Όποιος μπορεί να κλέψει, κλέβει. ΤΕΛΟΣ Και αναφέρομαι σε οποιαδήποτε μορφή κλοπής ή "κλοπής". Και οι ΔΥ που λένε μερικοί ότι δε μπορούν να κλέψουν διότι δε γίνεται να πάρουν μαύρα, ας μη σχολιάσουμε πως πήραν τις θέσεις (και με τι προσόντα). Ειδικά οι παλαιότερα...... Αυτό τι θεωρείται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Στις 15/8/2024 στις 9:53 ΜΜ, Neptu είπε είναι αυτό που λέω πως δεν έχει νόημα να στοχοποιούμε μια ομάδα, είτε είναι ταξιτζήδες, τραγουδιστές, ηλεκτρολόγοι-υδραυλικοί, ταβερνιάρηδες..... Όποιος μπορεί να κλέψει, κλέβει. ΤΕΛΟΣ Και αναφέρομαι σε οποιαδήποτε μορφή κλοπής ή "κλοπής". Και οι ΔΥ που λένε μερικοί ότι δε μπορούν να κλέψουν διότι δε γίνεται να πάρουν μαύρα, ας μη σχολιάσουμε πως πήραν τις θέσεις (και με τι προσόντα). Ειδικά οι παλαιότερα...... Αυτό τι θεωρείται; Καλα οι ταριφες στοχοποιουνται οχι μονο γιατι κατακλεβουν τους παντες αλλα γιατι γενικοτερα η συμπεριφορα τους ειναι εγκληματικη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 3 ώρες πριν, lector είπε Καλα οι ταριφες στοχοποιουνται οχι μονο γιατι κατακλεβουν τους παντες αλλα γιατι γενικοτερα η συμπεριφορα τους ειναι εγκληματικη. εδώ δεν έχω άποψη. έχω χρησιμοποιήσει ταξί μετρημένες φορές στη ζωή μου. Πάντα είχα αυτοκίνητο, ή κάποιος φίλος, γνωστός ή μέλος της οικογενειας. Ακόμα και σε ταξίδια, νοίκιαζα αυτοκίνητο έστω για 2 μέρες. Έχω ένα κόλλημα με αυτό το θέμα. Θέλω να έχω την άνεση μου. Οκ, να δεχθώ ότι η συμπεριφορά τους είναι εγκληματική, βασικά το λένε πολλοί οπότε μπορεί όντως να ισχύει. Φαντάζομαι εννοείτε τον τρόπο οδήγησης. Οι ντελιβεράδες τότε τι είναι; Τα παιδιά του Χάρου που βγήκαν παγανιά; Ανάποδα με πεζόδρομους, μέσα από πλατείες, φανάρια δεν υπάρχουν, σφήνες σα να μην υπάρχει αύριο. Αυτό δεν είναι εγκληματική συμπεριφορά; που όταν βλέπω ντελιβερά προσπαθώ να μαντέψω πότε θα κάνει την μ@λ@κια. Διότι ότι θα την κάνει είναι σίγουρο. Αλλά αυτοί αξίζουν και τιπ κιολας. Προφανώς τα χρειάζονται για τα νοσήλεια. Αλλά εντάξει, μη το πάω αλλού, Εδώ μιλάμε για τα ταξί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2 hours ago, Neptu said: εδώ δεν έχω άποψη. έχω χρησιμοποιήσει ταξί μετρημένες φορές στη ζωή μου. Πάντα είχα αυτοκίνητο, ή κάποιος φίλος, γνωστός ή μέλος της οικογενειας. Ακόμα και σε ταξίδια, νοίκιαζα αυτοκίνητο έστω για 2 μέρες. Έχω ένα κόλλημα με αυτό το θέμα. Θέλω να έχω την άνεση μου. Οκ, να δεχθώ ότι η συμπεριφορά τους είναι εγκληματική, βασικά το λένε πολλοί οπότε μπορεί όντως να ισχύει. Φαντάζομαι εννοείτε τον τρόπο οδήγησης. Οι ντελιβεράδες τότε τι είναι; Τα παιδιά του Χάρου που βγήκαν παγανιά; Ανάποδα με πεζόδρομους, μέσα από πλατείες, φανάρια δεν υπάρχουν, σφήνες σα να μην υπάρχει αύριο. Αυτό δεν είναι εγκληματική συμπεριφορά; που όταν βλέπω ντελιβερά προσπαθώ να μαντέψω πότε θα κάνει την μ@λ@κια. Διότι ότι θα την κάνει είναι σίγουρο. Αλλά αυτοί αξίζουν και τιπ κιολας. Προφανώς τα χρειάζονται για τα νοσήλεια. Αλλά εντάξει, μη το πάω αλλού, Εδώ μιλάμε για τα ταξί Σκέψου τον ντελιβερα με το να έχει ενα αμάξι 2,5 τ και να κάνει οτι κάνει με το μηχανάκι των 100 κιλών, το σκέφτηκες; τώρα έχεις μερικούς ταρίφες. Αλλά ναι τον ταρίφα θα τον δείς πιο εύκολα απο ενα μικρό παπί, όποτε προσέχεις παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
water97 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου https://www.protothema.gr/economy/article/1531080/eleutheroi-epaggelmaties-enas-stous-duo-dilose-miniaio-eisodima-268-euro/ Κάρτα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 45 minutes ago, water97 said: https://www.protothema.gr/economy/article/1531080/eleutheroi-epaggelmaties-enas-stous-duo-dilose-miniaio-eisodima-268-euro/ Κάρτα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.. Μα έτσι και αλλιως τους πιάνει το τεκμαρτό. >Η μέση συνολική επιβάρυνση είναι 2.058 ευρώ για όσους καλύπτονται από το τεκμήριο, και 3.748 ευρώ για όσους το υπερβαίνουν. ειτε 268 είτε 1000 δήλωναν δεν θα άλλαζε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 53 λεπτά πριν, water97 είπε https://www.protothema.gr/economy/article/1531080/eleutheroi-epaggelmaties-enas-stous-duo-dilose-miniaio-eisodima-268-euro/ Κάρτα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.. Εχει ψοφησει προ πολλου η κατσικα του γειτονα, μπορεις να σταματησεις τις προσπαθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
water97 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, Skrobo είπε Μα έτσι και αλλιως τους πιάνει το τεκμαρτό. >Η μέση συνολική επιβάρυνση είναι 2.058 ευρώ για όσους καλύπτονται από το τεκμήριο, και 3.748 ευρώ για όσους το υπερβαίνουν. ειτε 268 είτε 1000 δήλωναν δεν θα άλλαζε κάτι. Το τεκμήριο είναι μαχητο. Μου προκαλεί εντύπωση που παρα τις διαμαρτυρίες τους, ελάχιστοι προχώρησαν σε αμφισβήτηση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 3 minutes ago, water97 said: Το τεκμήριο είναι μαχητο. Μου προκαλεί εντύπωση που παρα τις διαμαρτυρίες τους, ελάχιστοι προχώρησαν σε αμφισβήτηση... Ναι, γιατι η διαδικασία ειναι χρονοβόρα και κατα 99% "επικίνδυνη". Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην βρουν παράβαση οι ελεκτες. Υπενθυμιζω οτι δεν κοιτάνε την δήλωση και τα έσοδα σου, αλλα έχουν δικαίωμα να ελέχξουν τα παντα τα τελευταία 5 χρόνια. Θυμάσε στην ταβέρνα που πήγες τις προάλλες που ειχε ενα ωραίο διακοσμητικό και σου ειπε ο μαγαζάτορας οτι την βρήκε στον δρόμο; Αυτο ειναι παράβαση γιατι δεν έχει τιμολόγιο. Μπορεί να γλυτώσεις τον φόρο εισοδήματος αν είσαι τυχερός, αλλα θα σου βάλει ο ελεκτής οτι και όσα πρόστιμα θέλει. Το 500ρι νερό που σου δίνουν οι καφετέριες δωρεάν με τον καφέ, ειναι παράνομο στο 99% των περιπτώσεων. Κυριολεκτικά με τις εμμεσες μεθόδους ελέγχου θα μετρήσουν πόσο χαρτι υγείας αγορασε ο άλλος που ειχε σαν έδρα το σπίτι του, και θα κάνουν αναγωγή στο πόσο έπρεπε να ξοδεύει στα 5 χρόνια. Πρέπει να εισαι παλαβός για να μπείς σε αυτή την διαδικασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
water97 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, Skrobo είπε Ναι, γιατι η διαδικασία ειναι χρονοβόρα και κατα 99% "επικίνδυνη". Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην βρουν παράβαση οι ελεκτες. Υπενθυμιζω οτι δεν κοιτάνε την δήλωση και τα έσοδα σου, αλλα έχουν δικαίωμα να ελέχξουν τα παντα τα τελευταία 5 χρόνια. Θυμάσε στην ταβέρνα που πήγες τις προάλλες που ειχε ενα ωραίο διακοσμητικό και σου ειπε ο μαγαζάτορας οτι την βρήκε στον δρόμο; Αυτο ειναι παράβαση γιατι δεν έχει τιμολόγιο. Μπορεί να γλυτώσεις τον φόρο εισοδήματος αν είσαι τυχερός, αλλα θα σου βάλει ο ελεκτής οτι και όσα πρόστιμα θέλει. Το 500ρι νερό που σου δίνουν οι καφετέριες δωρεάν με τον καφέ, ειναι παράνομο στο 99% των περιπτώσεων. Κυριολεκτικά με τις εμμεσες μεθόδους ελέγχου θα μετρήσουν πόσο χαρτι υγείας αγορασε ο άλλος που ειχε σαν έδρα το σπίτι του, και θα κάνουν αναγωγή στο πόσο έπρεπε να ξοδεύει στα 5 χρόνια. Πρέπει να εισαι παλαβός για να μπείς σε αυτή την διαδικασία. Σύμφωνα με το άρθρο, μέχρι πέρσι το 70% των ελεπ δήλωνε εισόδημα κάτω από τον κατώτατο. Αρνούμαι να πιστέψω ότι όλοι αυτοί έλεγαν την αλήθεια και απλώς δεν θέλουν να μπλέξουν σε χρονοβόρες διαδικασίες για να αποδείξουν ότι είχαν δίκιο τόσα χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrobo Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 minute ago, water97 said: Σύμφωνα με το άρθρο, μέχρι πέρσι το 70% των ελεπ δήλωνε εισόδημα κάτω από τον κατώτατο. Αρνούμαι να πιστέψω ότι όλοι αυτοί έλεγαν την αλήθεια και απλώς δεν θέλουν να μπλέξουν σε χρονοβόρες διαδικασίες για να αποδείξουν ότι είχαν δίκιο τόσα χρόνια. Το θέμα δεν ειναι αν κλέβανε (που το κάνανε), το θέμα ειναι οτι δεν αξίζει να ασχοληθούνε και να παρουν το ρίσκο για το επιπλέον πόσο φόρου που θα κληθούν να πληρώσουν. Και κάποιος 100% νόμιμος φορολογικά που δήλωνε 5 χιλιάδες απο ενα side gig, δεν θα μπει σε 12μηνη διαδικασία που θα ειναι εκτεθημένος στα πάντα, για να γλυτώσει 500 ευρώ. Βασικά λιγότερα γιατι θα πρέπει να πληρώσει και τον λογιστή να τον βοηθήσει με την διαδικασία. Σκέψου το σαν την παιρέωση αλλα ανάποδα (αν εισαι αρκετα μεγάλος και την θυμάσαι). Σε αναγκάζει το κράτος να την κάνεις αντι να είναι εθελοντική. Απο τα 263 άτομα που αναφέρει το άρθρο ειμαι σίγουρος οτι πάνω απο τους 200 κλέβουν αβέρτα αλλα ειναι άνθρωποι του τυπου "να παει να γαμηθεί το κρατος που θα μου πει τι θα πληρώσω" και το κάνουν απο αντιδραση. Απο τους υπόλοιπους φαντάζομαι οι περισσότεροι θα κάνουν αμφισβήτηση για αντικειμενικούς λόγους (πχ ηταν το νοσοκομείο) και οχι για οικονομικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
water97 Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 39 λεπτά πριν, Skrobo είπε Το θέμα δεν ειναι αν κλέβανε (που το κάνανε), το θέμα ειναι οτι δεν αξίζει να ασχοληθούνε και να παρουν το ρίσκο για το επιπλέον πόσο φόρου που θα κληθούν να πληρώσουν. Και κάποιος 100% νόμιμος φορολογικά που δήλωνε 5 χιλιάδες απο ενα side gig, δεν θα μπει σε 12μηνη διαδικασία που θα ειναι εκτεθημένος στα πάντα, για να γλυτώσει 500 ευρώ. Βασικά λιγότερα γιατι θα πρέπει να πληρώσει και τον λογιστή να τον βοηθήσει με την διαδικασία. Σκέψου το σαν την παιρέωση αλλα ανάποδα (αν εισαι αρκετα μεγάλος και την θυμάσαι). Σε αναγκάζει το κράτος να την κάνεις αντι να είναι εθελοντική. Απο τα 263 άτομα που αναφέρει το άρθρο ειμαι σίγουρος οτι πάνω απο τους 200 κλέβουν αβέρτα αλλα ειναι άνθρωποι του τυπου "να παει να γαμηθεί το κρατος που θα μου πει τι θα πληρώσω" και το κάνουν απο αντιδραση. Απο τους υπόλοιπους φαντάζομαι οι περισσότεροι θα κάνουν αμφισβήτηση για αντικειμενικούς λόγους (πχ ηταν το νοσοκομείο) και οχι για οικονομικούς. Μην το λες. Τα 500 ευρώ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, για τους μισούς ελεπ είναι έσοδα διμήνου.😂 2 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DreamAxe Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 4 ώρες πριν, water97 είπε Το τεκμήριο είναι μαχητο. Μου προκαλεί εντύπωση που παρα τις διαμαρτυρίες τους, ελάχιστοι προχώρησαν σε αμφισβήτηση... Και 1000% νόμιμος να νομίζεις πως είσαι δεν μπλέκεις γιατί έχουν κίνητρο να βρουν κάτι απίθανο τιμωρητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα