Προς το περιεχόμενο

Vodafone unlimited στο χωριο...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιδες εβαλα προγραμμα 2 ετων να μοιραζω το ιντερνετ απο το κινητο σε δευτερη σιμ, και την πατησα . Ενω μου ειπαν unlimited data, μετα απο μια εβδομαδα χρησης ακριβως μου περιορισαν την γραμμη στα 4mbps το οποιο θα ανανεωθει παλι σε 15 ημερες. Δηλαδη αγορασα 2χρονια συμβολαιο για να εχω μια εβδομαδα data

Kαι επισης ειναι δυνατον να εχω φαει 300giga σε μια εβδομαδα???

οκ τα παιδια βλεπουν ολη μερα νετφλιξ κ youtube αλλα και παλι 300gb???

Με την cosmote παντως που επαιζα 2χρονια δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα, απλα ειχε χαλασει το σημα στην περιοχη και ειπα να αλλαξω 

και τωρα κοπαναω το κεφαλι μου

Καμια ιδεα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Antonis31 είπε

Λοιπον παιδες εβαλα προγραμμα 2 ετων να μοιραζω το ιντερνετ απο το κινητο σε δευτερη σιμ, και την πατησα . Ενω μου ειπαν unlimited data, μετα απο μια εβδομαδα χρησης ακριβως μου περιορισαν την γραμμη στα 4mbps το οποιο θα ανανεωθει παλι σε 15 ημερες. Δηλαδη αγορασα 2χρονια συμβολαιο για να εχω μια εβδομαδα data

Kαι επισης ειναι δυνατον να εχω φαει 300giga σε μια εβδομαδα???

Με την cosmote παντως που επαιζα 2χρονια δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα, απλα ειχε χαλασει το σημα στην περιοχη και ειπα να αλλαξω 

και τωρα κοπαναω το κεφαλι μου

Καμια ιδεα???

Η μείωση ταχύτητας όταν ξεπεράσεις το όριο το έχω δει και στην διαφήμιση να το αναφέρουν.Λογικά το γράφει και στο συμβόλαιο.

Τα βίντεο και ειδικά σε μεγάλη ανάλυση τρώνε πολλά δεδομένα.Δεν έχεις τρόπο μέσα απο την καρτέλα σου να δεις τι κατανάλωση υπάρχει;

11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η μείωση ταχύτητας όταν ξεπεράσεις το όριο το έχω δει και στην διαφήμιση να το αναφέρουν.Λογικά το γράφει και στο συμβόλαιο.

Τα βίντεο και ειδικά σε μεγάλη ανάλυση τρώνε πολλά δεδομένα.Δεν έχεις τρόπο μέσα απο την καρτέλα σου να δεις τι κατανάλωση υπάρχει;

οχι δεν ανφερει κατι μεσα στην καρτελα μου, παρα μονο οτι ειναι unlimeted. Πιθανον να μου το ειχαν αναφερει τα 300gb απλα το θεωρω τεραστιο για να τελειωσει σε 7 ημερες κυριολεκτικα. Δηλαδη τι βλεπου 8κ ταινιες? Τι να πω...

Μαλλον δεν εχεις επιγνωση του τι μεγεθους εχουν οι ταινιες. Παρε μια ιδεα εδω. Αν το netflix χρησιμοποιειται απο κινητο ή ταμπλετ , κανε αυτα που λεει στο "Android phone or tablet, iPhone or iPad" , μπας και γλυτωσεις κανα gb. Ειναι ακριβο χομπυ οι ταινιες σε μη-unlimited συνδεσεις.

4 ώρες πριν, Antonis31 είπε

Δεν φαντάζεσαι τι δεδομένα θέλουν αυτά που ανάφερες  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...