Προς το περιεχόμενο

1000 nova η ote fiber 300 ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 hours ago, tsamo2 said:

Same. Έβαλα από Nova στα 28€ για 1000/100. Δεν έχω το παραμικρό θέμα μέχρι στιγμής.

Επίσης, πόσο ίδια η ταχύτητα, lol.

screenshot fast.png

14 hours ago, nik69 said:

Η συγκεκριμενη προσφορα ηταν αναρτημενη στο site τους. Εγω πηγα απο Cosmote. Δεν ηταν προσωποποιημένη. 33 η 1000ρα, 28 η 500ρα, 25 η 300ρα.
Παντως πολυ ευχαριστημενος με τις ταχυτητες και 0 αποσυνδεσεις εως τωρα. 

Screenshot_1.png

Γιατι γραφει Wind Hellas σε εσας;

15 hours ago, poulinos said:

α.το 1000 το δινουν σε δικες τους περιοχες.

β.πολλες φορες παιζουν προσφορες για ατομα που πανε να φυγουν ή προσφορες απο call centers.χρηματιστηριο κανονικα.εχουν γινει και προσφορες ακομα και για συγκεκριμενες μερες ή σε συγκεκριμενα προμο.

https://fttxgr.eu/map

https://www.broadband-assist.gov.gr/public/#

Αυτα σιγουρα τα δειχνουν ολα;

image.png.564c0795e9ae5546af9cb248434ee635.png

Δε βγαζει σχεδον τιποτα στην Ηλιουπολη, ενω εχει παντου κανονικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 minutes ago, Witcher1st said:

Γιατι γραφει Wind Hellas σε εσας;

Έχει ξεμείνει στη Νοva μάλλον η ονομασία και δεν έχουν κάνει ακόμα rebranding παντού.

5 hours ago, Thresh said:

To 1o σίγουρα όχι, το 2ο είναι το επίσημο για FTTH.

Εχω δει πολλες διαφορετικες περιοχες, αλλα ολες γραφουν παροχο τον ΟΤΕ. Πως θα ξερω εαν υπαρχει δικτυο της Vodafone ή Nova στην περιοχη μου; Ειναι διφορετικα τα καφαο; Γινεται στην ιδια διευθυνση να υπαρχουν και οι τρεις παροχοι;

• Super Moderators
1 minute ago, Witcher1st said:

Εχω δει πολλες διαφορετικες περιοχες, αλλα ολες γραφουν παροχο τον ΟΤΕ. Πως θα ξερω εαν υπαρχει δικτυο της Vodafone ή Nova στην περιοχη μου; Ειναι διφορετικα τα καφαο; Γινεται στην ιδια διευθυνση να υπαρχουν και οι τρεις παροχοι;

Συνήθως δεν μπλέκουν τις περιοχές τους οι 3 μεγάλοι, οπότε συνήθως αυτό που βλέπεις στο https://www.broadband-assist.gov.gr/public/# είναι κι ο πάροχος πρόσβασης της περιοχής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Thresh said:

Συνήθως δεν μπλέκουν τις περιοχές τους οι 3 μεγάλοι, οπότε συνήθως αυτό που βλέπεις στο https://www.broadband-assist.gov.gr/public/# είναι κι ο πάροχος πρόσβασης της περιοχής.

Ετσι απο περιεργεια, εχει βρει κανει περιοχη που να εχει παροχο nova ή vodafone; Μονο στην Κρητη βλεπω διαφορετικο παροχο, Hellenic Openfiber.

Επεξ/σία από Witcher1st

• Super Moderators
3 minutes ago, Witcher1st said:

Ετσι απο περιεργεια, εχει βρει κανει περιοχη που να εχει παροχο nova ή vodafone; Μονο στην Κρητη βλεπω διαφορετικο παροχο, Hellenic Openfiber.

Είναι σημαντικά λιγότερες από του ΟΤΕ γι' αυτό είναι δύσκολο να βρεθούν. Δεν τις θυμάμαι απέξω, αλλά αν googlάρεις ανακοινώσεις τους θα δεις δήμους και θα μπορέσεις να τις βρεις πιο εύκολα στο χάρτη.

• Like 1

4 hours ago, Witcher1st said:

καλλιθεα ,πετραλωνα οσο ξερω τα ειχε η wind(πλεον nova)

• 1 μήνα μετά...
On 09/09/2024 at 02:06, Witcher1st said:

Πως καταλαβαίνουν εάν κάποιος πρόκειται να φύγει; Βλέπουν την αίτηση για φορητότητα;

Πλέον που διαβάζω δε γίνεται να κάνεις υπαναχώρηση χωρίς να γλυτώσεις το πρόστιμο, οπότε την προσφορά πότε ακριβώς την κάνουν;

παλια ηταν πραγματι πιο χαλαρα τα πραγματα.πλεον αναλογως πως εχει γινει η αιτηση εχεις και χ ημερες για να κανεις υπαναχωρηση.μετα παιζουν καλυτερες προσφορες οταν προτεινεις αλλο ατομο παιζουν καλυτερες προσφορες αν φερεις πχ και τα κινητα σου στον ταδε παροχο κτλ

On 09/09/2024 at 15:05, Witcher1st said:

Αυτα σιγουρα τα δειχνουν ολα;

Δε βγαζει σχεδον τιποτα στην Ηλιουπολη, ενω εχει παντου κανονικα.

δεν το εχω ψαξει καθε ποτε τα ανανεωνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...