nik69 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπερα, ειμαι σε διλημμα. Προσφατα περασαν γραμμες fiber απο τη γειτονια μου. Μου εκανε προσφορα η nova για 1000/100 και 6 μηνες δωρο στα 33 ευρω. Αντιστοιχα κοντα σε αυτα τα χρηματα ειναι ο οτε 300/30 με 38 ευρω χωρις δωρο. Απο την εμπειρια σας αξιζει να παω στη Nova; θα υπαρχουν προβληματα με αποσυνδεσεις - μη σταθερες ταχυτητες η τετοια προβληματα δεν υπαρχουν σε fiber γραμμη ; Μου φαινεται πολυ χαμηλη η τιμη για αυτα που προσφερει η νοβα... Να προτιμησω τη σιγουρια του οτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 39 λεπτά πριν, nik69 είπε Καλησπερα, ειμαι σε διλημμα. Προσφατα περασαν γραμμες fiber απο τη γειτονια μου. Μου εκανε προσφορα η nova για 1000/100 και 6 μηνες δωρο στα 33 ευρω. Αντιστοιχα κοντα σε αυτα τα χρηματα ειναι ο οτε 300/30 με 38 ευρω χωρις δωρο. Απο την εμπειρια σας αξιζει να παω στη Nova; θα υπαρχουν προβληματα με αποσυνδεσεις - μη σταθερες ταχυτητες η τετοια προβληματα δεν υπαρχουν σε fiber γραμμη ; Μου φαινεται πολυ χαμηλη η τιμη για αυτα που προσφερει η νοβα... Να προτιμησω τη σιγουρια του οτε; Νομίζω οτι σε αυτές τις ταχύτητες (fiber) , δεν θα έχεις απολύτως κανένα θέμα. Επίσης το πακέτο της Νοβα ακούγεται πάρα πολύ καλό. Εγώ θα πήγαινα άφοβα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 7 minutes ago, UncleKim said: Νομίζω οτι σε αυτές τις ταχύτητες (fiber) , δεν θα έχεις απολύτως κανένα θέμα. Επίσης το πακέτο της Νοβα ακούγεται πάρα πολύ καλό. Εγώ θα πήγαινα άφοβα! ειτε οτε πας ειτε cosmote ειτε δεν ξερω τι απο την ιδια οπτικη θα παρεις.οποτε θα προτιμουσα nova.και για να δινει 1000 η nova τοτε αυτο σημαινει οτι τα olt κτλ ειναι της nova οποτε ενας λογος ακομα να διαλεξεις nova .Στον χαρτη του ftth λογικα θα λεει ποιος παροχος παιζει στην περιοχη σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου On 31/07/2024 at 17:14, nik69 said: Καλησπερα, ειμαι σε διλημμα. Προσφατα περασαν γραμμες fiber απο τη γειτονια μου. Μου εκανε προσφορα η nova για 1000/100 και 6 μηνες δωρο στα 33 ευρω. Αντιστοιχα κοντα σε αυτα τα χρηματα ειναι ο οτε 300/30 με 38 ευρω χωρις δωρο. Απο την εμπειρια σας αξιζει να παω στη Nova; θα υπαρχουν προβληματα με αποσυνδεσεις - μη σταθερες ταχυτητες η τετοια προβληματα δεν υπαρχουν σε fiber γραμμη ; Μου φαινεται πολυ χαμηλη η τιμη για αυτα που προσφερει η νοβα... Να προτιμησω τη σιγουρια του οτε; Πως γινεται να σου εδωσε 1000/100 και 6 μηνες δωρο στα 33 ευρω; Ενω κανονικα εχει 48 ευρω το μηνα, χωρις δωρο;; Θα μας εξηγησεις λιγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Πως γινεται να σου εδωσε 1000/100 και 6 μηνες δωρο στα 33 ευρω; Ενω κανονικα εχει 48 ευρω το μηνα, χωρις δωρο;; Θα μας εξηγησεις λιγο; Δες λίγο την ημερομηνία του ποστ. Και εν τέλη το έκανα με 33 ευρώ 1100/100 και 6 μήνες δώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, nik69 said: Δες λίγο την ημερομηνία του ποστ. Και εν τέλη το έκανα με 33 ευρώ 1100/100 και 6 μήνες δώρο Ναι, τι εχει η ημερομηνια; Πριν 40 ημερες.. Αυτοι σε πηραν τηλεφωνο ή εσυ; Ησουν συνδρομητης σε αλλη εταιρια; Δωσε περισσοτερες λεπτομερειες. Και εγω το ιδιο εγραψα, 1000/100 στα 33 ευρω. Και 6 μηνες δωρο. Οτι εγραψες στο αρχικο σου ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, Witcher1st said: Ναι, τι εχει η ημερομηνια; Πριν 40 ημερες.. Μέχρι και πριν λίγες μέρες είχε 33€ η 1000άρα της Nova (στο δίκτυό της). Το 48€ είναι πολύ φρέσκο. Archive από 1η Σεπτεμβρίου: https://web.archive.org/web/20240901044915mp_/https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, infin1tyGR said: Μέχρι και πριν λίγες μέρες είχε 33€ η 1000άρα της Nova (στο δίκτυό της). Το 48€ είναι πολύ φρέσκο. Archive από 1η Σεπτεμβρίου: https://web.archive.org/web/20240901044915mp_/https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet Βεβαια να μου πεις σε ποιες περιοχες εχουν βαλει NOVA fiber; Εδω που μενω μονο Cosmote εχουν βαλει. Οποτε η NOVA μπορει να μου δωσει μεχρι 200Mbps. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 23 hours ago, Witcher1st said: Πως γινεται να σου εδωσε 1000/100 και 6 μηνες δωρο στα 33 ευρω; Ενω κανονικα εχει 48 ευρω το μηνα, χωρις δωρο;; Θα μας εξηγησεις λιγο; α.το 1000 το δινουν σε δικες τους περιοχες. β.πολλες φορες παιζουν προσφορες για ατομα που πανε να φυγουν ή προσφορες απο call centers.χρηματιστηριο κανονικα.εχουν γινει και προσφορες ακομα και για συγκεκριμενες μερες ή σε συγκεκριμενα προμο. 19 hours ago, Witcher1st said: Βεβαια να μου πεις σε ποιες περιοχες εχουν βαλει NOVA fiber; Εδω που μενω μονο Cosmote εχουν βαλει. Οποτε η NOVA μπορει να μου δωσει μεχρι 200Mbps. https://fttxgr.eu/map https://www.broadband-assist.gov.gr/public/# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 22 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ναι, τι εχει η ημερομηνια; Πριν 40 ημερες.. Αυτοι σε πηραν τηλεφωνο ή εσυ; Ησουν συνδρομητης σε αλλη εταιρια; Δωσε περισσοτερες λεπτομερειες. Και εγω το ιδιο εγραψα, 1000/100 στα 33 ευρω. Και 6 μηνες δωρο. Οτι εγραψες στο αρχικο σου ποστ. Η συγκεκριμενη προσφορα ηταν αναρτημενη στο site τους. Εγω πηγα απο Cosmote. Δεν ηταν προσωποποιημένη. 33 η 1000ρα, 28 η 500ρα, 25 η 300ρα. Παντως πολυ ευχαριστημενος με τις ταχυτητες και 0 αποσυνδεσεις εως τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, nik69 said: Η συγκεκριμενη προσφορα ηταν αναρτημενη στο site τους. Εγω πηγα απο Cosmote. Δεν ηταν προσωποποιημένη. 33 η 1000ρα, 28 η 500ρα, 25 η 300ρα. Παντως πολυ ευχαριστημενος με τις ταχυτητες και 0 αποσυνδεσεις εως τωρα. Same. Έβαλα από Nova στα 28€ για 1000/100. Δεν έχω το παραμικρό θέμα μέχρι στιγμής. Επίσης, πόσο ίδια η ταχύτητα, lol. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Ωραιος γειτονα! Πριν που το επανελαβα μου εγραψε για καποια δευτερα 1.9 gbps και τρελαθηκα, βεβαια κλειδωσε στα 1.1 στο τελος. Ωστοσο στο speedtest.net μου τερματιζει στα 950 με 110. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, poulinos said: β.πολλες φορες παιζουν προσφορες για ατομα που πανε να φυγουν Πως καταλαβαίνουν εάν κάποιος πρόκειται να φύγει; Βλέπουν την αίτηση για φορητότητα; Πλέον που διαβάζω δε γίνεται να κάνεις υπαναχώρηση χωρίς να γλυτώσεις το πρόστιμο, οπότε την προσφορά πότε ακριβώς την κάνουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 51 minutes ago, Witcher1st said: Πως καταλαβαίνουν εάν κάποιος πρόκειται να φύγει; Βλέπουν την αίτηση για φορητότητα; Πλέον που διαβάζω δε γίνεται να κάνεις υπαναχώρηση χωρίς να γλυτώσεις το πρόστιμο, οπότε την προσφορά πότε ακριβώς την κάνουν; Eάν λήγει για παράδειγμα τον άλλο μήνα το συμβόλαιο, παίρνεις και κάνεις συμβόλαιο με κάποια άλλη εταιρία και μετά σε παίρνουν με προσφορές. Προσωπικά ήμουν ήδη στη Νοva και τους πήρα, τους ρώτησα για την προσφορά στο site τους και έκανα ουσιαστικά εκ νέου συμβόλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, tsamo2 said: Eάν λήγει για παράδειγμα τον άλλο μήνα το συμβόλαιο, παίρνεις και κάνεις συμβόλαιο με κάποια άλλη εταιρία και μετά σε παίρνουν με προσφορές. Προσωπικά ήμουν ήδη στη Νοva και τους πήρα, τους ρώτησα για την προσφορά στο site τους και έκανα ουσιαστικά εκ νέου συμβόλαιο. Και αφού έχει κάνει συμβόλαιο με την αλλη εταιρία, και προσφορές να σου κάνουν, τι κάνεις; Ακυρώνεις το συμβόλαιο και πας ξανά πίσω; Αφού διαβάζω ότι πλέον αυτό είτε δεν γίνεται, είτε έχεις οριακά κάτι ώρες για να μη φας πρόστιμο. Το άλλαξαν επειδή το έκαναν όλοι έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα