zoforos2 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Γεια σας. Έχω ένα Ford Focus 2007 και δε μου δουλεύει το πίσω δεξί κόκκινο φως πορείας. Το στοπ και το δεξί φλας δουλεύει, καθώς και το αριστερό φως πορείας με το φρένο και το φλας. Δοκίμασα λαμπα. δοκίμασα την αριστερή φίσα στα δεξιά και δεν δουλεύει η πορεία . Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει μόνο το φως της πορείας να μην δουλεύει; η ίδια λάμπα δουλεύει όταν πατάω φρένο αλλά όχι στην πορεία... 🤔 Στη φώτο είναι η λάμπα της πορείας που δουλεύει με φρένο πατημένο. Παίζει να υπάρχει ασφάλεια ΜΟΝΟ για τη δεξιά λάμπα πορείας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Βλέπω ότι το ντουί βγαίνει/ξηλώνεται σχετικά εύκολα, σκάτζαρε τα ντουί και δες αν φταίει αυτό. Δες και σε τι κατάσταση είναι η φύσα, ενδέχεται να έχει λιώσει κάποιο Pin της. edit: άκυρο είδα ότι έχεις ήδη σκατζάρει τις φύσες, δες και το ντουί. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Timour21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 ώρες πριν, zoforos2 είπε Γεια σας. Έχω ένα Ford Focus 2007 και δε μου δουλεύει το πίσω δεξί κόκκινο φως πορείας. Το στοπ και το δεξί φλας δουλεύει, καθώς και το αριστερό φως πορείας με το φρένο και το φλας. Δοκίμασα λαμπα. δοκίμασα την αριστερή φίσα στα δεξιά και δεν δουλεύει η πορεία . Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει μόνο το φως της πορείας να μην δουλεύει; η ίδια λάμπα δουλεύει όταν πατάω φρένο αλλά όχι στην πορεία... 🤔 Στη φώτο είναι η λάμπα της πορείας που δουλεύει με φρένο πατημένο. Παίζει να υπάρχει ασφάλεια ΜΟΝΟ για τη δεξιά λάμπα πορείας? Γιατί δεν κοιτάς στο βιβλιαράκι τι λεει για τις ασφάλειες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Λογικά κάποιο καλώδιο έχει κοπεί. Συνήθως αυτό συμβαίνει στο σημείο που εισέρχονται εκεί που ανοιγοκλείνει η πόρτα του πορτμπαγκάζ. Βγάλε την φυσούνα από καουτσούκ που προστατεύει τα καλώδια και δες μήπως κάποιος από τα καλωδιακια κόπηκε ή απογυμνωθηκε. Αν βέβαια συνέβαινε το δεύτερο, θα σου έκαιγε ασφάλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Μπορεις να ριξεις καθαρισικο επαφων στη μαυρη φυσα. Επισης μπορεις να παρεις ενα δοκιμαστικο 12 volt και να δεις αν φερνει ρευμα το καλωδιο. (ειναι ή το πορτοκαλι ή το πρασινο). Αυτα αν πιανουν τα χερια σου αλλοιως ηλεκτρολογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Αν δεν κάνω λάθος θέλει αλλαγή το ντουί σου σβήνει το πίσω φως όταν πατάς το φρένο. @veteranos123Για πες μιας και ξέρεις. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Άλλαξε κατευθείαν ντουι. Κλασσικό και συχνό θέμα σε αυτά. Έχω το ίδιο αμαξι Γνήσιο ντουι είχα πάρει από ebay σταω30 ευρώ αλλά θα υπάρχει και οεμ πιο φθηνό λογικά Δεν είσαι από ασφάλεια. Αν ήσουν από ασφάλεια δεν θα άναβε ουτε στην αντίστοιχη πλευρά το ψιρακι μπροστά η πρώτη σκάλα που λέμε . Τραμμπατε τα ντουι και αν το πρόβλημα παραμένει κάπου έχεις κομμένο καλώδιο η καλή επαφή σε κάποια φυσσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα