Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειρθε οθονη κινιτου απο το alliexpress ελατοματικο και ο πολητης δεχθηκε να επιτρεψω το πριον και να μου στειλει καινουριο και να πληρωση αυτος τα μεταφορικα αλλα δεν βρηκα καπιο currier να το κανει αυτο μονο express που ειναι πολυ ακριβο

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, erikiorai είπε

Καλησπερα ειρθε οθονη κινιτου απο το alliexpress ελατοματικο και ο πολητης δεχθηκε να επιτρεψω το πριον και να μου στειλει καινουριο και να πληρωση αυτος τα μεταφορικα αλλα δεν βρηκα καπιο currier να το κανει αυτο μονο express που ειναι πολυ ακριβο

Είναι πολυ ακριβά για να το στείλεις πίσω.. 

• Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, erikiorai είπε

Ναι ενώ βρήκα στα ελτα με 10€ αποστολή αλλά πρέπει να το πληρώσω εγώ

Συνήθως ανεβάζεις απόδειξη και σου κάνει επιστροφή, η σου στέλνει shipping label το κολλάς στο πακέτο και το δίνεις στην εταιρία που θα σου πει (τώρα που συνεργάζονται με acs πιθανών να είναι πιο εύκολο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Συνήθως ανεβάζεις απόδειξη και σου κάνει επιστροφή, η σου στέλνει shipping label το κολλάς στο πακέτο και το δίνεις στην εταιρία που θα σου πει (τώρα που συνεργάζονται με acs πιθανών να είναι πιο εύκολο

Εμένα δεν μου έδωσε label μόνο διεθνηση μου έδωσε

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, erikiorai είπε

Εμένα δεν μου έδωσε label μόνο διεθνηση μου έδωσε

Στείλτο και πες του ότι λόγο του κόστους τον μεταφορικών η θα μου δώσεις label για να στο στείλω η βρες μου λύση

Το Aliexpress συνήθως σου κάνει πλήρες refund και σου λέει κράτα και το παλιό, τώρα αν είναι καμία οθόνη 100+ ευρώ θα πρέπει να την στείλεις πίσω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Στείλτο και πες του ότι λόγο του κόστους τον μεταφορικών η θα μου δώσεις label για να στο στείλω η βρες μου λύση

Το Aliexpress συνήθως σου κάνει πλήρες refund και σου λέει κράτα και το παλιό, τώρα αν είναι καμία οθόνη 100+ ευρώ θα πρέπει να την στείλεις πίσω

δηλαδη να ζητησω στα ΕΛΤΑ να μου κοψουν αποδιξη που ειναι αναγνωρισιμο και στο εξωτερικο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, erikiorai είπε

Ηρθε η ACS τελικά;

Δημοσ.

Ενημερωσετον οτι το κοστος ειναι 10-15 ευρω και οτι θελεις τα χρηματα να τα καλυψει πριν στειλεις το δεμα, μολις στα στειλει, στελνεις το δεμα και ανεβαζεις το trucking number, μετα σου στειλει και τα υπολοιπα χρηματα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...