erikiorai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Καλησπερα ειρθε οθονη κινιτου απο το alliexpress ελατοματικο και ο πολητης δεχθηκε να επιτρεψω το πριον και να μου στειλει καινουριο και να πληρωση αυτος τα μεταφορικα αλλα δεν βρηκα καπιο currier να το κανει αυτο μονο express που ειναι πολυ ακριβο
takoulou Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 23 λεπτά πριν, erikiorai είπε Καλησπερα ειρθε οθονη κινιτου απο το alliexpress ελατοματικο και ο πολητης δεχθηκε να επιτρεψω το πριον και να μου στειλει καινουριο και να πληρωση αυτος τα μεταφορικα αλλα δεν βρηκα καπιο currier να το κανει αυτο μονο express που ειναι πολυ ακριβο Είναι πολυ ακριβά για να το στείλεις πίσω..
erikiorai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Ναι ενώ βρήκα στα ελτα με 10€ αποστολή αλλά πρέπει να το πληρώσω εγώ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 25 λεπτά πριν, erikiorai είπε Ναι ενώ βρήκα στα ελτα με 10€ αποστολή αλλά πρέπει να το πληρώσω εγώ Συνήθως ανεβάζεις απόδειξη και σου κάνει επιστροφή, η σου στέλνει shipping label το κολλάς στο πακέτο και το δίνεις στην εταιρία που θα σου πει (τώρα που συνεργάζονται με acs πιθανών να είναι πιο εύκολο
erikiorai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 7 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Συνήθως ανεβάζεις απόδειξη και σου κάνει επιστροφή, η σου στέλνει shipping label το κολλάς στο πακέτο και το δίνεις στην εταιρία που θα σου πει (τώρα που συνεργάζονται με acs πιθανών να είναι πιο εύκολο Εμένα δεν μου έδωσε label μόνο διεθνηση μου έδωσε
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, erikiorai είπε Εμένα δεν μου έδωσε label μόνο διεθνηση μου έδωσε Στείλτο και πες του ότι λόγο του κόστους τον μεταφορικών η θα μου δώσεις label για να στο στείλω η βρες μου λύση Το Aliexpress συνήθως σου κάνει πλήρες refund και σου λέει κράτα και το παλιό, τώρα αν είναι καμία οθόνη 100+ ευρώ θα πρέπει να την στείλεις πίσω
erikiorai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Στείλτο και πες του ότι λόγο του κόστους τον μεταφορικών η θα μου δώσεις label για να στο στείλω η βρες μου λύση Το Aliexpress συνήθως σου κάνει πλήρες refund και σου λέει κράτα και το παλιό, τώρα αν είναι καμία οθόνη 100+ ευρώ θα πρέπει να την στείλεις πίσω δηλαδη να ζητησω στα ΕΛΤΑ να μου κοψουν αποδιξη που ειναι αναγνωρισιμο και στο εξωτερικο;
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, erikiorai είπε Καλησπερα ειρθε οθονη κινιτου απο το alliexpress ελατοματικο και ο πολητης δεχθηκε να επιτρεψω το πριον και να μου στειλει καινουριο και να πληρωση αυτος τα μεταφορικα αλλα δεν βρηκα καπιο currier να το κανει αυτο μονο express που ειναι πολυ ακριβο Ηρθε η ACS τελικά;
erikiorai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ηρθε η ACS τελικά; Ναι 1
nikosmakos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Ενημερωσετον οτι το κοστος ειναι 10-15 ευρω και οτι θελεις τα χρηματα να τα καλυψει πριν στειλεις το δεμα, μολις στα στειλει, στελνεις το δεμα και ανεβαζεις το trucking number, μετα σου στειλει και τα υπολοιπα χρηματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα