Mixos12re Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα..Θα ηθελα να αγοράσω ένα iPhone 13,κοστίζει 650€.Δικαιουμαι απαλλαγή ΦΠΑ αλλά μπορώ να βάλω δόσεις στο συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά ταυτόχρονα να μου αφαιρεθεί το ΦΠΑ;Μιλαμε για καταστήματα όπως Κωτσόβολος πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Mixos12re είπε Καλησπέρα..Θα ηθελα να αγοράσω ένα iPhone 13,κοστίζει 650€.Δικαιουμαι απαλλαγή ΦΠΑ αλλά μπορώ να βάλω δόσεις στο συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά ταυτόχρονα να μου αφαιρεθεί το ΦΠΑ;Μιλαμε για καταστήματα όπως Κωτσόβολος πχ. Για να ξεκινησουμε απο τα βασικα μην δωσεις 650€ για iphone 13, με 800 παιρνεις 15!!!Απο εκει και περα ρωτα το κατάστημα που το αγοράζεις !! Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Stelaras1993 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 19 ώρες πριν, Mixos12re είπε Καλησπέρα..Θα ηθελα να αγοράσω ένα iPhone 13,κοστίζει 650€.Δικαιουμαι απαλλαγή ΦΠΑ αλλά μπορώ να βάλω δόσεις στο συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά ταυτόχρονα να μου αφαιρεθεί το ΦΠΑ;Μιλαμε για καταστήματα όπως Κωτσόβολος πχ. κανονικα γινεται σε ολα τα καταστηματα...δεν μπορει να σου πει κατι... αλλα οπως ειπε και ο stelaras μην παρεις iphone 13..πανε στο 15 που ειναι κατα 2 χρονια νεοτερο ή αν μπορείς περιμενε ενα μηνα που θα βγει το 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskare Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Στις 31/7/2024 στις 2:25 ΜΜ, Mixos12re είπε Καλησπέρα..Θα ηθελα να αγοράσω ένα iPhone 13,κοστίζει 650€.Δικαιουμαι απαλλαγή ΦΠΑ αλλά μπορώ να βάλω δόσεις στο συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά ταυτόχρονα να μου αφαιρεθεί το ΦΠΑ;Μιλαμε για καταστήματα όπως Κωτσόβολος πχ. Δεν μπορείς να βάλεις δώσεις σε συσκευή που αγοράζεται με φοροαπαλλαγή. Αν θες να βάλεις δώσεις θα πρέπει να το κόψεις τιμολόγιο κανονικά οπως τόσα χρόνια και να βρεις το φπα σου τέλος του χρόνου. Αν μπείς και στο σίτε της ΑΑΔΕ αναγάφει το ίδιο πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixos12re Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Να ρωτήσω κάτι επίσης.Απαλλαγη ΦΠΑ κάθε ποτέ μπορώ να έχω;Πχ αγοράζω τώρα με απαλλαγή ποτέ έχω ξανά το δικαιωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 15 ώρες πριν, Mixos12re είπε Να ρωτήσω κάτι επίσης.Απαλλαγη ΦΠΑ κάθε ποτέ μπορώ να έχω;Πχ αγοράζω τώρα με απαλλαγή ποτέ έχω ξανά το δικαιωμα εχει να κανει με το προσωπικο...αν ειστε συνολο 2 ατομα και αγορασεις 4 συσκευες οκ...αν αγορασεις 8 συσκευες θα σου πουν τι γινεται ρε φιλε; και μην ξεχνας οτι θα πρεπει να τς εμφανισεις... εμας πχ που μας εκλεψαν συσκευη αγορασμενη με τιμολογιο πηγαμε και καναμε μήνυση για να εχουμε το χαρτι σε περιπτωση ελεγχου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixos12re Δημοσ. 7 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Κατάλαβα,σας ευχαριστώ πολύ.ΜΑΚΑΡΙ να βρεθεί μια λύση γιατί τα μεγάλα καταστήματα δυστυχώς μας κλέβουν συνεχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixos12re Δημοσ. 11 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου Παιδιά καλημέρα.ΨΑΧΝΩ να βρω το κατάστημα που θα κάνω την τελική μου αγορά και ακόμα δεν έχω μάθει αν αφαιρέσει το ΦΠΑ αν βάλω δόσεις.Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;Σε Κωτσόβολο μας χρεώνουν περισσότερο με το πλανο δόσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 6 ώρες πριν, Mixos12re είπε Παιδιά καλημέρα.ΨΑΧΝΩ να βρω το κατάστημα που θα κάνω την τελική μου αγορά και ακόμα δεν έχω μάθει αν αφαιρέσει το ΦΠΑ αν βάλω δόσεις.Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;Σε Κωτσόβολο μας χρεώνουν περισσότερο με το πλανο δόσεων. Σου απαντήσανε οτι δεν γινεται απαλλαγη ΦΠΑ και δόσεις , τι δεν καταλαβες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Η μόνη περίπτωση που να μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο είναι να το πληρώσεις με χρεωστική κάρτα της Πειραιώς και έπειτα να το βάλεις δόσεις μέσα από το winbank. Ουσιαστικά θα είναι σαν να το έχεις αγοράσει ντούκου, απλά θα μπορείς να μετατρέψεις τη συναλλαγή σε 2 έως 6 δόσεις (ανάλογα το τελικό ποσό που θα πληρώσεις). Επεξ/σία 11 Αυγούστου από AlienTechGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Στις 11/8/2024 στις 10:23 ΠΜ, AlienTechGR είπε Η μόνη περίπτωση που να μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο είναι να το πληρώσεις με χρεωστική κάρτα της Πειραιώς και έπειτα να το βάλεις δόσεις μέσα από το winbank. Ουσιαστικά θα είναι σαν να το έχεις αγοράσει ντούκου, απλά θα μπορείς να μετατρέψεις τη συναλλαγή σε 2 έως 6 δόσεις (ανάλογα το τελικό ποσό που θα πληρώσεις). Στις 11/8/2024 στις 10:23 ΠΜ, AlienTechGR είπε Η μόνη περίπτωση που να μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο είναι να το πληρώσεις με χρεωστική κάρτα της Πειραιώς και έπειτα να το βάλεις δόσεις μέσα από το winbank. Ουσιαστικά θα είναι σαν να το έχεις αγοράσει ντούκου, απλά θα μπορείς να μετατρέψεις τη συναλλαγή σε 2 έως 6 δόσεις (ανάλογα το τελικό ποσό που θα πληρώσεις). Ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Στις 3/8/2024 στις 10:35 ΠΜ, panoskare είπε Δεν μπορείς να βάλεις δώσεις σε συσκευή που αγοράζεται με φοροαπαλλαγή Φυσικά και μπορεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 22 ώρες πριν, gianniz_k είπε Φυσικά και μπορεί Θα συμφωνήσω…το έκανα με το 15 pro max…2 δόσεις ήθελα…δεν ξέρω για παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα