Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού με δόσεις+φπα

Mixos12re

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα..Θα ηθελα να αγοράσω ένα iPhone 13,κοστίζει 650€.Δικαιουμαι απαλλαγή ΦΠΑ αλλά μπορώ να βάλω δόσεις στο συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά ταυτόχρονα να μου αφαιρεθεί το ΦΠΑ;Μιλαμε για καταστήματα όπως Κωτσόβολος πχ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Mixos12re είπε

Καλησπέρα..Θα ηθελα να αγοράσω ένα iPhone 13,κοστίζει 650€.Δικαιουμαι απαλλαγή ΦΠΑ αλλά μπορώ να βάλω δόσεις στο συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά ταυτόχρονα να μου αφαιρεθεί το ΦΠΑ;Μιλαμε για καταστήματα όπως Κωτσόβολος πχ.

Για να ξεκινησουμε απο τα βασικα μην δωσεις 650€ για iphone 13, με 800 παιρνεις 15!!!Απο εκει και περα ρωτα το κατάστημα που το αγοράζεις !!

Επεξ/σία από Stelaras1993
  • Thanks 2

19 ώρες πριν, Mixos12re είπε

κανονικα γινεται σε ολα τα καταστηματα...δεν μπορει να σου πει κατι...

αλλα οπως ειπε και ο stelaras μην παρεις iphone 13..πανε στο 15 που ειναι κατα 2 χρονια νεοτερο ή αν μπορείς περιμενε ενα μηνα που θα βγει το 16

Στις 31/7/2024 στις 2:25 ΜΜ, Mixos12re είπε

Δεν μπορείς να βάλεις δώσεις σε συσκευή που αγοράζεται με φοροαπαλλαγή. Αν θες να βάλεις δώσεις θα πρέπει να το κόψεις τιμολόγιο κανονικά οπως τόσα χρόνια και να βρεις το φπα σου τέλος του χρόνου. Αν μπείς και στο σίτε της ΑΑΔΕ αναγάφει το ίδιο πράγμα

15 ώρες πριν, Mixos12re είπε

Να ρωτήσω κάτι επίσης.Απαλλαγη ΦΠΑ κάθε ποτέ μπορώ να έχω;Πχ αγοράζω τώρα με απαλλαγή ποτέ έχω ξανά το δικαιωμα

εχει να κανει με το προσωπικο...αν ειστε συνολο 2 ατομα και αγορασεις 4 συσκευες οκ...αν αγορασεις 8 συσκευες θα σου πουν τι γινεται ρε φιλε; και μην ξεχνας οτι θα πρεπει να τς εμφανισεις...

εμας πχ που μας εκλεψαν συσκευη αγορασμενη με τιμολογιο πηγαμε και καναμε μήνυση για να εχουμε το χαρτι σε περιπτωση ελεγχου... 

Παιδιά καλημέρα.ΨΑΧΝΩ να βρω το κατάστημα που θα κάνω την τελική μου αγορά και ακόμα δεν έχω μάθει αν αφαιρέσει το ΦΠΑ αν βάλω δόσεις.Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;Σε Κωτσόβολο μας χρεώνουν περισσότερο με το πλανο δόσεων.

6 ώρες πριν, Mixos12re είπε

Παιδιά καλημέρα.ΨΑΧΝΩ να βρω το κατάστημα που θα κάνω την τελική μου αγορά και ακόμα δεν έχω μάθει αν αφαιρέσει το ΦΠΑ αν βάλω δόσεις.Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;Σε Κωτσόβολο μας χρεώνουν περισσότερο με το πλανο δόσεων.

Σου απαντήσανε οτι δεν γινεται απαλλαγη ΦΠΑ και δόσεις  , τι δεν καταλαβες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μόνη περίπτωση που να μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο είναι να το πληρώσεις με χρεωστική κάρτα της Πειραιώς και έπειτα να το βάλεις δόσεις μέσα από το winbank.

Ουσιαστικά θα είναι σαν να το έχεις αγοράσει ντούκου, απλά θα μπορείς να μετατρέψεις τη συναλλαγή σε 2 έως 6 δόσεις (ανάλογα το τελικό ποσό που θα πληρώσεις). 

Επεξ/σία από AlienTechGR
  • Like 1

Στις 11/8/2024 στις 10:23 ΠΜ, AlienTechGR είπε

Η μόνη περίπτωση που να μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο είναι να το πληρώσεις με χρεωστική κάρτα της Πειραιώς και έπειτα να το βάλεις δόσεις μέσα από το winbank.

Ουσιαστικά θα είναι σαν να το έχεις αγοράσει ντούκου, απλά θα μπορείς να μετατρέψεις τη συναλλαγή σε 2 έως 6 δόσεις (ανάλογα το τελικό ποσό που θα πληρώσεις). 

Στις 11/8/2024 στις 10:23 ΠΜ, AlienTechGR είπε

Ενδιαφέρον 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...