Katerina9036 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Καλημέρα, δεν ξέρω αν ειναι το σωστό thread, αλλά ψάχνω να στειρώσω την σκύλα μου. Είναι Αμερικανικο Ακίτα και ζυγίζει 40 κιλά. Όπου έχω πάρει τηλέφωνο μου λένε διαφορετικά πράγματα για περίοδο, αντιβιώσεις, εξετάσεις. Εχω μιλήσει με τουλάχιστον 10 κτηνίατρους. Επίσης, κάποιοι ζητάνε 200 κάποιοι 400. Γνωρίζετε εσείς κάποιον οικονομικό κτηνίατρο ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ που θα προσέξει το σκυλάκι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
G.bar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 https://citymaps.gr/kteniatros/athena/meditreat-kteniatreio/#contact Χωρίς δεύτερη σκέψη. Εξαιρετική γιατρός και άνθρωπος.
stelios.s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Katerina9036 είπε Καλημέρα, δεν ξέρω αν ειναι το σωστό thread, αλλά ψάχνω να στειρώσω την σκύλα μου. Είναι Αμερικανικο Ακίτα και ζυγίζει 40 κιλά. Όπου έχω πάρει τηλέφωνο μου λένε διαφορετικά πράγματα για περίοδο, αντιβιώσεις, εξετάσεις. Εχω μιλήσει με τουλάχιστον 10 κτηνίατρους. Επίσης, κάποιοι ζητάνε 200 κάποιοι 400. Γνωρίζετε εσείς κάποιον οικονομικό κτηνίατρο ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ που θα προσέξει το σκυλάκι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γυρω στο 250άρι πάει μιας και στα θηλυκά είναι χειρουργική επέμβαση, με ότι συνεπάγεται. Να πας εδώ με κλειστά τα μάτια! https://citymaps.gr/giatros/khalandri/thomas-maragkos-iatreio/ Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2024 από stelios.s
LabrakisG1992 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 μια συμβουλη θα σου δωσω. οπου και αν πας φυγε πριν την ναρκωση. εγω ηθελα να μεινω μεχρι να κοιμηθει ενω ο γιατρος μου ελεγε φυγε, αλλα εμεινα γιατι εκλεγε η μικρη, και τελικα το μετανιωσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε μια συμβουλη θα σου δωσω. οπου και αν πας φυγε πριν την ναρκωση. εγω ηθελα να μεινω μεχρι να κοιμηθει ενω ο γιατρος μου ελεγε φυγε, αλλα εμεινα γιατι εκλεγε η μικρη, και τελικα το μετανιωσα. Σκέψου και την μικρή που είναι μόνη σε ´αγνωστο μέρος και με άγνωστα πρόσωπα.Εκείνη πρέπει να καθησυχάσεις με την παρουσία σου. 1
basilis_k6 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε μια συμβουλη θα σου δωσω. οπου και αν πας φυγε πριν την ναρκωση. εγω ηθελα να μεινω μεχρι να κοιμηθει ενω ο γιατρος μου ελεγε φυγε, αλλα εμεινα γιατι εκλεγε η μικρη, και τελικα το μετανιωσα. Γιατι; Το εχω κανει τρεις φορες. Να αφησει μονο του το σκυλι να περασει τον φοβο μονο του; 2
Katerina9036 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε μια συμβουλη θα σου δωσω. οπου και αν πας φυγε πριν την ναρκωση. εγω ηθελα να μεινω μεχρι να κοιμηθει ενω ο γιατρος μου ελεγε φυγε, αλλα εμεινα γιατι εκλεγε η μικρη, και τελικα το μετανιωσα. Καλησπέρα, δεν θα την αφήσω. Θέλω να ξέρει ότι είμαι εκεί. Σας ευχαριστώ :) 1
Morosis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Καλησπερα,ειναι υπερβολικο το ποσο που σου ζητανε..ειχα κανει πριν 2,5 χρονια στειρωση σε θηλυκο pitbull γυρω στα 120 με 140,αν θες πληροφοριες στειλε μηνυμα,ειναι στην αργυρουπολη αττικης αν δεν εχεις θεμα μεταφορας
Προτεινόμενες αναρτήσεις