Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, benign είπε Τι εννοεις ''επαναφορα''? Μηπως δεν διαβασες ολες τις λυσεις που προσφερει? Αν χαλασει εντελως ενα δισκος,βαζεις εναν καινουργιο και μεσα σε 10 λεπτα εχεις οτι ειχες και πριν. Αυτο εννοεις επαναφορα? Οχι εννοω επαναφορα ενω δουλευει ο υπολογιστης σε προηγουμενο πιο καλο image χωρις usb stick Παρνω usb stick αλλα μαλλον απο προβλημα του υπολογιστη μου δεν δουλευει Δεν μπουταρει . Το ιδιο προβλημα και με αλλα usb stick Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
hawkpilot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 19 minutes ago, Γιάννης Platano said: Οχι εννοω επαναφορα ενω δουλευει ο υπολογιστης σε προηγουμενο πιο καλο image χωρις usb stick Παρνω usb stick αλλα μαλλον απο προβλημα του υπολογιστη μου δεν δουλευει Δεν μπουταρει . Το ιδιο προβλημα και με αλλα usb stick Αν δεν ξεκινήσεις τον Η/Υ από άλλο μέσο δε μπορείς να κάνεις επαναφορά όπως την ορίζεις. Δοκίμασε με DVD αφού δε δουλεύουν τα USB. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, hawkpilot είπε Αν δεν ξεκινήσεις τον Η/Υ από άλλο μέσο δε μπορείς να κάνεις επαναφορά όπως την ορίζεις. Δοκίμασε με DVD αφού δε δουλεύουν τα USB. Δεν εχει dvd θυρα ο υπολογιστης δυστυχως.
benign Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 36 minutes ago, Γιάννης Platano said: Οχι εννοω επαναφορα ενω δουλευει ο υπολογιστης σε προηγουμενο πιο καλο image χωρις usb stick Παρνω usb stick αλλα μαλλον απο προβλημα του υπολογιστη μου δεν δουλευει Δεν μπουταρει . Το ιδιο προβλημα και με αλλα usb stick Windows 10 εχεις? Εχεις εγκατεστημενο το Acronis σαν προγραμμα στο Windows? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, benign είπε Windows 10 εχεις? Εχεις εγκατεστημενο το Acronis σαν προγραμμα στο Windows? Ναι και στα δύο Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
benign Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Γιαννη συγνωμη που αργησα να απαντησω. Αν ειχες φτιαξει σε καποιον αλλο δισκο image με το acronis μεσα απο τα Windows, τοτε μπορεις μεσα απο το περιβαλλον των Windows να προσπαθησεις να το επαναφερεις. Αλλα κανε ενα back up τα αρχεια σου. Επισης,επιτρεπει η μητρικη σου και το κουτι να βαλεις ενα dvd-rw drive για να δοκιμασεις και απο εκει? Αλλιως να δοκιμαζες με καποιον φτηνο εξωτερικο με usb? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, benign είπε Γιαννη συγνωμη που αργησα να απαντησω. Αν ειχες φτιαξει σε καποιον αλλο δισκο image με το acronis μεσα απο τα Windows, τοτε μπορεις μεσα απο το περιβαλλον των Windows να προσπαθησεις να το επαναφερεις. Αλλα κανε ενα back up τα αρχεια σου. Επισης,επιτρεπει η μητρικη σου και το κουτι να βαλεις ενα dvd-rw drive για να δοκιμασεις και απο εκει? Αλλιως να δοκιμαζες με καποιον φτηνο εξωτερικο με usb? Ναι εχω mage σε αλλο δισκο Αυτο το bold πως μπορει να γινει ? Εχω εξωτερικο dvd αλλα δεν ξερω αν κανει και εγγραφη .Θα δοκιμασω.Ευχαριστω.
benign Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, Γιάννης Platano said: Ναι εχω mage σε αλλο δισκο Αυτο το bold πως μπορει να γινει ? Εχω εξωτερικο dvd αλλα δεν ξερω αν κανει και εγγραφη .Θα δοκιμασω.Ευχαριστω. Δεν θυμαμαι ακριβως τωρα την φρασεολογια του Acronis αλλα θα ανοιξεις το Acronis σαν προγραμμα μεσα στα Wndows και θα επιλεξεις restore. Θα σε ρωτησει whole disk or files,θα διαλεξεις το πρωτο, θα επιλεξεις επιπλεον σε ποιον δισκο θελεις να γινει η επαναφορα και αυτο ειναι. Αν επιτρεπεις,τι εγινε και θελεις να κανεις restore σε προηγουμενη κατασταση? (Ρωταω μηπως ειναι hardware το θεμα και κανεις την διαδικασια αδικα.) Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από benign 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, benign είπε Δεν θυμαμαι ακριβως τωρα την φρασεολογια του Acronis αλλα θα ανοιξεις το Acronis σαν προγραμμα μεσα στα Wndows και θα επιλεξεις restore. Θα σε ρωτησει whole disk or files,θα διαλεξεις το πρωτο, θα επιλεξεις επιπλεον σε ποιον δισκο θελεις να γινει η επαναφορα και αυτο ειναι. Αν επιτρεπεις,τι εγινε και θελεις να κανεις restore σε προηγουμενη κατασταση? (Ρωταω μηπως ειναι hardware το θεμα και κανεις την διαδικασια αδικα.) Ευχαριστω.Για την ωρα δεν θελω κατι αλλα θελω να εχω λυση για την ..κακια την ωρα Παλια ειχα το κατ εμε πολυ καλο Ghost αλλα με 10αρια εχει προβληματα Με ειχε γλυτωσει απο πολλα format
benign Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Προσωπικα,δεν εχω βρει καλυτερο προγραμμα απο το Acronis.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Ετσι μου εφανιζεται το acronis αλλα δεν μπορω ννα καταλαβω αν μπορω απο καπου να κανω επαναφορα
benign Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα πας στο Acronis Universal Restore. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2024 από benign
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, benign είπε Θα πας στο Acronis Universal Restore. Καλημερα .Απο εκει με παει να κανω botable stick
benign Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 4 hours ago, Γιάννης Platano said: Καλημερα .Απο εκει με παει να κανω botable stick Πρεπει να βρεις ενα tab στο προγραμμα που λεει restore. Η δικη μου εκδοση του προγραμματος ειναι σε usb disk και ετσι μπορει να ειναι λιγο διαφορετικη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, benign είπε Πρεπει να βρεις ενα tab στο προγραμμα που λεει restore. Η δικη μου εκδοση του προγραμματος ειναι σε usb disk και ετσι μπορει να ειναι λιγο διαφορετικη. Ευχαριστω.Δεν εχει τετοιο tab αλλα κατορθωσα και εφτιαξα ενα stick που εχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα