Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, benign είπε

Τι εννοεις ''επαναφορα''? :) Μηπως δεν διαβασες ολες τις λυσεις που προσφερει?

Αν χαλασει εντελως ενα δισκος,βαζεις εναν καινουργιο και μεσα σε 10 λεπτα εχεις οτι ειχες και πριν. Αυτο εννοεις επαναφορα?

Οχι εννοω επαναφορα ενω δουλευει ο υπολογιστης σε προηγουμενο πιο καλο image χωρις usb stick 

Παρνω usb stick αλλα μαλλον απο προβλημα του υπολογιστη μου δεν δουλευει

Δεν μπουταρει .

Το ιδιο προβλημα και με αλλα usb stick

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Οχι εννοω επαναφορα ενω δουλευει ο υπολογιστης σε προηγουμενο πιο καλο image χωρις usb stick 

Δεν μπουταρει .

Αν δεν ξεκινήσεις τον Η/Υ από άλλο μέσο δε μπορείς να κάνεις επαναφορά όπως την ορίζεις. Δοκίμασε με DVD αφού δε δουλεύουν τα USB.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hawkpilot είπε

Αν δεν ξεκινήσεις τον Η/Υ από άλλο μέσο δε μπορείς να κάνεις επαναφορά όπως την ορίζεις. Δοκίμασε με DVD αφού δε δουλεύουν τα USB.

Δεν εχει dvd θυρα ο υπολογιστης δυστυχως.

Δημοσ.
36 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Δεν μπουταρει .

Windows 10 εχεις? Εχεις εγκατεστημενο το Acronis σαν προγραμμα στο Windows?

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννη συγνωμη που αργησα να απαντησω.

Αν ειχες φτιαξει σε καποιον αλλο δισκο image με το acronis μεσα απο τα Windows, τοτε μπορεις μεσα απο το περιβαλλον των Windows να προσπαθησεις να το επαναφερεις. Αλλα κανε ενα back up τα αρχεια σου.

Επισης,επιτρεπει η μητρικη σου και το κουτι να βαλεις ενα dvd-rw drive για να δοκιμασεις και απο εκει? Αλλιως να δοκιμαζες με καποιον φτηνο εξωτερικο με usb?

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, benign είπε

Γιαννη συγνωμη που αργησα να απαντησω.

Αν ειχες φτιαξει σε καποιον αλλο δισκο image με το acronis μεσα απο τα Windows, τοτε μπορεις μεσα απο το περιβαλλον των Windows να προσπαθησεις να το επαναφερεις. Αλλα κανε ενα back up τα αρχεια σου.

Επισης,επιτρεπει η μητρικη σου και το κουτι να βαλεις ενα dvd-rw drive για να δοκιμασεις και απο εκει? Αλλιως να δοκιμαζες με καποιον φτηνο εξωτερικο με usb?

Ναι εχω mage σε αλλο δισκο 

Αυτο το bold πως μπορει να γινει ?

Εχω εξωτερικο dvd αλλα δεν ξερω αν κανει και εγγραφη .Θα δοκιμασω.Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Ναι εχω mage σε αλλο δισκο 

Αυτο το bold πως μπορει να γινει ?

Εχω εξωτερικο dvd αλλα δεν ξερω αν κανει και εγγραφη .Θα δοκιμασω.Ευχαριστω.

Δεν θυμαμαι ακριβως τωρα την φρασεολογια του Acronis αλλα θα ανοιξεις το Acronis σαν προγραμμα μεσα στα Wndows και θα επιλεξεις restore. Θα σε ρωτησει whole disk or files,θα διαλεξεις το πρωτο, θα επιλεξεις επιπλεον σε ποιον δισκο θελεις να γινει η επαναφορα και αυτο ειναι.

Αν επιτρεπεις,τι εγινε και θελεις να κανεις restore σε προηγουμενη κατασταση? (Ρωταω μηπως ειναι hardware το θεμα και κανεις την διαδικασια αδικα.)

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, benign είπε

Δεν θυμαμαι ακριβως τωρα την φρασεολογια του Acronis αλλα θα ανοιξεις το Acronis σαν προγραμμα μεσα στα Wndows και θα επιλεξεις restore. Θα σε ρωτησει whole disk or files,θα διαλεξεις το πρωτο, θα επιλεξεις επιπλεον σε ποιον δισκο θελεις να γινει η επαναφορα και αυτο ειναι.

Αν επιτρεπεις,τι εγινε και θελεις να κανεις restore σε προηγουμενη κατασταση? (Ρωταω μηπως ειναι hardware το θεμα και κανεις την διαδικασια αδικα.)

Ευχαριστω.Για την ωρα δεν θελω κατι αλλα θελω να εχω λυση για την ..κακια την ωρα 

Παλια ειχα το κατ εμε πολυ καλο Ghost αλλα με 10αρια εχει προβληματα 

Με ειχε γλυτωσει απο πολλα format

Δημοσ.
4 hours ago, Γιάννης Platano said:

Καλημερα .Απο εκει με παει να κανω botable stick

Πρεπει να βρεις ενα tab στο προγραμμα που λεει restore. Η δικη μου εκδοση του προγραμματος ειναι σε usb disk και ετσι μπορει να ειναι λιγο διαφορετικη.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, benign είπε

Πρεπει να βρεις ενα tab στο προγραμμα που λεει restore. Η δικη μου εκδοση του προγραμματος ειναι σε usb disk και ετσι μπορει να ειναι λιγο διαφορετικη.

Ευχαριστω.Δεν εχει τετοιο tab αλλα κατορθωσα και εφτιαξα ενα stick που εχει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...