fantacid Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Πως μπορω να δηλωσω το site μου σε μια μηχανη αναζητησης χωρις να πληρωνω 300$ που θελει το yahoo,k πως θα επιτυχω μια καλυτερη θεση στα αποτελεσματα??
GrMikeD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Πως μπορω να δηλωσω το site μου σε μια μηχανη αναζητησης χωρις να πληρωνω 300$ Bale swsta keywords kai description kai perimene merikous mines που θελει το yahoo,k πως θα επιτυχω μια καλυτερη θεση στα αποτελεσματα?? Kane to site sou kalo gia na dexetai polles episkepseis kai na to kanoun link alloi.
imidazole Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 http://www.1stposition.net/ kai http://www.web-positiongold.com/ einai 2 programmmata pou asxolountai me auto pou 8eleis: na prow8hsoun to site se kalyterh 8esh stis mhxanes anazhthshs
fantacid Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Ειμαι ασχετος παιδια,αλλα εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν καποια tags(?) υα οποια διαβαζουν οι μηχανες κ βγαζουν τα αποτελεσματα, ή μηπως λεω οτι ναναι???
fantacid Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 καλα κανεις δε ξερει??? ή βαριεσται να απαντησετε σε εναν νεο?
imidazole Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 egw pantws den 3erw mh vaziesai pantws fantacid- mporei kapoios na sou pei....
CyberWalker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Ναι υπάρχουν κάποια tags. (meta tags) Αλλά αυτά δίνουν πολλών ειδών πληροφορίες. Ο καλύτερος τρόπος (για εσένα) είναι να βάλεις όχι 'σωστά' αλλά 'έξυπνα' θα έλεγα εγώ keywords και να περιμένεις μερικούς μήνες. Αν θες pagerank τότε ΚΑΝΕ ΩΡΑΙΟ SITE!!! Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ΚΩΛΟSITES ορισμένων γεμάτα διαφημίσεις να βγαίνουν πρώτη μούρη και γι'αυτό δε σου δίνω άλλες συμβουλές πέρα του σωστού. Και πιστεύω ότι πολλοί από εδώ μέσα δε σου λένε 'κόλπα' για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Stop στο goole search spam! AMAN!
BLISS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 καλα κανεις δε ξερει???ή βαριεσται να απαντησετε σε εναν νεο? mhpws esu bariesai na psa3eis? an dwseis sto google "meta tags" 8a sou bgalei xiliades sites me info ena sthn tuxh http://searchenginewatch.com/webmasters/article.php/2167931
BLISS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ΚΩΛΟSITES ορισμένων γεμάτα διαφημίσεις να βγαίνουν πρώτη μούρη prwth mourh de bgaineis an den exeis plhrwsei thn engine. stis sobares toulaxiston mhxanes. Fusika auto to kanoun sites pou exoun esoda kai 8eloun na sou poulhsoun kati. Den einai tuxaio oti auta bgainoun prwta. Proswpika otan psaxnw bazw polla meion (-) gia na 3aka8arisw, oso ginetai ta apotelemata. p.x. auto pou psaxnw +video +download -$
CyberWalker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Παρομοίως, κι εγώ βάζω σωστά και έξυπνα keywords και όταν θέτω προς διάθεση αλλά και όταν ψάχνω. Το σωστό ψάξιμο είναι ολόκληρη τέχνη! Βλέπε FRAVIA! BLISS, ως προς την πληρωμή κάνεις λάθος (εν μέρει) - Το GOOGLE (μια από τις σοβαρότερες μηχανές αναζήτησης) ξεκίνησε και παραμένει αφιλοκερδές. Ακόμα και ως open είχε ξεκινήσει αλλά πλέον μερικά κομμάτια του κώδικα (όπως ο αλγόριθμος ταξινόμησης) μένουν 'κρυφά'. Οι διαφημίσεις και το 'linkage spam' (κακά τα ψέμματα) ελέγχουν τα αποτελέσματα! Ωστόσο εννοείται ότι δεν είναι το μόνο κακό - Η παινεία τέχνες κατεργάζεται... και υπάρχει πολύ πείνα για υψηλό pagerank! Και κάτι ακόμα. Δε χρειάζεται να πληρώσεις καμιά search engine, αρκεί να πληρώσεις κάποιους με ήδη υψηλό page rank. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί! Επάγγελμα το έχουν κάνει. Προσωπικά προτιμώ να φτιάχνω όμορφα sites που τα επιλέγει ο κόσμος επειδή ΑΞΙΖΟΥΝ και να ανεβάζω pagerank έτσι (και στην τελική να με πληρώνουν άλλοι για να τους 'ανεβάσω' και μάλιστα επιλεκτικά) παρά να πληρώσω εγώ άλλους για να ανέβω και να δείχνω στην τελική, τι; Πρώτη μούρη στον κοσμάκη κάτι που έφτιαξα σε ένα βράδυ;!
fantacid Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 παιδια με παρεξηγησατε λιγο,δε θελω να προωθησω ενα site που εφτιαξα για να περναει η ωρα μου κ χαιρομαι με το να μαζευω hits. το site ειναι επαγγελματικο,επηδει ασχολουμε με το internet ειπανα φτιαξω ενα site για το μαγαζι του πατερα μου,ειναι ενας τροπος διαφημισης κ προωθησης των εμπορευματων του μαγαζιου του πατερα μου. θελω να το βρησκουν ευκολα καποιοι ανθρωπο που ψαχνουν στο δυκτιο,για αυτο το σγκεκριμενο προιον.
_DiMoN_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 ΑΝ το Site είναι καλό, έχει πολλά κείμενα και ονόματα...όποιος θέλει και ψάχνει κάτι σε σχέση με το Site σου θα το βρει... tip: ονόμασε της φωτογραφίες με σχετικό περιεχόμενο!
CyberWalker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 ...και πρόσεξε την ορθογραφία σου. no offence!
xaotikos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Τα πιο χρήσιμα meta tag σε τέτοια sites (ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλπ) είναι το ονοματεπώνυμο, το όνομα της εταιρίας, τα προϊόντα κλπ
dipe Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Ναι υπάρχουν κάποια tags. (meta tags) Αλλά αυτά δίνουν πολλών ειδών πληροφορίες. Ο καλύτερος τρόπος (για εσένα) είναι να βάλεις όχι 'σωστά' αλλά 'έξυπνα' θα έλεγα εγώ keywords και να περιμένεις μερικούς μήνες. Αν θες pagerank τότε ΚΑΝΕ ΩΡΑΙΟ SITE!!! Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ΚΩΛΟSITES ορισμένων γεμάτα διαφημίσεις να βγαίνουν πρώτη μούρη και γι'αυτό δε σου δίνω άλλες συμβουλές πέρα του σωστού. Και πιστεύω ότι πολλοί από εδώ μέσα δε σου λένε 'κόλπα' για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Stop στο goole search spam! AMAN! Το δικό μας πληροφοριακά πάντα δεν έχει ούτε μια διαφήμιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.