Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Facebook

gperesoglou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναφορά σε κείμενο

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία σας εύχομαι! Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι άτομο με πρόβλημα όρασης. Θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση ελπίζοντας ότι κάποιος θα μπορέσει να με βοηθήσει. Πριν 6 μήνες περίπου μου παραβίασαν το λογαριασμό μου στο facebook. Αυτός που το έκανε ενεργοποίησε την ταυτότητα δύο παραγόντων. Βέβαια το καλό είναι ότι δεν πρόλαβε να αλλάξει τη διεύθυνση email που ήταν συνδεδεμένη με τον λογαριασμό. Προσπάθησα από την αρχή που έγινε η παραβίαση να κάνω ταυτοποίηση με κάποια έγγραφα αλλά δεν μου δεχόταν κανένα από αυτά. Πριν 5 μέρες που το ξαναβοκίμασα δέχτηκε το εγγραφώ και μου έστειλε e-mail ότι μπορώ πλέον να επαναφέρω τον λογαριασμό μου. Από δω και πέρα λοιπόν ξεκινάει το πρόβλημα. Κάνω κανονικά αλλαγή στον κωδικό αλλά μετά μου ζητάει από την εφαρμογή εξαψήφιο κωδικό. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω την εφαρμογή της ταυτότητας δύο παραγόντων διότι αυτό το ενεργοποίησε αυτός που παραβίασε τον λογαριασμό. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...