Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα pc Ιntel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz, με 24 gb RAM, Win-10 Pro 64bit (22H2) , Κάρτα οθόνης: AMD Radeon HD 6450, 1Gb και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:

Όταν επιλέγω να κάνει ο υπολογιστής RESTART, φτάνει μέχρι την splash screen της μητρικής και μετά σβήνει. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιάννης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά ασε μόνο τα βασικά συνδεδεμένα στο pc.

Πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη.

Υστερα δοκίμασε ενα reset στο bios.

Ειτε μεσα απο το bios, ειτε εάν γνωρίζεις με το jumper, είτε βγάλε την μπαταρία και κλείσε το τροφοδοτικό και πάτα το κουμπί εκκίνησης. Ξαναβάλε μπαταρία και ξαναδοκιμαζεις.

Εάν δεν φτιάξει δοκίμασε ένα ένα τα dimms της ram.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και χωρίς την κάρτα γραφικών, με τα on board γραφικά.

Αυτά για αρχή, καλή επιτυχία.

Επεξ/σία από giannis1345
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Πρόβλημα στην επανεκκίνηση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/07/2024 at 23:17, xatzibabis76 said:

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα pc Ιntel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz, με 24 gb RAM, Win-10 Pro 64bit (22H2) , Κάρτα οθόνης: AMD Radeon HD 6450, 1Gb και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:

Όταν επιλέγω να κάνει ο υπολογιστής RESTART, φτάνει μέχρι την splash screen της μητρικής και μετά σβήνει. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιάννης

Συγνωμη,αλλα δεν βγαινει νοημα απο αυτα που γραφετε.

Κατ΄αρχην δεν μας ειπατε ποτε και πως παρουσιαστηκε το προβλημα. Στα ξαφνικα,ενω δεν υπηρχε μεχρι τοτε κανενα προβλημα? Αλλαξατε κατι στον υπολογιστη?Αλλαξατε λειτουργικο? Στο bios μπαινει?

Μετα η διατυπωση σας δεν ειναι κατανοητη.

Τι εννοειτε? Ειστε μεσα στο περιβαλλον Windows,επιλεγετε restart,κανει επανεκκινηση ο υπολογιστης και μετα το screen της μητρικης σβηνει?

Δηλαδη αν επιλεξετε τερματισμος,shut down,κλεινει κανονικα και μετα οταν ξεκινατε τον υπολογιστη,μπαινει κανονικα στο Windows? H καθε φορα που κλεινει ο υπολογιστης και τον ξεκινατε σβηνει μετα το screen της οθονης?

Επεξ/σία από benign

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...