topdim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Κάποιος πρέπει να με έχει ματιάξει δεν εξηγείτε. Σήμερα επιτέλους θα μου ερχόταν το Samsung smartwatch Ultra σε πορτοκαλί, που είχα προπαραγγείλει σε τιμή χώμα από το Amazon Ιταλίας. Μου το φέρνει λοιπόν ο UPS διανομέας και ενώ βλέπω ότι το αυτοκόλλητο, ήταν κάπως ξεκολλημένο, κάνω το λάθος να υπογράψω. Μόλις μπαίνω στο διαμέρισμα και πάω να ανοίξω την συσκευασία, διαπιστώνω ότι ήταν παραβιασμένη και υπήρχε το κουτί του ρολογιού μέσα μόνο, χωρίς κανένα περιεχόμενο. Προλαβαίνω τον διανομέα και του αναφέρω το πρόβλημα και με μια άνεση μου λέει, "Κύριε τώρα υπογράψατε, δεν μπορώ να κάνω κάτι, επικοινωνήστε με τα κεντρικά μας" Κάγκελο εγώ. Αρχίζω τσατ με βοήθεια Google Translate, στο Amazon Ιταλίας, αφού δεν ξέρω Ιταλικά και ενώ ο τύπος μου γραφεί μην ανησυχείτε, θα βρούμε λύση, μετά από κανένα μισάωρο έρχεται εμαιλ, που λέει ότι δυστυχώς, η UPS λέει ότι σας το παρέδωσε κανονικά και επειδή και καλά βλέπουμε ότι έχετε στείλει και αλλά πράγματα πίσω, στο παρελθόν, δεν θα μπορέσουμε να σας πιστώσουμε τίποτα και μάλιστα ότι αν επιμένετε, μπορούμε και να σας κλείσουμε τον λογαριασμό και να μην μπορείτε να ξαναγοράσετε από το Amazon γενικά, ban δηλαδή (θα μας τρελάνουν). Το θέμα είναι ότι εγώ δεν θέλω πίστωση, αλλά το προϊόν που παράγγειλα και πλήρωσα. Επικοινωνώ με UPS Ελλάδας, θα σας απαντήσουμε σε έως 10 μέρες μου λένε. Κάνω τσατ με Amazon Γερμανίας, που μπορείς να μιλήσεις και Αγγλικά και γενικά τις περισσότερες φορές ψωνίζω από εκεί και μου λένε ότι θα το προωθήσουν στο κατάλληλο τμήμα και ότι θα με απαντήσουν σε έως 2 μέρες. Επίσης έγραψα και στον συνήγορο του καταναλωτή. Παιδιά καμία ιδέα άλλη, σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Αν δεν το εχεις ποσταρει και στο Reddit εσυ, τοτε εχει συμβει και σε αλλον δυστυχως. https://new.reddit.com/r/GalaxyWatch/comments/1ef23vb/just_got_my_new_watch_ultra_from_amazonit_oh_wait/
topdim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Πλάκα μου κάνεις? Τι φάση, πλέον θα φοβόμαστε και από το Amazon να παραγγέλνουμε? Αν και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν φταίει το ίδιο το Amazon, αλλά κάποιος ελαφροχέρης κατά την μεταφορά Απλά πρέπει να αρχίσουν τις έρευνες και προπαντός να μου στείλουν το προϊόν.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, topdim είπε Πλάκα μου κάνεις? Τι φάση, πλέον θα φοβόμαστε και από το Amazon να παραγγέλνουμε? Αν και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν φταίει το ίδιο το Amazon, αλλά κάποιος ελαφροχέρης κατά την μεταφορά Απλά πρέπει να αρχίσουν τις έρευνες και προπαντός να μου στείλουν το προϊόν. Παντως, επειδη αναφερονται οι ιδιες εταιρειες και στο reddit, σιγουρα δεν μπορει να ειναι τυχαιο, εκτος αν καποιος διαβασε το thread και αποφασισε να κανει το ιδιο ξερωγω. Προσωπικα πιστευω θα βγαλεις ακρη, Αμαζον ειναι αυτη, απλως ισως τελικα ειναι καλη ιδεα να βιντεοσκοπουμε unboxings ακομα και απο τετοιες εταιρειες και οχι μονο απο κινεζομαγαζα πλεον.
topdim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Άσε είναι απαράδεκτοι εκεί στο Amazon.it, δεν φτάνει που δεν πήρα αυτό που παράγγειλα, με απείλησαν, όπως έγραψα και ότι μπορούν να κλείσουν τον λογαριασμό μου
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Τελικα εβγαλες ακρη? Δώσε update 1
ASFE Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Ναι ρε παιδες οταν γινονται τοσο χοντρα περιστατικα να μας λετε και τη συνεχεια.
topdim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Παιδιά έχετε, δίκαιο, συγνώμη για την μη ενημέρωση, απλά μεσολάβησαν διακοπές με την οικογένεια. Τα πράγματα έχουν έως εξής, μετά από πολλά email, διάρκειας ενός μήνα+, μπρος πίσω με το Ιταλικό Amazon και το τονίζω το Ιταλικό, γιατί δεν πιστεύω ότι τέτοιες μαλακίες δεν θα μου έκανε το Amazon Γερμανίας, που κυρίως αγοράζω από εκεί. Καταλήξαμε να με γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια, πρώτον να μου κλείσουν τον λογαριασμό σε όλα τα Amazon, κάτι που κράτησε περιέργως 3 μέρες νομίζω, γιατί ξαναμπαίνω (δεν έχω κάνει όμως συναλλαγή) επειδή άκουσον άκουσον έκανα κατάχρηση τους ορούς τους, επειδή έστειλα κάποια πράγματα πίσω όλα αυτά τα χρόνια, δικαίωμα που υπάρχει στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, και δεύτερον να μου λένε τα ίδια και τα ίδια, ότι δεν δεχόμαστε το χαρτί της Ελληνικής Αστυνομίας, γιατί δεν μπορούν να το επιβεβαιώσουν, σαν δικαιολογία και να μου προτείνουν κάποια συγκεκριμένα βήματα σύνταξης της αναφοράς της αστυνομίας που πρέπει να ακολουθήσω, που είναι ακριβώς αυτά που γραφεί το χαρτί εξαρχής, δηλαδή ονοματεπώνυμο, τόπο, περιγραφή περιστατικού, προϊόν κτλ Εν τω μεταξύ επειδή τόσο ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΒΛΑΚΕΣ τους μετέφρασα την αναφορά της Αστυνομίας και στα Αγγλικά μπας και ήταν αυτό το θέματα τους, αλλα τίποτα, ολο μου έστελναν την τυποποιημένη απάντηση, ότι δεν μπορούν να το πιστοποιήσουν και πρέπει να ακολουθήσω τα δικά τους βήματα. Τους είπα ότι θα κινηθώ, με δικηγόρο, μου είπαν ότι περιμένουμε το email του δικηγορικού γραφείου και βλέπουμε. Έκανα και καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή, όπως και στην τράπεζα μου, για αμφισβήτηση συναλλαγής και περιμένω. Τέλος, ήρθα σε επαφή και με το παλικάρι από το Reddit, ο οποίος είναι Έλληνας, μένει Αθήνα (εγώ Θεσσαλονίκη) και κάναμε ακριβώς τις ιδίες ενέργειες, αυτόν τον πίστωσαν και εμένα μου βγάζουν το λαδί. Τι να πω, ποτέ ξανά από Amazon Ιταλίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα