georgia6575 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλησπέρα! Επειδή εχω εκνευριστεί αφάνταστα με τις ελληνικες τράπεζες και με τον τρόπο που έχουν βρει για να σου παιρνουν χρήματα με το ετσι θέλω για την ανανέωση της χρεωστικης κάρτας σου κάρτας 6 ευρω απο τον λογαριασμό σου χωρις καν να έχεις δώσει την συναινεσή σου...και καλά όταν έχεις μία κάρτα αλλά όταν έχεις και πολλές το ''μεροκάματο'' είναι ''καλό'' θα ήθελα οποιος γνωριζεί να με ενημερώσει: 1)Η Revolut έχει ημερομηνία λήξης 2ετίας όπως οι ελληνικές χρεωστικές?? 2)Μπορώ να την συνδέσω με Paypal και αν ναι πως θα την φορτίζω απο τον ΙΒΑΝ μου?? 3)Θα έχει χρεώσεις ή θα τραβάει απο τον λογαριασμό που θα είναι συνδεδεμένη(μ ενδιαφέρει για ιντερνετικές αγορές) 4)Δεν μ ενδιαφέρει η αν είναι άυλη η πλαστική ούτε θέλω να χτίσω αφορολόγητο Αν κάποιος είναι γνώστης ας με διαφωτίσει Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 3 hours ago, georgia6575 said: Καλησπέρα! Επειδή εχω εκνευριστεί αφάνταστα με τις ελληνικες τράπεζες και με τον τρόπο που έχουν βρει για να σου παιρνουν χρήματα με το ετσι θέλω για την ανανέωση της χρεωστικης κάρτας σου κάρτας 6 ευρω απο τον λογαριασμό σου χωρις καν να έχεις δώσει την συναινεσή σου...και καλά όταν έχεις μία κάρτα αλλά όταν έχεις και πολλές το ''μεροκάματο'' είναι ''καλό'' θα ήθελα οποιος γνωριζεί να με ενημερώσει: 1)Η Revolut έχει ημερομηνία λήξης 2ετίας όπως οι ελληνικές χρεωστικές?? 2)Μπορώ να την συνδέσω με Paypal και αν ναι πως θα την φορτίζω απο τον ΙΒΑΝ μου?? 3)Θα έχει χρεώσεις ή θα τραβάει απο τον λογαριασμό που θα είναι συνδεδεμένη(μ ενδιαφέρει για ιντερνετικές αγορές) 4)Δεν μ ενδιαφέρει η αν είναι άυλη η πλαστική ούτε θέλω να χτίσω αφορολόγητο Αν κάποιος είναι γνώστης ας με διαφωτίσει Ευχαριστώ. 1) Όχι δεν είναι στα 2 έτη η λήξη, είναι μεγαλύτερη 2) Μπορείς να συνδέσεις με PayPal υπό την έννοια ότι το PayPal θα χρεώνει τη Revolut για τις αγορές σου. Επίσης, αντίστροφα, μπορείς να στέλνεις τυχόν PayPal balance υπόλοιπο στο Revolut IBAN. Φόρτιση μέσω PayPal χωρίς να έχεις PayPal balance δε γίνεται. 3) Ρωτάς 2 διαφορετικά ασύνδετα πράγματα εδω. Θα έχει τις χρεώσεις που προβλέπονται. Ο λογαριασμός που θα είναι συνδεδεμένη θα είναι ένας IBAN που θα σου εκδώσει η Revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpil Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 1. Μπορείς να έχεις μόνο άυλη κάρτα χωρίς ημερομηνία λήξης. Αν θες βγάζεις και κανονική αλλά δεν έχω και δεν ξέρω πόσο διάρκεια έχει. 2. Μπορείς να την συνδέσεις με το paypal, επίσης την συνδέεις με Ελληνικό iban και την φορτίζεις στο λεπτό. 3. Δηλαδή θέλεις να αγοράσεις κάτι από το paypal με 30 ευρώ, από το Ελληνικό iban φορτώνεις την Revolut με 30 ευρώ και πληρώνεις μέσω paypal με την άυλη κάρτα Revolut με ελάχιστες χρεώσεις ή και μηδαμινές. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς! 4. Κάποτε θα μπει και στο αφορολόγητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gabriel1981 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Θα μπορουσατε να μου δώσετε καποια άλλη κάρτα εφάμιλλη με την ρεβολουτ ; Έχω δοκιμάσει την tap αλλά δε με βολεψε καθόλου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα