vaggos231 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι για ένα νέο σύστημα για gaming κυρίως αλλά και βαριά προγράμματα για μηχανικούς (revvit, autocad κλπ). Έχω ένα ps5 με το οποίο παίζω σε 4κ τηλεόραση αλλά ποτέ δεν συνήθισα να παίζω στο playstation fps, θέλω να ξαναξεκινήσω παίζοντας cod, battlefield και λοιπα online. Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1200 Χρήση υπολογιστή : Gaming Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Υπάρχει μια asus 75 hz 1080p, θα ξεκινήσω με αυτήν και μελλοντικά αναβαθμίζω Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν οι τιμές είναι +-50 ευρώ θα προτιμήσω από ένα, αλλιώς είμαι 100% άνετος να κάνω την συναρμολόγηση εγώ Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Καλύτερα απο κατάστημα, αλλιώς εγώ Υπάρχει ένας toshiba ssd 500gb, και ένα bronze 550 corsair psu Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα