tutuyo Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 12 minutes ago, Nabuko said: Τα πιο φθηνά φίλτρα τα παίρνει ιδιώτης στα 5-6 ευρώ. 75 ευρώ για 3 μπουζί, δηλ. 25 το ένα. Οκ Εδώ βλέπω το ιριδίου της Bosch στα 15 με φπα μέσα. Το 5λιτρο Castrol 5-20 έχει 50 ευρώ και το χρέωσε 75. Πιστεύω ότι έβγαλε και ένα 70αρι+ από υπερκοστολόγηση υλικών. Επιβεβαιώνω για τα μπουζί ειδικα Σε puretech, η αντιπροσωπεία μου χρέωσε 45€ για 3 ιριδίου της Bosche Γενικά σε αντιστοιχο σέρβις με του TS, στην Opel πλήρωσα 240€ (με έκπτωση)
Witcher1st Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Georgebek2 said: Τυπογραφικο λαθος το 4; Οκ... αλλα η τιμη τεμαχιου 15,13 βγαινει αυτοματα... για ξαναπαρε τον φιλο και ρωτα τον ποια ειναι η τιμη τεμαχιου; Ναι επειδη τα περνανε σε excel ή παρεμφερες προγραμμα και κανει αυτοματα την διαιρεση. Εχω στειλει και στο ford club να μου πουν την αποψη τους. Εξαλλου παντου 5/5 αστερια εχει σε αξιολογησεις, και απο το ford club τον προτειναν πριν χρονια. Οπως ειπα τα τεσσερα τελευταια χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα. Προπερσι θυμαμαι οτι του ειχα πει να μου αλλαξει τα τακακια, αλλα μου ειπε οτι δεν εχουν θεμα, απλα τα ειχε σφιξει. Θα μπορουσε να μου τα αλλαζε και να επαιρνε επιπλεον λεφτα. Μου το ειπε και ο ιδιος δλδ. 35 minutes ago, Nabuko said: Τα πιο φθηνά φίλτρα τα παίρνει ιδιώτης στα 5-6 ευρώ. 75 ευρώ για 3 μπουζί, δηλ. 25 το ένα. Οκ Εδώ βλέπω το ιριδίου της Bosch στα 15 με φπα μέσα. Το 5λιτρο Castrol 5-20 έχει 50 ευρώ και το χρέωσε 75. Πιστεύω ότι έβγαλε και ένα 70αρι+ από υπερκοστολόγηση υλικών. Μου κοιτας τωρα τα πιο φθηνα μαγαζια στο σκρουτζ ομως. Σε εξειδικευμενο συνεργειο πηγα. Να εχουν τιμες σκρουτζ; 4 hours ago, salss said: ρε παιδιά λες και δεν ξέρετε τους συνεργειάδες. προφανώς είδαν τον TS ότι δε γνωριζε και πολλά (και δεν ήταν και υποχρεωμένος να γνωρίζει) και τον πετσόκοψαν. Γνωστή τακτική αυτή. Πάλι καλά που κόψανε και μια απόδειξη. Θα μπορούσαν να του πάρουν τα ίδια και να τσεπώσουν και τον ΦΠΑ άμα λάχει Τι ακριβως να γνωριζω; Τι να του ελεγα; Οχι δε θελω μπουζι; Οχι θα σου φερω εγω το δικο μου λαδι και τα δικα μου φιλτρα; Πηγα το αμαξι για σερβις συγκεκριμενη ημερομηνια, κλεινοντας ραντεβου. Αφησα το αμαξι και μετα απο 2 ωρες με πηρε τηλεφωνο για να μου πει το κοστος. Να του ελεγα οχι και να πηγαινα να το επαιρνα; Και να εψαχνα αλλου; Και που αλλου; Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο σε Ford; Στα επισημα στην Βουλιαγμενης πετσοκοβουν και κανουν και προχειροδουλειες. Να πηγαινα στο μαστορα της γειτονιας μου; Να τα αγοραζα απο το σκρουτζ και να τα εβαζα μονος μου; Εσυ τι κανεις; Και για τι αμαξι μιλαμε; 25ετιας ή σχετικα καινουριο; Επεξ/σία 1 Αυγούστου από Witcher1st 1
Nabuko Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μου κοιτας τωρα τα πιο φθηνα μαγαζια στο σκρουτζ ομως. Σε εξειδικευμενο συνεργειο πηγα. Να εχουν τιμες σκρουτζ; Αυτός τα αγοράζει ακόμα πιο φθηνά. 1
definitio Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Witcher1st said: Ναι επειδη τα περνανε σε excel ή παρεμφερες προγραμμα και κανει αυτοματα την διαιρεση. Εχω στειλει και στο ford club να μου πουν την αποψη τους. Εξαλλου παντου 5/5 αστερια εχει σε αξιολογησεις, και απο το ford club τον προτειναν πριν χρονια. Οπως ειπα τα τεσσερα τελευταια χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα. Προπερσι θυμαμαι οτι του ειχα πει να μου αλλαξει τα τακακια, αλλα μου ειπε οτι δεν εχουν θεμα, απλα τα ειχε σφιξει. Θα μπορουσε να μου τα αλλαζε και να επαιρνε επιπλεον λεφτα. Μου το ειπε και ο ιδιος δλδ. Μου κοιτας τωρα τα πιο φθηνα μαγαζια στο σκρουτζ ομως. Σε εξειδικευμενο συνεργειο πηγα. Να εχουν τιμες σκρουτζ; Τα συνεργεία αγοράζουν με σημαντική έκπτωση ανταλλακτικά, σίγουρα τους έρχεται αρκετά πιο φθηνά ..σε τελική λιανική ως ιδιώτης θα βρεις φθηνότερα από τρίτες πηγές, αλλά λόγω αντιγράφων σε κρίσιμα ηλεκτρολογικά, καλό θα ήταν να μην επιλέγεται το φθηνότερο...έχω διαβάσει και για περιπτώσεις αντιγράφων κι από επίσημα κανάλια, αλλά σαφώς θα είναι πολύ πιο σπάνιο ...αλλά τα εργατικά κ.α. έξοδα εδώ είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με άλλες χώρες, αλλιώς δεν θα μπορούσε να έχει αυτοκίνητο ο μέσος Έλληνας. Δεν είναι δλδ η διαφορά στη τιμή - με απόλυτους όρους - συγκριτικά με τριτες πηγές που δείχνει ότι σε υπερχρέωσαν, αλλά ότι φαίνεται να σου έχουν χρεώσει 1 μπουζί παραπάνω, και είπαμε εντάξει όχι η φθηνότερη τιμή, αλ΄λα είναι αρκετά τσιμπημένη ...εγώ πρόσφατα άλλαξα μηχανικό γρύλλο παραθύρου...το συνεργείο, εξειδικευμένο & εξουσιοδοτημένο, παρήγγειλε καινούριο από Αθήνα (είχα βρει μεταχειρισμένο εγώ Θεσσαλονίκη, κι όπου χρειάζεται παίρνουν κι αυτοί μεταχ. από προμηθευτές, αλ΄λα επιλέχθηκε αυτή η λύση, ΟΚ, οι συνεργάτες τους μπορεί να μην είχαν) ...όταν πήγα να πληρώσω, μού είπαν ότι έκανε 65€...εγώ το είχα βρει καινούριο από τον Καχέλο στα 55€ τελική, αλλά χωρίς μεταφορικά...οπότε πρακτικά δεν έχασα τίποτα. .. Για το παραπανίσιο μπουζί τουλάχιστον πρέπει να τους ρωτήσεις...γιατί και η απόδειξη δεν δείχνει να έχει υπολογιστεί έκπτωση κάποιου είδους ..πχ σε μένα μπορεί να αναφέρουν χρέωση ανταλλακτικού, αναλώσιμου ή υπηρεσίας και έπειτα να υπολογίζουν έκπτωση προσαρμοσμένη σ΄αυτό που έγινε... ...δλδ έστω ότι για κάποιο λόγο αγοράζουν μπουζί σε 4άδες...δεν έχει υπολογισθεί έκπτωση αναλογούσα στα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στη πράξη. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από definitio
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ναι επειδη τα περνανε σε excel ή παρεμφερες προγραμμα και κανει αυτοματα την διαιρεση. Εχω στειλει και στο ford club να μου πουν την αποψη τους. Εξαλλου παντου 5/5 αστερια εχει σε αξιολογησεις, και απο το ford club τον προτειναν πριν χρονια. Οπως ειπα τα τεσσερα τελευταια χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα. Προπερσι θυμαμαι οτι του ειχα πει να μου αλλαξει τα τακακια, αλλα μου ειπε οτι δεν εχουν θεμα, απλα τα ειχε σφιξει. Θα μπορουσε να μου τα αλλαζε και να επαιρνε επιπλεον λεφτα. Μου το ειπε και ο ιδιος δλδ. Μου κοιτας τωρα τα πιο φθηνα μαγαζια στο σκρουτζ ομως. Σε εξειδικευμενο συνεργειο πηγα. Να εχουν τιμες σκρουτζ; Τι ακριβως να γνωριζω; Τι να του ελεγα; Οχι δε θελω μπουζι; Οχι θα σου φερω εγω το δικο μου λαδι και τα δικα μου φιλτρα; Πηγα το αμαξι για σερβις συγκεκριμενη ημερομηνια, κλεινοντας ραντεβου. Αφησα το αμαξι και μετα απο 2 ωρες με πηρε τηλεφωνο για να μου πει το κοστος. Να του ελεγα οχι και να πηγαινα να το επαιρνα; Και να εψαχνα αλλου; Και που αλλου; Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο σε Ford; Στα επισημα στην Βουλιαγμενης πετσοκοβουν και κανουν και προχειροδουλειες. Να πηγαινα στο μαστορα της γειτονιας μου; Να τα αγοραζα απο το σκρουτζ και να τα εβαζα μονος μου; Εσυ τι κανεις; Και για τι αμαξι μιλαμε; 25ετιας ή σχετικα καινουριο; Σου έσφιξε τα τακάκια;Blinker fluid τουλάχιστον το γέμισε; 1 1 4
Nabuko Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Αφησα το αμαξι και μετα απο 2 ωρες με πηρε τηλεφωνο για να μου πει το κοστος. Να του ελεγα οχι και να πηγαινα να το επαιρνα; Και να εψαχνα αλλου; Και που αλλου; Αφού τα βλέπεις ολα οκ τότε γιατί άνοιξες το θέμα? Το άνοιξες επειδή δε σου άρεσε η τιμή, θεώρησες ότι πλήρωσες πολλά και ήθελες επιβεβαίωση. Αν δεν είχες αμφιβολίες δε θα γράφαμε τώρα όλοι εδώ. Προσωπικά πιστεύω ότι στα 200 με 220 μαξ θα ήταν μια σωστή χρέωση. Αν θέλεις να κάνεις τα στραβά μάτια επειδή για σένα είναι καλός στη δουλειά του είναι κατανοητό. Κι εγώ το κάνω αυτό. 4
tutuyo Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 33 minutes ago, Witcher1st said: Ναι επειδη τα περνανε σε excel ή παρεμφερες προγραμμα και κανει αυτοματα την διαιρεση. Εχω στειλει και στο ford club να μου πουν την αποψη τους. Εξαλλου παντου 5/5 αστερια εχει σε αξιολογησεις, και απο το ford club τον προτειναν πριν χρονια. Οπως ειπα τα τεσσερα τελευταια χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα. Προπερσι θυμαμαι οτι του ειχα πει να μου αλλαξει τα τακακια, αλλα μου ειπε οτι δεν εχουν θεμα, απλα τα ειχε σφιξει. Θα μπορουσε να μου τα αλλαζε και να επαιρνε επιπλεον λεφτα. Μου το ειπε και ο ιδιος δλδ. Μου κοιτας τωρα τα πιο φθηνα μαγαζια στο σκρουτζ ομως. Σε εξειδικευμενο συνεργειο πηγα. Να εχουν τιμες σκρουτζ; Τι ακριβως να γνωριζω; Τι να του ελεγα; Οχι δε θελω μπουζι; Οχι θα σου φερω εγω το δικο μου λαδι και τα δικα μου φιλτρα; Πηγα το αμαξι για σερβις συγκεκριμενη ημερομηνια, κλεινοντας ραντεβου. Αφησα το αμαξι και μετα απο 2 ωρες με πηρε τηλεφωνο για να μου πει το κοστος. Να του ελεγα οχι και να πηγαινα να το επαιρνα; Και να εψαχνα αλλου; Και που αλλου; Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο σε Ford; Στα επισημα στην Βουλιαγμενης πετσοκοβουν και κανουν και προχειροδουλειες. Να πηγαινα στο μαστορα της γειτονιας μου; Να τα αγοραζα απο το σκρουτζ και να τα εβαζα μονος μου; Εσυ τι κανεις; Και για τι αμαξι μιλαμε; 25ετιας ή σχετικα καινουριο; Βρε εσύ καλά τα λες. Λες και μπορούμε όλοι ( η θέλουμε) να μπλεχτουμε με μπουζί και λάδια. Είπαμε να έχεις ένα αμάξι, να το ελέγχεις, να έχεις μια γνώση επιφανειακή αλλά στο κάτω κάτω δεν μπορείς να ξέρεις αν χρειάζεται Bosche η κάτι άλλο. Για αυτό πληρώνεις τον επαγγελματία Σε ψιλοδαγκωσαν (αυτό προκύπτει από την σύγκριση εδώ) το καταπίνεις και πας παραπέρα. Την επόμενη φορά που θα τους το πας, θα κάνεις το παράπονο σου, θα τους ζητήσεις κάποια έκπτωση, μια ήπια γκρίνια (ρε παιδιά την τελευταία φορά πλήρωσα 300αρι) και ειμαι σίγουρος ότι κάτι θα κόψουν 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, tutuyo είπε Βρε εσύ καλά τα λες. Λες και μπορούμε όλοι ( η θέλουμε) να μπλεχτουμε με μπουζί και λάδια. Είπαμε να έχεις ένα αμάξι, να το ελέγχεις, να έχεις μια γνώση επιφανειακή αλλά στο κάτω κάτω δεν μπορείς να ξέρεις αν χρειάζεται Bosche η κάτι άλλο. Για αυτό πληρώνεις τον επαγγελματία Σε ψιλοδαγκωσαν (αυτό προκύπτει από την σύγκριση εδώ) το καταπίνεις και πας παραπέρα. Την επόμενη φορά που θα τους το πας, θα κάνεις το παράπονο σου, θα τους ζητήσεις κάποια έκπτωση, μια ήπια γκρίνια (ρε παιδιά την τελευταία φορά πλήρωσα 300αρι) και ειμαι σίγουρος ότι κάτι θα κόψουν Bosch ,χωρίς e . 2
Black Demis Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Witcher1st said: Μήπως έγινε λάθος με τα μπουζί. Πάντα τα καλύτερα έλεγαν για τον ΠΙΤΑΡΑΚΗ, και στο ford club τον πρότειναν φουλ , και παντού έχει καλές αξιολογήσεις. Χάλασε φέτος; Για αυτό ρώτησα αν είναι το 1000 η το τελευταίο μεγάλο αν το δεύτερο μια χαρά ήταν αν χρέωσαν στο 1000 αυτά λίγο ντροπή Από την άλλη καλά μπουζί ιριδίου είναι 30 ευρώ το ένα τότε βγαίνει λάθος ή τημη όπως και αν είναι 1000 θα έπρεπε να του δώσουν περίσσευμα σχεδόν 1λιτρο πίσω Επεξ/σία 1 Αυγούστου από Black Demis
Witcher1st Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 6 hours ago, Ukforthemoment said: Σου έσφιξε τα τακάκια;Blinker fluid τουλάχιστον το γέμισε; Δεν θυμαμαι και δε ξερω και εγω καλα τι ακριβως ειχε κανει. 2 χρονια περασαν. 2 hours ago, Black Demis said: Για αυτό ρώτησα αν είναι το 1000 η το τελευταίο μεγάλο αν το δεύτερο μια χαρά ήταν αν χρέωσαν στο 1000 αυτά λίγο ντροπή Από την άλλη καλά μπουζί ιριδίου είναι 30 ευρώ το ένα τότε βγαίνει λάθος ή τημη όπως και αν είναι 1000 θα έπρεπε να του δώσουν περίσσευμα σχεδόν 1λιτρο πίσω Σε ποιο εξειδικευμενο/εξουσιοδοτημενο συνεργειο πηγαινεις και σου δινουν το περισσευμα; Πολυ θα ηθελα να μαθω. Δε μιλαμε για το μαστορα της γειτονιας. Εχω πει οτι τα πρωτα 10 service θελω να τα κανω σε εξειδικευμενο/εξουσιοδοτημενο συνεργειο. Μετα βλεπουμε..
Black Demis Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 hour ago, Witcher1st said: Δεν θυμαμαι και δε ξερω και εγω καλα τι ακριβως ειχε κανει. 2 χρονια περασαν. Σε ποιο εξειδικευμενο/εξουσιοδοτημενο συνεργειο πηγαινεις και σου δινουν το περισσευμα; Πολυ θα ηθελα να μαθω. Δε μιλαμε για το μαστορα της γειτονιας. Εχω πει οτι τα πρωτα 10 service θελω να τα κανω σε εξειδικευμενο/εξουσιοδοτημενο συνεργειο. Μετα βλεπουμε.. σε ολα του πάω 5 λίτρα 4.5 παιρνει το αμάξι το υπόλοιπο το δίνουν πίσω το ιδιο και στην μηχανη (εκει δεν αγοραζω εγω απλα τους λεω ποιο να παρουν ) αντιπροσωπεία ειναι μηχανη παιρνει 3,2 λιτρα μου δινουν πισω περίσσευμα απο το ενα μπουκάλι........ μονο όταν βάζουν απευθείας απο βαρελι δεν σου δινουν τπτ (λογικο) αλλα δεν χρεώνουν κιολας ανα μοναδα) 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Δεν θυμαμαι και δε ξερω και εγω καλα τι ακριβως ειχε κανει. 2 χρονια περασαν. Σε ποιο εξειδικευμενο/εξουσιοδοτημενο συνεργειο πηγαινεις και σου δινουν το περισσευμα; Πολυ θα ηθελα να μαθω. Δε μιλαμε για το μαστορα της γειτονιας. Εχω πει οτι τα πρωτα 10 service θελω να τα κανω σε εξειδικευμενο/εξουσιοδοτημενο συνεργειο. Μετα βλεπουμε.. Δεν υπάρχει σφίξιμο στα τακάκια. Σε όλα κανονικά πρέπει να σου δίνουν το περίσσευμα. Αφού το πληρωσες είναι δικό σου.
jpcupra Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Μαν μου, καλοπροαιρετα παντα, στον επιασαν κ ειπες κ ευχαριστω. Υπολογισε μαξ τερματισμενο ενα 220 με το κλειδι στο χερι. 1
Witcher1st Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 1 hour ago, jpcupra said: Μαν μου, καλοπροαιρετα παντα, στον επιασαν κ ειπες κ ευχαριστω. Υπολογισε μαξ τερματισμενο ενα 220 με το κλειδι στο χερι. Εξηγησε μου ποια τιμη ειναι υπερβολικη. Οταν περυσι μονο για λαδια και ενα φιλτρο εδωσα 120 ας πουμε. Παλι μου τον ειχαν πιασει; Ξαναλεω, δεν πηγα στον μαστορα της γειτονιας μου, αλλα ισως στο καλυτερο εξειδικευμενο συνεργειο ford της Αθηνας. Εκτος αν υπαρχει καποιο καλυτερο και δε το ξερω.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εξηγησε μου ποια τιμη ειναι υπερβολικη. Οταν περυσι μονο για λαδια και ενα φιλτρο εδωσα 120 ας πουμε. Παλι μου τον ειχαν πιασει; Ξαναλεω, δεν πηγα στον μαστορα της γειτονιας μου, αλλα ισως στο καλυτερο εξειδικευμενο συνεργειο ford της Αθηνας. Εκτος αν υπαρχει καποιο καλυτερο και δε το ξερω. Εχεις ψάξει αλλού τιμές; Εσύ απο την όλη εμπειρία σου μαζί τους είσαι ευχαριστημένος;Αν ναι τότε τι ψάχνεις; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα